Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Canım maşallah. Arı sütü ben bir kere yemeye çalıştım kesinlikle de beceremedim. Arkadaşım bu kadar emek bu kadar çaba Rabbim karşılıksız bırakmaz inanıyorum ben.

Kızlar günaydın. Bugün nasılsınız. Moraller nasıl? Bugün dışarda hava çok güzel, hava böyle olunca bende kendimi daha iyi hissediyorum.
Günaydın canım benim hava güzel bahar geldi. bu hastalık belası gidicek bebeklerimize kavuşcaz inşallah ama ben çalışıyorum malesef

Günaydın canım benim hava güzel bahar geldi. bu hastalık belası gidicek bebeklerimize kavuşcaz inşallah ama ben çalışıyorum malesef
Biz nöbetleşe haftada bir gidiyoruz işe. 16 senedir çalışıyorum, çok yoruldum artık. İzinlerde de oraya buraya gezelim diye koşturuyoruz. Şöyle birkaç gün oturup dinlendiğimi bilmem. Bu günler bana çok iyi geldi, çok ihtiyacım varmış. Tabi böyle kötü günler geçirelim istemezdim o ayrı. Umarım senin çalıştığın yerde izoledir, kimseyle temasınız olmuyordur. Biz işletmeleri geziyoruz bir gün mir gün ama çok kasılıyorum, eve dönüyorum sanki dayak yemişim

Canım bizim firmadakilerde nöbetleşe geliyor ama ben fatura kesiyorum malesef hergün geliyorum kendime sosyal mesafe koydum sürekli dezenfktan kullanıyorum maske kullanıyorumkendimi korumaya çalışıyorum. sadece önümüzdeki hafta 1 hafta olarak tamamen kapatıyoruz firmayı. bende haftaya evdeyim yani ama şimdiden evde temizlik planları yapıyorum. çünkü bende uzun süredir çalışıyorum eve hiç zaman ayıramıyodum.

Anladım canım iyi bari. Kolay gelsin. Şu günlerde insanlarla temas etmek zorunda olmak çok zor.

Ben de varım 28 martta yumurtalarım toplandı ilk reglimle transfer yapılacak inşallah embriyolarım beşinci gün donduruldu eşim erteleyelim virüsten dolayı ama ben istemiyorum ne zaman biter belli değil ki yaşım da 41 zaten doktorumla konuştum sen nasıl istersen öyle yapalım dedi.Kızlar bu arada on beş gün oldu yumurtalarım toplanalı ben hala regl olmadım.Böyle bir şey yaşayan var mi aranızda herkes 5 ila 10 gün arasında regl olmuş.Sizce bir müdahale gerekli mi?

Bende 14. günü regli oldum istersen bir doktorunla görüş ama bence 1 2 güne olursun.

Canım bnde tam 14.gün regl oldum. Çok tedirgin olmuştum. Doktorunla görüş bence.

Canım hoşgeldin. Canım yine sen bilirsin, böyle durumlarda iç sesime çok güvenirim ama İnan bana belkide dünyadaki en sabırsız insanlardan biri olmama rağmen ben en az iki ay daha transfere cesaret edemiyceğimi düşünüyorum. Bence bu salgının etkileri en az iki ay daha sürer. Şuan hamile olmadığım İçin içim çok rahat. Hamile olsam evhamdan kafayı yerdim. Bazen donuk embriyolarıma mesaj gönderiyorum, orda dondurucu da güvensediniz, kendinize iyi bakın diye. Canım ben de tam 14.gün adet oldum, bana da 7-10 gün içinde adet olursun demişlerdi, tam telaşlanmaya başlamıştım, adetim söküldü. Ama normalde 7 gün sürer, 3 Günde bitti. Sorun olacağını sanmıyorum, bi iki güne senin ki de sökülür and yine de bence bi doktoruna sor.

Aaaa benim de 11 yaşında bir Kızım var onun abla olmak isteme ısrarına daha fazla dayanamadık ve şansımızı deneyelim dedik bakalım hayırlısı Kızım aşılama ile olmuştu şimdi yaş da ilerleyince direk tüp bebek dediler

Şükür oldum canım başlamaya karar verdik hazır okullar kapalı benim için daha kolay olacak en azından transfer sonrası dinlenirim izin falan uğraşmama gerek kalmaz zaten bu gidişle yazın da okulda olacağız telafi eğitimi falan yalım da 41 daha fazla beklemek istemiyorum hakkımızda hayırlısı diyelim

İyi bari sevindim. Canım belki böylesi hayırlıdır senin için. Herkesin şartları farklı. Tutar inşallah. Rabbim korusun. Valla gecenin bu saatinde çıkan yasağın şokundayım. Şimdi tvde söyledi CNN Türk’te kadının birinin yarın yumurta toplaması varmış. Ya çok üzüldüm, inşallah bi çözüm bulurlar.

Aynen bizdeki bebek ziyaretine gitmiyor ,üzülüp keyfim kaçıyor diyor,,ay inşallah atlatacağız bu zor günlerimizi...fakat allah biliyor kalbimi öncelikle rabbim şifasını o arayıpta bulamayan kullarına versin...

İyi bari sağlık kuruluşları açık olacakmış
Canım ya benim de yumurtalar toplanırken yanımdaki bayan 45 yaşındaydı zorla bir yumurta bulmuşlar onun da içi boş çıkmış dedim ki Allahım lütfen ona önce ver çok şükür bizim bir evladımız var Allah herkese yaşatsın bu duyguyu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın senin kaç embriyon var ?

Benim 4 adet dondurulmuş var şuanda ...çok şükür embriyo sorunum yokta tutunamadı 2 defa ...değişik bişiy deneyeceğim bu kez...alternatif hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…