Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

peki enazından evdeyken bunları içirsek olmazmı kocalara illa testmi yaptırmamız lazım :)

Bu yazdıklarını bilmiyordum ben muhtemelen virüs olmasa taze transfer olacaktım. Gönlümden geçen de daha sonra olmasaydı virüs patladı. Ay inşallah müjdeli haberlerimizi de veririz birbirimize
Canım herşeyde vardır bir hayır. Güzelce rahimlerimiz toplasın kendini. Hormon değerlerimiz normale dönsün bu süreçte. Sonrada en kısa sürede bebeklerimiz kucağımıza alalım inşallah.

peki enazından evdeyken bunları içirsek olmazmı kocalara illa testmi yaptırmamız lazım :)
Canım okuduğum herkes farklı farklı haplardan söz etmiş. Ama proxeed ile impryli çok okudum. Proxeed zaten içiyordu eşim, impryl ile omepa q10 de cem hoca bana içiriyor, o ikisini de içmeye başladı eşim yakında. Ama bunların hepsi vitamin dna hasarında faydası var mı emin değilim, bunlar daha çok sperm kalitesini olumlu etkiliyor. O antioksidan tedavisi neyse asıl tedavi o ama onun hakkında bilgi bulamadım henüz.

2 - 3 ayı bulur diye düşünüyorum canım baksana hala vaka sayısı artıyor
Haklısın canım, bu salgın başlamasa, mayıs adetimle transfer olmak istiyordum ama şimdi haziran temmuzu bulur mu acaba diyorum. Tabi böyle uzaması canımı sıkıyor ama ne bileyim mesela benim hep hayalimdir çocuğum koç burcu olsun isterim hatta nisanda kızım olsa da adını nisan kursam diye hayal kurarım. Belki temmuza kayar inşallah da tutar diyorum bazen kendime blueaqua belki hayallerin gerçek oluyordur.

prooxed daha önce kullanmıştık ımprlyde bu tedavide 1 kutu kullandı ama sanırım 3 ay kullanması lazım omg 3 ve ımprly bende kullandım devam ozaman :)

inşşalh hayallerin gerçek olur canım nasıl planlıyoduk neler oldu kim bilir neolucak. ama şunu bilelim bizim için en uygun zamanda olucak olan oyüzden rahatlayalım. her ay olabilir dimi yeterki gelsin bebişler ikizde olur farketmez ben açığım artık herşeye :)

İlk doktorum hiçbişey kullandırmamıştı vitamin olarak ama deneyimli doktorların kullandırdığı gıda takviyeleri aynı demekki. İkiz en büyük korkumdu, ne şımarıklık ne nankörlükmüş yaptığım. Şimdi ikiz olsun o kadar istiyorum ki, zor mor umrumda değil bakarım ben onlara. Yeterki sağlıklı olsunlar başka bişey istemem. Ama çok ihtimal vermiyorum embriyolarımın birinin kalitesi 5bc , diğeri 5cc. ikinciden çok umutlu değil. Bir tane olsun sağlıklı olsun, bizim olsun.

Hoşbuldum :) Kaliteleri çok iyi demişti embriyolog, inşallah canım transfer olunca tutarlar.
31 yaşındayım, 4 buçuk senelik evliyiz ilk 6 ay istemedik sonra istedik ama o gelmek istemedi bize. Eşim ve benim tüm tahlillerimiz iyi çıktı hiç bir sorun görülmedi. 2018 ocakta Rahim filmi çekildim tüpün biri tıkalı çıktı. 2019 ocakta polip görüldü ve histeroskopi yapıldı, temizlendi, nisan ayında özel Ankara Tüp Bebek merkezinde aşılama yapıldı o da negatif oldu. Aşılama süreci beni çok yıprattı çok yordu.
Temmuzda doktorumu değiştirdim, o da rahimde perde var dedi histeroskopi yaptı ve 1cm lik perde temizledi. 2020 de tüp bebek için cesaretimizi topladık ve şubat ayında opu yapıldı. Rahim dinlendirme sürecim başladı ve nisanda transfer olacaktı. Şimdi beklemeye devam ediyoruz.
Ankaradayım, doktorum prof.dr. İbrahim Esinler HRS hastanesinde işlemlerimiz yapılıyor ve minnaklarımda orda donmuş bizi bekliyorlar.

Anladım canım çok sevindim. Doktorlar ne kadar kaliteliyse tutma oranı o kadar yüksek diyorlar. Burada herkes 4-5 yıllık evli. Hasret sürelerimiz benzer. Sizinki de sebepsiz infertilite demekki. Hoş olmadıktan sonra sebebin ne önemi var. Bi arkadaşım Allah kimseye vermesin, rahim kanseri geçirmişti, rahminin yarısı alınmıştı. Evlendiğinde hiç çocuğum olmayabilir diyordu, şimdi kızı 8 yaşında. Verecek Allah veriyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Acıyorum o insanlara içlerinde gram Allah korkusu inanç yok, çocuğu veren allah eceli geldimi alan da allah onu unutuyolar işte bugün var yarın ne olacak belli mi niye ah alır durduk yere kalp kırarlar ki gaddar biriyimdir normalde ama düşmanımın bile başıma gelmesin bu durum yaşayan bilir kendini nasıl kötü hissettiriyo bu durum o kadar allak bullağımki eşim bile şaştı artık nasıl davranacağını bir gün gülüyorum diper gün ağlıyorum psikolojimi hiç bu kadar yitirmemiştim gözlerimin olur olmaz dolmaması için hiçbi sebebe gerek yok benden bağı
bugün çok iyiyim canım sağol sorduğun için ben ikizler burcuyum bide onun dalgalanmasını da yaşıyorum dün gürül gürül ağladım bugün hiç umrum değil öyle yani sen nasılsın

Hep ayniyiz iste canim bende hamile kalmaktan korkuyodum simdide kalmamaktan hayat iste bende herseye raziyim yeterki saglikli olsunlar.

Canım herşeyde vardır bir hayır. Güzelce rahimlerimiz toplasın kendini. Hormon değerlerimiz normale dönsün bu süreçte. Sonrada en kısa sürede bebeklerimiz kucağımıza alalım inşallah.
İnşallah yürekten amin

Kızlar günaydın bebişlerimiz bizi beklerken biz şuan neler yapıyoruz hangi takviyeleri kullanıyoruz ondan bahsedelim?
ben suan sadece omg3 ve c vitamini kullanıyorum.

Günaydın. Ben omepa q10 (balık yağı) ve impryl içiyorum. İmpryl başlamadan folbiol içiyordum, impryl’in içinde folik asit var diye folbiolu bıraktım. Bu arada azaldı diye, kampanyalı satan biryerden üç kutu impryl satın almıştım, Kargo kaybetti. On gündür uğraşıyoruz. Ahh bu çektiklerimizden film olur

Merhaba benide ekleyin bende şu olumsuz günlerin geçmesini bekliyorum..yaş 37 ..16 yıllık evli...11yaşında bir kızım var... 1 aşılama 2tüp bebek negatif... bilmiyorum inanmak istiyorum artık 4adet dondurulmuş var..bekliyorum...

Gerçekten film olur. ımprly benimde almam lazım aslında eşim kullanıyor ama bende içsem iyi olur aslında internetten sipariş veriyorum ama korkuyorum sahte olabilir mi diye. clife hiç kullandınmı ? ben 3 ay önce bir kutu kullandım aslında ama o ay tabi yine olmadı bir dahada almadım. tabi bu ay almak için geciktim adetle birlkte başanıyordu o macuna

Allah bağışlasın inşallah yine hamile kalır kızınıza bir kardeş daha gelir. İlk hamileliğiniz doğal yoldan mı olmuştu?

Canım hoşgeldin. Çok şükür bi kızın var. Allah bağışlasın. Bize göre avantajlısın ama insan kendi çektiğini bilir. O kadar çabalayıp sonuç alamamak her koşulda insani çok yorar. Yaşına göre kalan 4 donuk embriyo çok iyi. Nerde tedavi görüyorsun. Biz ilk denemede 7 yumurtadan 3, ikinci tedavi de 7 yumurtadan 2 embriyo elde edebildik. Acaba merkezlerle mi alakalı diye aklıma gelmiyor değil. Bunlar olumsuz olursa daha çok embriyo elde edebileceğimiz bi yere geçmek istiyorum, nedense Bahçecide hep bir iki embriyosu kalıyor herkesin,

Canım bende internet alıyorum ama ecza deposu olanları tercih ediyorum, onlarda sahte bulunmaz. Clife hiç duymadım canım vitamin gibi bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…