• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Canım antioksidan tedavisi ve bazı gıda takviyeleri veriyorlarmış. Ama İnan antioksidan tedavisi ne hiç bilmiyorum ama hasarın %80lerden %5lere indirildiğini bile okudum. Demek ki tedavi başarılı oluyor. Şu karantina durumu olmasa transferi beklemeden soluğu bi ürologda alırdım detay Bilgi almak İçin ama kaldık evlerde.
peki enazından evdeyken bunları içirsek olmazmı kocalara illa testmi yaptırmamız lazım :)

Bu yazdıklarını bilmiyordum ben 😳 muhtemelen virüs olmasa taze transfer olacaktım. Gönlümden geçen de daha sonra olmasaydı virüs patladı. Ay inşallah müjdeli haberlerimizi de veririz birbirimize 😊
Canım herşeyde vardır bir hayır. Güzelce rahimlerimiz toplasın kendini. Hormon değerlerimiz normale dönsün bu süreçte. Sonrada en kısa sürede bebeklerimiz kucağımıza alalım inşallah.

peki enazından evdeyken bunları içirsek olmazmı kocalara illa testmi yaptırmamız lazım :)
Canım okuduğum herkes farklı farklı haplardan söz etmiş. Ama proxeed ile impryli çok okudum. Proxeed zaten içiyordu eşim, impryl ile omepa q10 de cem hoca bana içiriyor, o ikisini de içmeye başladı eşim yakında. Ama bunların hepsi vitamin dna hasarında faydası var mı emin değilim, bunlar daha çok sperm kalitesini olumlu etkiliyor. O antioksidan tedavisi neyse asıl tedavi o ama onun hakkında bilgi bulamadım henüz.

2 - 3 ayı bulur diye düşünüyorum canım baksana hala vaka sayısı artıyor
Haklısın canım, bu salgın başlamasa, mayıs adetimle transfer olmak istiyordum ama şimdi haziran temmuzu bulur mu acaba diyorum. Tabi böyle uzaması canımı sıkıyor ama ne bileyim mesela benim hep hayalimdir çocuğum koç burcu olsun isterim hatta nisanda kızım olsa da adını nisan kursam diye hayal kurarım. Belki temmuza kayar inşallah da tutar diyorum bazen kendime blueaqua belki hayallerin gerçek oluyordur.

Canım okuduğum herkes farklı farklı haplardan söz etmiş. Ama proxeed ile impryli çok okudum. Proxeed zaten içiyordu eşim, impryl ile omepa q10 de cem hoca bana içiriyor, o ikisini de içmeye başladı eşim yakında. Ama bunların hepsi vitamin dna hasarında faydası var mı emin değilim, bunlar daha çok sperm kalitesini olumlu etkiliyor. O antioksidan tedavisi neyse asıl tedavi o ama onun hakkında bilgi bulamadım henüz.
prooxed daha önce kullanmıştık ımprlyde bu tedavide 1 kutu kullandı ama sanırım 3 ay kullanması lazım omg 3 ve ımprly bende kullandım devam ozaman :)

Haklısın canım, bu salgın başlamasa, mayıs adetimle transfer olmak istiyordum ama şimdi haziran temmuzu bulur mu acaba diyorum. Tabi böyle uzaması canımı sıkıyor ama ne bileyim mesela benim hep hayalimdir çocuğum koç burcu olsun isterim hatta nisanda kızım olsa da adını nisan kursam diye hayal kurarım. Belki temmuza kayar inşallah da tutar diyorum bazen kendime blueaqua belki hayallerin gerçek oluyordur.
inşşalh hayallerin gerçek olur canım nasıl planlıyoduk neler oldu kim bilir neolucak. ama şunu bilelim bizim için en uygun zamanda olucak olan oyüzden rahatlayalım. her ay olabilir dimi yeterki gelsin bebişler ikizde olur farketmez ben açığım artık herşeye :)

inşşalh hayallerin gerçek olur canım nasıl planlıyoduk neler oldu kim bilir neolucak. ama şunu bilelim bizim için en uygun zamanda olucak olan oyüzden rahatlayalım. her ay olabilir dimi yeterki gelsin bebişler ikizde olur farketmez ben açığım artık herşeye :)
İlk doktorum hiçbişey kullandırmamıştı vitamin olarak ama deneyimli doktorların kullandırdığı gıda takviyeleri aynı demekki. İkiz en büyük korkumdu, ne şımarıklık ne nankörlükmüş yaptığım. Şimdi ikiz olsun o kadar istiyorum ki, zor mor umrumda değil bakarım ben onlara. Yeterki sağlıklı olsunlar başka bişey istemem. Ama çok ihtimal vermiyorum embriyolarımın birinin kalitesi 5bc , diğeri 5cc. ikinciden çok umutlu değil. Bir tane olsun sağlıklı olsun, bizim olsun.

ayse vera ayse vera Canım hoşgeldin. Sen de bizdensin. Anlamazmıyım canım bende çok istiyorum biran önce olsun. Bu günlerde ertelenmesi iyi aslında. 2 tane 5inci gün embriyosu çok iyi. Kaliteleri nasılmış? İyi kalitelerse tutarlar Allahın izniyle. Senin sürecin nasıl canım? Bizi okumuşsundur.
Hoşbuldum :) Kaliteleri çok iyi demişti embriyolog, inşallah canım transfer olunca tutarlar.
31 yaşındayım, 4 buçuk senelik evliyiz ilk 6 ay istemedik sonra istedik ama o gelmek istemedi bize. Eşim ve benim tüm tahlillerimiz iyi çıktı hiç bir sorun görülmedi. 2018 ocakta Rahim filmi çekildim tüpün biri tıkalı çıktı. 2019 ocakta polip görüldü ve histeroskopi yapıldı, temizlendi, nisan ayında özel Ankara Tüp Bebek merkezinde aşılama yapıldı o da negatif oldu. Aşılama süreci beni çok yıprattı çok yordu.
Temmuzda doktorumu değiştirdim, o da rahimde perde var dedi histeroskopi yaptı ve 1cm lik perde temizledi. 2020 de tüp bebek için cesaretimizi topladık ve şubat ayında opu yapıldı. Rahim dinlendirme sürecim başladı ve nisanda transfer olacaktı. Şimdi beklemeye devam ediyoruz.
Ankaradayım, doktorum prof.dr. İbrahim Esinler HRS hastanesinde işlemlerimiz yapılıyor ve minnaklarımda orda donmuş bizi bekliyorlar.

Hoşbuldum :) Kaliteleri çok iyi demişti embriyolog, inşallah canım transfer olunca tutarlar.
31 yaşındayım, 4 buçuk senelik evliyiz ilk 6 ay istemedik sonra istedik ama o gelmek istemedi bize. Eşim ve benim tüm tahlillerimiz iyi çıktı hiç bir sorun görülmedi. 2018 ocakta Rahim filmi çekildim tüpün biri tıkalı çıktı. 2019 ocakta polip görüldü ve histeroskopi yapıldı, temizlendi, nisan ayında özel Ankara Tüp Bebek merkezinde aşılama yapıldı o da negatif oldu. Aşılama süreci beni çok yıprattı çok yordu.
Temmuzda doktorumu değiştirdim, o da rahimde perde var dedi histeroskopi yaptı ve 1cm lik perde temizledi. 2020 de tüp bebek için cesaretimizi topladık ve şubat ayında opu yapıldı. Rahim dinlendirme sürecim başladı ve nisanda transfer olacaktı. Şimdi beklemeye devam ediyoruz.
Ankaradayım, doktorum prof.dr. İbrahim Esinler HRS hastanesinde işlemlerimiz yapılıyor ve minnaklarımda orda donmuş bizi bekliyorlar.
Anladım canım çok sevindim. Doktorlar ne kadar kaliteliyse tutma oranı o kadar yüksek diyorlar. Burada herkes 4-5 yıllık evli. Hasret sürelerimiz benzer. Sizinki de sebepsiz infertilite demekki. Hoş olmadıktan sonra sebebin ne önemi var. Bi arkadaşım Allah kimseye vermesin, rahim kanseri geçirmişti, rahminin yarısı alınmıştı. Evlendiğinde hiç çocuğum olmayabilir diyordu, şimdi kızı 8 yaşında. Verecek Allah veriyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Canım olursun transfer. İki üç hafta içinde merkezleri açacaklarını düşünüyorum. Ama ben şu günler iyice geçmeden iki ay kadar transfere cesaret edemeyebilirim. O daha büyük korku şimdi diyorum orda donuk güvendeler, içimde olsalar nasıl koruyacam diye kabuslar görürdüm. Anladığım kadarıyla rahme çizik de atıldıysa histeropiden sonraki ay transfer vardı planında aksayınca moralin bozuldu ama hiç düşünme. Burdan tanıdığım bir arkadaş başka bir nedense hşsteroskopiden sonra üç ay koymak zorunda kalmıştı. Çok zaman geçti diye üzülüyordu ama tuttu hamile şimdi. Nasipse her şekilde olur. Binlerce kadın hiç histeroskopi yapmadan tedavi oluyor tutuyor vakti değilmiş demek ki bu ay. Bu arada ben de kendimi çok izole ettim insanlardan. Bir aydır üç kere işe gittim. Sadece annem ve babamla telefonda konuşuyorum bu kadar. Bugün dedim ki hiç sıkılmadın evde tek başına hayret. Normal de çok sosyal biriyim, yalnızlık fobim var. Ama bu infertilite süreci beni insanlardan uzaklaştırdı. Ben kimseyle konuşmuyorum bu konuları ama işyerimde herkes arkamdan konuşuyor. Geçen ay bi kadın yeni gelmişti daireye, daha adını bile bilmiyorum aniden yanıma geldi. Pat diye bana senin çocuğun olmuyormuş git evlatlık al bari ama kız al erkek alma. Erkekler büyüyünce ana babasını öldürüyor dedi. Şok oldum. İnanabiliyor musun. Dairede arkamdan konuşulduğunu öğrendiğime mi yanayım, çocuğum olmadığına mı, seviyesizlerin diline düştüğüme mi?
Acıyorum o insanlara içlerinde gram Allah korkusu inanç yok, çocuğu veren allah eceli geldimi alan da allah onu unutuyolar işte bugün var yarın ne olacak belli mi niye ah alır durduk yere kalp kırarlar ki gaddar biriyimdir normalde ama düşmanımın bile başıma gelmesin bu durum yaşayan bilir kendini nasıl kötü hissettiriyo bu durum o kadar allak bullağımki eşim bile şaştı artık nasıl davranacağını bir gün gülüyorum diper gün ağlıyorum psikolojimi hiç bu kadar yitirmemiştim gözlerimin olur olmaz dolmaması için hiçbi sebebe gerek yok benden bağı
Nurov Nurov Canım bugün daha iyi misin? Dün modun düşüktü. İnsanın ruh hali gün gün değişiyor. Bazı günler daha karamsar bazı günler daha umutlu oluyorum. Bazen yeter artık diyorum bazen de az kaldı dayan.
bugün çok iyiyim canım sağol sorduğun için ben ikizler burcuyum bide onun dalgalanmasını da yaşıyorum dün gürül gürül ağladım bugün hiç umrum değil öyle yani😬 sen nasılsın

İlk doktorum hiçbişey kullandırmamıştı vitamin olarak ama deneyimli doktorların kullandırdığı gıda takviyeleri aynı demekki. İkiz en büyük korkumdu, ne şımarıklık ne nankörlükmüş yaptığım. Şimdi ikiz olsun o kadar istiyorum ki, zor mor umrumda değil bakarım ben onlara. Yeterki sağlıklı olsunlar başka bişey istemem. Ama çok ihtimal vermiyorum embriyolarımın birinin kalitesi 5bc , diğeri 5cc. ikinciden çok umutlu değil. Bir tane olsun sağlıklı olsun, bizim olsun.
Hep ayniyiz iste canim bende hamile kalmaktan korkuyodum simdide kalmamaktan😢 hayat iste bende herseye raziyim yeterki saglikli olsunlar.

Canım herşeyde vardır bir hayır. Güzelce rahimlerimiz toplasın kendini. Hormon değerlerimiz normale dönsün bu süreçte. Sonrada en kısa sürede bebeklerimiz kucağımıza alalım inşallah.
İnşallah yürekten amin 😊

Kızlar günaydın bebişlerimiz bizi beklerken biz şuan neler yapıyoruz hangi takviyeleri kullanıyoruz ondan bahsedelim?
ben suan sadece omg3 ve c vitamini kullanıyorum.

Günaydın. Ben omepa q10 (balık yağı) ve impryl içiyorum. İmpryl başlamadan folbiol içiyordum, impryl’in içinde folik asit var diye folbiolu bıraktım. Bu arada azaldı diye, kampanyalı satan biryerden üç kutu impryl satın almıştım, Kargo kaybetti. On gündür uğraşıyoruz. Ahh bu çektiklerimizden film olur😭

Merhaba yaşım 38. 4 yıllık evliyim. İki yıl çocuk istemedik, hemen olur sanmıştık. İki sene önce kısa sürede hamile kaldım ama dokuzuncu haftada kaybettim. Bi daha hamile kalamayınca tüp bebeğe yöneldik. İlk özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptım. 3 tane embriyom oldu, iki tanesi taze transfer yapıldı tutmadı. Üçüncüsü denendi kimyasal gebelik oldu. Bahçeci umuta geçtik. Şimdi iki donuk embriyom var. Transfer için bu salgın günlerinin bitmesini ve merkezin açılmasını bekliyoruz. Evde olup işe gidemeyince kafayı dağıtacak fazla bişey de yok. Benim gibi olanlar gelin heyecanımızı beraber bastıralım. Deneyimlerimizi, duygularımızı, sorularımızı paylaşalım.
Transfer bekleyenler. İnşallah burdan olumlu sonuçlarımızı yazarız :
blueaqua blueaqua
@Uykuluprenses58
Nurov Nurov
@cemrem29
medusares medusares
alplina alplina
ayse vera ayse vera
Merhaba benide ekleyin bende şu olumsuz günlerin geçmesini bekliyorum..yaş 37 ..16 yıllık evli...11yaşında bir kızım var... 1 aşılama 2tüp bebek negatif... bilmiyorum inanmak istiyorum artık 4adet dondurulmuş var..bekliyorum...

Günaydın. Ben omepa q10 (balık yağı) ve impryl içiyorum. İmpryl başlamadan folbiol içiyordum, impryl’in içinde folik asit var diye folbiolu bıraktım. Bu arada azaldı diye, kampanyalı satan biryerden üç kutu impryl satın almıştım, Kargo kaybetti. On gündür uğraşıyoruz. Ahh bu çektiklerimizden film olur😭
Gerçekten film olur. ımprly benimde almam lazım aslında eşim kullanıyor ama bende içsem iyi olur aslında internetten sipariş veriyorum ama korkuyorum sahte olabilir mi diye. clife hiç kullandınmı ? ben 3 ay önce bir kutu kullandım aslında ama o ay tabi yine olmadı bir dahada almadım. tabi bu ay almak için geciktim adetle birlkte başanıyordu o macuna

Merhaba benide ekleyin bende şu olumsuz günlerin geçmesini bekliyorum..yaş 37 ..16 yıllık evli...11yaşında bir kızım var... 1 aşılama 2tüp bebek negatif... bilmiyorum inanmak istiyorum artık 4adet dondurulmuş var..bekliyorum...
Allah bağışlasın inşallah yine hamile kalır kızınıza bir kardeş daha gelir. İlk hamileliğiniz doğal yoldan mı olmuştu?

Canım hoşgeldin. Çok şükür bi kızın var. Allah bağışlasın. Bize göre avantajlısın ama insan kendi çektiğini bilir. O kadar çabalayıp sonuç alamamak her koşulda insani çok yorar. Yaşına göre kalan 4 donuk embriyo çok iyi. Nerde tedavi görüyorsun. Biz ilk denemede 7 yumurtadan 3, ikinci tedavi de 7 yumurtadan 2 embriyo elde edebildik. Acaba merkezlerle mi alakalı diye aklıma gelmiyor değil. Bunlar olumsuz olursa daha çok embriyo elde edebileceğimiz bi yere geçmek istiyorum, nedense Bahçecide hep bir iki embriyosu kalıyor herkesin,

Gerçekten film olur. ımprly benimde almam lazım aslında eşim kullanıyor ama bende içsem iyi olur aslında internetten sipariş veriyorum ama korkuyorum sahte olabilir mi diye. clife hiç kullandınmı ? ben 3 ay önce bir kutu kullandım aslında ama o ay tabi yine olmadı bir dahada almadım. tabi bu ay almak için geciktim adetle birlkte başanıyordu o macuna
Canım bende internet alıyorum ama ecza deposu olanları tercih ediyorum, onlarda sahte bulunmaz. Clife hiç duymadım canım vitamin gibi bişey mi?

Back