hep aynıyız canım biran kötü düşünüyoruz sonra yine umutlanıyoruz. Allahtan ümit kesilmez inşallah herşey güzel olucakMerhaba bende araniza katılmak istedim. Şubat ayında 2 tane 5.gün embriyom donduruldu. Bu ay transfer yapılacaktı ve tabiki ertelendi.
Evet bu ortamda ertelenmesi iyi oldu diyorum ama içimdeki evlat özlemi de sürekli dürtüyor, üzüyor beni.
Bu sabah niye olmuyor hiç olmayacak mi vs vs. Diye uyandim. şimdi iyiyim galiba günlük rutinim oldu.
Inşallah canım, 4 senedir istiyorum bir kere bile çift çizgi göremedim. Tam hazır hissettik tüp bebeğe başladık onda da virüs müdahale etti. Allahim hakkımızda hayırlısını versinhep aynıyız canım biran kötü düşünüyoruz sonra yine umutlanıyoruz. Allahtan ümit kesilmez inşallah herşey güzel olucak
Bende 4 senedr istiyorum ve bende hiç görmedim çift çizgi bazen görmek için o testti parçaladığım bile oldu ama malesefInşallah canım, 4 senedir istiyorum bir kere bile çift çizgi göremedim. Tam hazır hissettik tüp bebeğe başladık onda da virüs müdahale etti. Allahim hakkımızda hayırlısını versin
Canım tahmin ediyorum, tüm erkekler aynı. İstersen yazdıklarımı eşine okut. Şuan yine aynı durumdayız transfer bekliyoruz. İnşallah tutar canım, tutmazsa dediğim gibi ek araştırmalara girişicem. Dediğin gibi irtibatta kalalım canım. Ne öğrendiysem burda arkadaşlardan öğrendim. Birbirimize destek olarak aşıcaz bu günleri inşallah.canım ne güzel konuşuyorsun ya keşke eşimlede konuşsan dün açtım daha konuyu son teste inanmıyor yanlış diyor. Allahım bu 3 embriyomdan bebeğim tutarsa inşallah hiç gitmeyiz artık. ama tutmazsa ozaman iste yandık canımmikrochip yaptılar işte busefer 4. gne kadar geldi bakalım belki gelişir ama sen araştırıyorsan bağlantıda kalalım bize de gerekebilir.
Merhaba bende araniza katılmak istedim. Şubat ayında 2 tane 5.gün embriyom donduruldu. Bu ay transfer yapılacaktı ve tabiki ertelendi.
Evet bu ortamda ertelenmesi iyi oldu diyorum ama içimdeki evlat özlemi de sürekli dürtüyor, üzüyor beni.
Bu sabah niye olmuyor hiç olmayacak mi vs vs. Diye uyandim. şimdi iyiyim galiba günlük rutinim oldu.
Aynen akşama hepsini okucam inşşalahh bende burda çok şey öğrendim inşallah bizde gebe kalıcaz canım benim inanıyorumCanım tahmin ediyorum, tüm erkekler aynı. İstersen yazdıklarımı eşine okut. Şuan yine aynı durumdayız transfer bekliyoruz. İnşallah tutar canım, tutmazsa dediğim gibi ek araştırmalara girişicem. Dediğin gibi irtibatta kalalım canım. Ne öğrendiysem burda arkadaşlardan öğrendim. Birbirimize destek olarak aşıcaz bu günleri inşallah.
Canım sperm örneği dna testine tabi tutuyorlarmış. bizde yaptırmadıkbide dna hasar testi hangisi oluyor canım belki yaptırmışızdır?
Ayyy canım inşalahhhhhAynen akşama hepsini okucam inşşalahh bende burda çok şey öğrendim inşallah bizde gebe kalıcaz canım benim inanıyorum
Inşallah canım, 4 senedir istiyorum bir kere bile çift çizgi göremedim. Tam hazır hissettik tüp bebeğe başladık onda da virüs müdahale etti. Allahim hakkımızda hayırlısını versin
Bende 4 senedr istiyorum ve bende hiç görmedim çift çizgi bazen görmek için o testti parçaladığım bile oldu ama malesef
Kızlar hep aynıyız. O tek çizgi çok üzüyor insanı biliyorum. Hele düşükten sonra her adet olduğumda saatlerce ağlıyordum, psikologa gittim bikaç kere, kadın bana her ay yeniden bebek kaybetme acısını tekrar tekrar yaşıyorsun demişti. Şuan en büyük hayalim, o testte çift çizgi görmek. Bu ay ovulasyon testi kullandım, ovulasyon günü çift çizgi gördüm ya o bile iyi geldi.
PROF. DR Kaan aydos var şimdi inceledimdeCanım sperm örneği dna testine tabi tutuyorlarmış. bizde yaptırmadık
Canım kaan aydos ankaradaymış gibip gelmek zor olur, istanbulda iyi bir ürolog araştırıyorum. Celalettin Peruyu okudum tavsiyelerde biraz daha araştırıcam. İnşallah gerek kalmaz ama hazır evde boşken B planı hazırlıyorum.PROF. DR Kaan aydos var şimdi inceledimde
bende ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum buay yine normal yollardan devam edicez
İnşşalh hiç gerek kalmaz canım benim ama seni sevdim benim gibi garanticisin. :))Canım kaan aydos ankaradaymış gibip gelmek zor olur, istanbulda iyi bir ürolog araştırıyorum. Celalettin Peruyu okudum tavsiyelerde biraz daha araştırıcam. İnşallah gerek kalmaz ama hazır evde boşken B planı hazırlıyorum.
Saol canım, ben de sevdim seni. Diğer kızları sevdiğim gibi. Canım ilk seferde dedim sakin ol, içine girersen çıkamazsın, kafan karışır. Hayatım da ilk defa, üstelik bu kadar önemli bi konuda balıklama daldım. Stres olmayım, tedavimi kötü etkilemesin doktoruna güven dedim Ama onca zamandır alamadık olumlu sonucu. Bi araştırdım ki şu ana kadar hep eksik olmuş tedavi. Onca parayı bi kenara koy, zamana yazık. Yaş oldu 38. Artık ipleri ele alma zamanı. Bi daha herşey didik didik incelenmeden tedaviye başlamam asla, gerekli ne test varsa hepsini yapsınlar.İnşşalh hiç gerek kalmaz canım benim ama seni sevdim benim gibi garanticisin. :))
Valla dediin gibi hiç birşy bilmeyerek başladım ama herseferinde bir sürü şey çıktı önüme . eşimle aynı yerde çalışıyorum ben biraz bahsettim dna hasarı olayından akşam bu konuyu konuşalım dedi. bende şimdi böyle bir durum olursa ne kullanabiliriz onları araştıryorum sen bakmışmıydın hiçSaol canım, ben de sevdim seni. Diğer kızları sevdiğim gibi. Canım ilk seferde dedim sakin ol, içine girersen çıkamazsın, kafan karışır. Hayatım da ilk defa, üstelik bu kadar önemli bi konuda balıklama daldım. Stres olmayım, tedavimi kötü etkilemesin doktoruna güven dedim Ama onca zamandır alamadık olumlu sonucu. Bi araştırdım ki şu ana kadar hep eksik olmuş tedavi. Onca parayı bi kenara koy, zamana yazık. Yaş oldu 38. Artık ipleri ele alma zamanı. Bi daha herşey didik didik incelenmeden tedaviye başlamam asla, gerekli ne test varsa hepsini yapsınlar.
Bu yazdıklarını bilmiyordum benAynı durumdayız canım. Rahim dinlendirme süreci iki ay civarı oluyor zaten ben taze transferi hiç sevmiyorum. Şimdi bildiklerimi bilsem ilk denemem de iki embriyomu taze transfer ile harcamazdım. Opudan üç gün önce deli gibi midem bulanmaya başlamıştı, operasyondan çıkararak uyanmış, sonrasında saatlerce çıkarmaya devam etmiştim. Sürekli ağlıyordum hormon dalgalanmasından.E2 değeri normaldi ama vücut özellikle rahim allak bullak oluyor. O halde tutunma olasılığı düşüyormuş, tabi ben bunları transfer olup beklerken burda takılırken öğrenmiştim. O yüzden herşeyde bi hayır vardır. Otomatik rahim dinlendirme yapmış oldun sende.
Benim de 5. Gün donduruldu. Bakalım ne zaman transfer olmak nasip olcakaynı benim gibi yumurta toplandı 3 ü döllendi 4. gün dondurdular bende oyle kalakaldım
Canım antioksidan tedavisi ve bazı gıda takviyeleri veriyorlarmış. Ama İnan antioksidan tedavisi ne hiç bilmiyorum ama hasarın %80lerden %5lere indirildiğini bile okudum. Demek ki tedavi başarılı oluyor. Şu karantina durumu olmasa transferi beklemeden soluğu bi ürologda alırdım detay Bilgi almak İçin ama kaldık evlerde.Valla dediin gibi hiç birşy bilmeyerek başladım ama herseferinde bir sürü şey çıktı önüme . eşimle aynı yerde çalışıyorum ben biraz bahsettim dna hasarı olayından akşam bu konuyu konuşalım dedi. bende şimdi böyle bir durum olursa ne kullanabiliriz onları araştıryorum sen bakmışmıydın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?