Hoş geldin canım hayırlı olsunBen de varım ben dee
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Cem ÇELİK
Polikistik över hastasiyim.
Ilk tüp bebek denemem.
1 tane dondurulmus 6. Gün embriyom var.
Rahim dinlendirme Aşamasindayim.
16 mayıs reglimin 2. Günü
28 mayıs rahim duvarı kalınlığına bayılacakmış. Randevu oluşturuldu.
Herşey güzel giderse 28 mayis günü, 5 gün içinde de transfer olacakmışım.
Kimse yok mıHanımlar mrb . Ben rahim dinlendirme sürecine yeni girdi. Sizlerin kaç yumurta toplandı kaçı işlem gördü ve kaçı gelişmeye devam etti acaba yazabilirseniz çok sevinirim
Merhaba canım. Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin. Benden 7 toplandı, 6sı döllendi. 2si donduruldu. Senin ne durumda ?Hanımlar mrb . Ben rahim dinlendirme sürecine yeni girdi. Sizlerin kaç yumurta toplandı kaçı işlem gördü ve kaçı gelişmeye devam etti acaba yazabilirseniz çok sevinirim
Merhaba 19 toplandı 7 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu bugün transfer için ilaçlara başladım bakalım hayırlısı sende durum nedir?Hanımlar mrb . Ben rahim dinlendirme sürecine yeni girdi. Sizlerin kaç yumurta toplandı kaçı işlem gördü ve kaçı gelişmeye devam etti acaba yazabilirseniz çok sevinirim
Ben de adet oldum yarın doktora gidiyorum bakalım hangi ilaçları verecekler galiba aynı zamanda transfer olacağızMerhaba 19 toplandı 7 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu bugün transfer için ilaçlara başladım bakalım hayırlısı sende durum nedir?
Merhaba 19 toplandı 7 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu bugün transfer için ilaçlara başladım bakalım hayırlısı sende durum nedir?
Bende de 22 yumurta toplanmıştı ama döllenen sayısı ilk gün 11 e düşmüş yarı yarıya azalmış acaba sıkıntı olur mu diye meraklandım. Jer gün arayıp haber verecekler. İnşallah sayı azalmaz ve 5. Güne güzelce ulaşırlar.Merhaba canım. Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin. Benden 7 toplandı, 6sı döllendi. 2si donduruldu. Senin ne durumda ?
İnşallah canım iyi kalite hepsi gider beşinci güne.Bende de 22 yumurta toplanmıştı ama döllenen sayısı ilk gün 11 e düşmüş yarı yarıya azalmış acaba sıkıntı olur mu diye meraklandım. Jer gün arayıp haber verecekler. İnşallah sayı azalmaz ve 5. Güne güzelce ulaşırlar.
Canım bana decort ve coraspin verdi 13 mayısta regl oldum.sen ne zaman oldun?perşembeye tekrar çağırdıBen de adet oldum yarın doktora gidiyorum bakalım hangi ilaçları verecekler galiba aynı zamanda transfer olacağızhangi ilaçları kullanıyorsun canım?
Canım benim şöyle oldu 15 tanesi işleme uygun görüldü 14 tanesi döllendi 3. Güne 14 tane devam etti fakat 5. Güne yarı yarıya azalır dediler sahiden de öyle oldu 7 tane kaldı diğerleri gelişim göstermedi. İnşallah seninkilerin hepsi gider 5. GüneBende de 22 yumurta toplanmıştı ama döllenen sayısı ilk gün 11 e düşmüş yarı yarıya azalmış acaba sıkıntı olur mu diye meraklandım. Jer gün arayıp haber verecekler. İnşallah sayı azalmaz ve 5. Güne güzelce ulaşırlar.
Amin canım inşallah. Yeterli sayıda kalır ve devam eder. İnşallah sende hemen tutunur bebişin sana. Allah sonumuzu hayırlı etsin.Canım benim şöyle oldu 15 tanesi işleme uygun görüldü 14 tanesi döllendi 3. Güne 14 tane devam etti fakat 5. Güne yarı yarıya azalır dediler sahiden de öyle oldu 7 tane kaldı diğerleri gelişim göstermedi. İnşallah seninkilerin hepsi gider 5. Güne
Ben 17 mayısta oldum canım yarın 3.günüm daha bakalım ne vereceklerCanım bana decort ve coraspin verdi 13 mayısta regl oldum.sen ne zaman oldun?perşembeye tekrar çağırdı
Evet canım söyledi ohss olmamamız için bol protein tüketmeli ve su içmelisin bana iki tane de serum takılmıştı bir de iğne vermişti opu sonrasıYa bi de yumurta toplama işleminden sonra doktorunuz protein ağırlıklı beslemenizi söyledi mı sizs
Anladım canım bana 2 yumurta günlük 400 gr yağsız et yesin demiş midem almıyor artıkEvet canım söyledi ohss olmamamız için bol protein tüketmeli ve su içmelisin bana iki tane de serum takılmıştı bir de iğne vermişti opu sonrası
Canım ne yaptın doktora gittin mi?Ben 17 mayısta oldum canım yarın 3.günüm daha bakalım ne verecekler
Gittim canım estrofeme başlattı kistim baskılanmış biraz iyi gördü rahmi. 3 haziranda tekrar gideceğim bir aksilik olmazsa 8 haziran transfer tarihi dedi :) senin nasıl gidiyor?Canım ne yaptın doktora gittin mi?
Canım ben de bugün estorame başladım rahim kalınlığı 9 mm olmuş Cumartesi kan tahlilime göre karar verilecek transfer gününe bakalım artık estrofem dışında başka ilaç verdi mi?Gittim canım estrofeme başlattı kistim baskılanmış biraz iyi gördü rahmi. 3 haziranda tekrar gideceğim bir aksilik olmazsa 8 haziran transfer tarihi dedi :) senin nasıl gidiyor?
Yok canım vermedi 3 haziranda gittiğimde vereceklermişCanım ben de bugün estorame başladım rahim kalınlığı 9 mm olmuş Cumartesi kan tahlilime göre karar verilecek transfer gününe bakalım artık estrofem dışında başka ilaç verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?