Doktorumda ufak dokunuslar olur olursa burada asla dokundurtmayalim diyor 7 milimlik bir basiklik zaten cok aradayim kimi doktor diyorki bundan bisey olmaz kimisi diyorki duzeltilmeli valla gezmedigim doktor kalmadi tedavimi yarida kesen rahmi duzeltelim diyen sonra tekrar tedaviye baslayan zaten tup bebekle hamilelik oluyor bide bu sorunlar cikinca tuz biber istanbulda doktor arastiriyordum iste araya pandemi girdiArkuat uterusa müdahele oluyor muymuş? Septa olduğunda müdahele oluyordubenim de unicornuate yapıda buna da müdahele olmuyor. Mutlaka bir başka doktora daha görünün özellikle rahim anomalileri çalışan bir uzman bulabilirseniz ona görünün.
Pandemi hepimizin kanayan yarası olduDoktorumda ufak dokunuslar olur olursa burada asla dokundurtmayalim diyor 7 milimlik bir basiklik zaten cok aradayim kimi doktor diyorki bundan bisey olmaz kimisi diyorki duzeltilmeli valla gezmedigim doktor kalmadi tedavimi yarida kesen rahmi duzeltelim diyen sonra tekrar tedaviye baslayan zaten tup bebekle hamilelik oluyor bide bu sorunlar cikinca tuz biber istanbulda doktor arastiriyordum iste araya pandemi girdi
Evet arastirirken gormustum doktorun adini peki sizin dusuk oldu mu hic doktorlar hamilelik olusursa risk olup olmadığını soyledi mi ? Bana tek embriyo transferi yapiliyor (iki defa ikiz hamilelik gecirdim) riske girmemek icin bu seferde dusuk olursa histeroskopi kacinilmaz deniyor bu seferde deniyelim denince kotu hissediyorum okadar emek umut harcana para en kotusude bana yazik degil mi diyorum dene dene dene 7 yil olduPandemi hepimizin kanayan yarası olduYücel Karaman ı duydunuz mu? Bir de onu bir araştırın. Ben gitmedim ancak gidecek olsam onu düşünürdüm.
Canım sorununla ilgili bir bilgim yok ama histeroskopi bildiğim kadarıyla o kadar korkulacak bir operasyon değil. Tabi her işlemin riskleri olabilir ama bence özellikle İstanbul’da çok iyi, çok başarılı doktorlar var. Mutlaka onlardan birine görün öyle karar ver. Yücel Karaman, Bülent Tıraş, Aret Kamar, benim doktorum Cem Çelik. Başka çok iyi doktorlar da var tabi. Bunlar en meşhurları. Bunlardan biriyle bi görüş derim. Özellikle Yücel Karaman’ın histeroskopi de çok iyi olduğunu okumuştum. Çok düşük geçmişin olmuş, yeniden başlamadan emin ol rahminin durumundan, Allah bir daha yaşatmasın.Kizlar benimde fikirlerinize ihtiyacim var . Benim dusuklerim erken dogumum kimyasal gebeligim ve gelismeyen embriyo sonucu kurtajim var ve rahmim kalp seklinde doktorum aradi gecen gun ve istiyosan transfere baslayalim yada histeroskopi yapalim dedi histeroskopi icin baska doktora yonlendirecek beni kararsizim ikiz tasiyamiyorum tek gebelikte nasip olmadi tek bebekte sorun yasamayabilirsin rahim ici bir bebek icin yeterli gozukuyor dedi doktorum ama iste her tedavide ya yine dusuk olursa ya erken dogum olursa diye endise yasiyorum histereskopiden biraz cekiniyorum yanlis bisey yapilir diye donusu yok bilirsiniz tanisal amacli olacak olursa siz olsaniz neye karar verirdiniz.
Amin insallah . Allah hepimizin gonlundekini hayirlisi ile versin . Bende mutlaka iyi bir merkeze gitmeyi düşünürken doktorum arayinca hadi yapalim diye afalladim arada kaldimCanım sorununla ilgili bir bilgim yok ama histeroskopi bildiğim kadarıyla o kadar korkulacak bir operasyon değil. Tabi her işlemin riskleri olabilir ama bence özellikle İstanbul’da çok iyi, çok başarılı doktorlar var. Mutlaka onlardan birine görün öyle karar ver. Yücel Karaman, Bülent Tıraş, Aret Kamar, benim doktorum Cem Çelik. Başka çok iyi doktorlar da var tabi. Bunlar en meşhurları. Bunlardan biriyle bi görüş derim. Özellikle Yücel Karaman’ın histeroskopi de çok iyi olduğunu okumuştum. Çok düşük geçmişin olmuş, yeniden başlamadan emin ol rahminin durumundan, Allah bir daha yaşatmasın.
Benim 4 defa gebeliğim oldu. Üçü spontane idi; ikisi düşük birisi kimyasal gebelik. Dördüncüsü ivf idi. 37 de kalbi durdu. Sezaryende rahim anomalim görüldü. Yani ben bu rahimle bebeği 37 lere kadar taşıyabildim.Evet arastirirken gormustum doktorun adini peki sizin dusuk oldu mu hic doktorlar hamilelik olusursa risk olup olmadığını soyledi mi ? Bana tek embriyo transferi yapiliyor (iki defa ikiz hamilelik gecirdim) riske girmemek icin bu seferde dusuk olursa histeroskopi kacinilmaz deniyor bu seferde deniyelim denince kotu hissediyorum okadar emek umut harcana para en kotusude bana yazik degil mi diyorum dene dene dene 7 yil oldu
Basiniz sagolsun allah tekrar evlat acisi yasatmasin umarim tez vakitte saglikli bir bebege kavusursunuz .Benim 4 defa gebeliğim oldu. Üçü spontane idi; ikisi düşük birisi kimyasal gebelik. Dördüncüsü ivf idi. 37 de kalbi durdu. Sezaryende rahim anomalim görüldü. Yani ben bu rahimle bebeği 37 lere kadar taşıyabildim.
Sağolun. Olacak tabi yılmadan mücadeleye devam. Benim için doktorların dediği şu oldu kan sulandırıcı kullanıyordum dozu artırılabilir dediler sürekli rahim ağzı ölçümü (bunda da hep olcum oldu ama Hic kritik degerlerde olmadi). 22-24 lü haftalarla seyahat yasağı. Çok daha sık kontroller (aslında haftada bir hatta son dönemlerde 4 günde bir gidiyordum daha ne kadar sık olacaksaBasiniz sagolsun allah tekrar evlat acisi yasatmasin umarim tez vakitte saglikli bir bebege kavusursunuz .
Ben yaptirmadim ancak kendi aralarindaki tartismalari gordum. Etkisi dakikalar icinde yikilan bir sey Kesinlikle bilimsel olarak tam kanitlanmamis diyorlar. Hatta hastalara uygulanisini hastalarin caresizliginden faydalanma olarak goruyorlar. Yaptiracaksaniz Cok bir beklentiniz olmasin ayrica butcenizi sarsmasin.Merhaba kızlar bülent hocaya gttım folikulum artmış fakat kalitede problem olablr dedı prp yapalım daha kaliteli olsun yumurtaların dedı. Daha önce prp yapan var mı nasıl sonuçlar aldınız???
Aslında benım degerlerım iyi kotu degıl o yuzden birazda olsa etkısı bana yeter dıye dusunuyrm. Eskıden degerlerım kotuydu kullandgm seylerle degerlerımı gercekten iyi bir sevıyeye getırdım. Biraz bıle etkısı oldgnu duydunuz mu ? Cunku okudugum kadarıyla 1 2 yumurtası olanların 5 adet folikulu oldgnu döllenmeyenlerın dollendgnı fakat sonucunun negatif oldgnu bende okudumBen yaptirmadim ancak kendi aralarindaki tartismalari gordum. Etkisi dakikalar icinde yikilan bir sey Kesinlikle bilimsel olarak tam kanitlanmamis diyorlar. Hatta hastalara uygulanisini hastalarin caresizliginden faydalanma olarak goruyorlar. Yaptiracaksaniz Cok bir beklentiniz olmasin ayrica butcenizi sarsmasin.
Merhaba kızlar bülent hocaya gttım folikulum artmış fakat kalitede problem olablr dedı prp yapalım daha kaliteli olsun yumurtaların dedı. Daha önce prp yapan var mı nasıl sonuçlar aldınız???
Para tuzağı demişti doktorum asla tavsiye etmiyor ve gereksiz bir işlem kendini çok beklenti içine sokma derim canımMerhaba kızlar bülent hocaya gttım folikulum artmış fakat kalitede problem olablr dedı prp yapalım daha kaliteli olsun yumurtaların dedı. Daha önce prp yapan var mı nasıl sonuçlar aldınız???
Etkisi dakikalar icinde yikilan bir seyin nasil faydasi olabilir ki? Yarılanma ömrü çok hızlı. Saat gün bile değil dakikalardan bahsediyorlar lütfen iyi sorgulayın. Yumurta kalitesi icin de çok şey diyorlar siz sigara içmiyorsanız sağlıklı besleniyorsanız gerisini oluruna bırakın. Size atayım.Aslında benım degerlerım iyi kotu degıl o yuzden birazda olsa etkısı bana yeter dıye dusunuyrm. Eskıden degerlerım kotuydu kullandgm seylerle degerlerımı gercekten iyi bir sevıyeye getırdım. Biraz bıle etkısı oldgnu duydunuz mu ? Cunku okudugum kadarıyla 1 2 yumurtası olanların 5 adet folikulu oldgnu döllenmeyenlerın dollendgnı fakat sonucunun negatif oldgnu bende okudum
Benim de transferim dondurulmuş idi bende iğne olmadı estrofem progesteron vermişlerdi kandaki e2 ve progesteron düzeylerimle endometrium kalınlığımı takip etmişlerdi. Bol şansSelam kizlar
Bende dondurulmus transfer olacagim ama daha once 2 kez taze embriyo transfer oldu. Dondurulmusta hastaneye 2.gunde giduyoruz yine sanirim ama hangi ilaclar kullaniliyor igne varmi yinevarmi bilginiz
2 3 aydan sonra etkisini gosterıyor dedıler sizde saat gun bıle degıl dıyosunuzEtkisi dakikalar icinde yikilan bir seyin nasil faydasi olabilir ki? Yarılanma ömrü çok hızlı. Saat gün bile değil dakikalardan bahsediyorlar lütfen iyi sorgulayın. Yumurta kalitesi icin de çok şey diyorlar siz sigara içmiyorsanız sağlıklı besleniyorsanız gerisini oluruna bırakın. Size atayım.
Canım ben bi taze bir de donuk transfer oldum. İkisinde de doktorun verdiği ilaçlar birebir aynıydı, fark yoktu.Selam kizlar
Bende dondurulmus transfer olacagim ama daha once 2 kez taze embriyo transfer oldu. Dondurulmusta hastaneye 2.gunde giduyoruz yine sanirim ama hangi ilaclar kullaniliyor igne varmi yinevarmi bilginiz
Hoşgeldin canım, doktorumuz aynı. Sonumuz hayırlı olsun inşallah.Ben de varım ben dee
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Cem ÇELİK
Polikistik över hastasiyim.
Ilk tüp bebek denemem.
1 tane dondurulmus 6. Gün embriyom var.
Rahim dinlendirme Aşamasindayim.
16 mayıs reglimin 2. Günü
28 mayıs rahim duvarı kalınlığına bayılacakmış. Randevu oluşturuldu.
Herşey güzel giderse 28 mayis günü, 5 gün içinde de transfer olacakmışım.
Inşallah canimmHoşgeldin canım, doktorumuz aynı. Sonumuz hayırlı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?