Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Canım hoşgeldin. Sende bendensin. Salgın bitmeden transfere korkanlardan. Canım bazen duyuyorum rahim inceliği sorunu ama ilaçla çözüyorlar dimi? Sen de ilerleme kat edildi mi?
Ben aslında bu ay başlamak isterdim ama doktor yapmıyormuş transferleri. O yüzden bekliyorum öyle. Estrofemle rahimi kalınlaştırmayı denedik 3 defa, 3 ünde de 6 mm i geçemedik. O yüzden doğal transfer deneyecektik ki virüs ortaya çıktı, işler kaldı. Bilmiyorum artık ama bence eylüle kadar zor bu iş

Anladım canım benim de ilk denemede 9 mm idi . Negatif . İkincide 7mm ile transfer yaptılar. Tuttu ama kimyasal oldu, demekki embriyo sağlıklı değilmiş. Aslında çok yaklaşmışsın sende. Ay ay değişiyordur belkide. Umarım bi sonraki transferinde daha iyisi olur. Bana da Haziran Temmuz gibi geliyor nedense, ama etkiler devam ederse, beklerim biraz daha.

Yani evet, haziran temmuz en iyi ihtimal. Napalım geç olsun güç olmasın

Canım hoşgeldin. Kasım’dan beri keyfi mi bekledin, bi sıkıntı yoktur inşallah.
cnm yumurta çok toplandı oss oldm 2 ay öyle bekledım. sonrakı ay şubatta kist çıktı. daha sonrada korona vurdu. bgn adet oldm. herhaldr transfer ypmazlar

cnm yumurta çok toplandı oss oldm 2 ay öyle bekledım. sonrakı ay şubatta kist çıktı. daha sonrada korona vurdu. bgn adet oldm. herhaldr transfer ypmazlar
Anladım canım çok geçmiş olsun. Benimki yapmıyor bugünlerde ama bazı doktorlar yapıyor. Kendini karantinaya alabileceğini düşünüyorsan bi sor doktoruna istersen.

Anladım canım çok geçmiş olsun. Benimki yapmıyor bugünlerde ama bazı doktorlar yapıyor. Kendini karantinaya alabileceğini düşünüyorsan bi sor doktoruna istersen.
yarın şansımı denicem. zaten işe de gitmiyorum. mümkün değil doktorun kabul etmesi. ege ünv. transferler bi sonrakı genelgeye kadar durdurulmş

Hoş geldin canım rahim kalınlığı ne kadar olmalıymış ki transfer için benim ilk olduğu için pek bir fikrim yok

Merhaba.bende bu virüs engeline takılanlardanım.dondurulmuş embriyolsrım var.histereskopi ve labroskopi ameliyat oldum.bu 8.nci denemem olacak.dondurulmuş embriyolsrım duruyor.şuan ameliyat olduğum için 2 ay bekleme sürem var.1 ayı geçti.bu zaman da ne ilaç içmeliyim ne gibi faydaları şeyler yemeliyim.tüp bebek transfer öncesi rahime sonuçta işlem yapıldı.yapışıklık vs gibi şeyler vardı.folikasit b12 d vitamin ne alıp hazırlık yapmalıyım.haziran gibi sanırım hazır olacak.bu virüs engeli haziran ayında geçecek umud ediyorum

Yani bu 8.nci deneme olacak artık bilinçliyim.fakst şu folikasit d vitamin b12 omega 3 bunlaru hiç hazırlık aşamasında kullanmadım.hazırlık bu bekleyiş sürecinde ne yapılmalı ?

Merhaba canım hoşgeldin, ekledim seni de. Canım inşallah son olur bu. Eminim zor ve yorucu olmuştur. İnşallah Rabbim emeklerinin karşılığını verir. Canım doktorum bana impryl (folik asit de içeriyor) ve omepa q10 içiriyor. Başka hazır takviye almıyorum. Bu süreçte arı sütü, ananas, keçiboynuzu ve kabak çekirdeği tüketiyorlar. Öğünlerimi sebze ağırlıklı tutuyorum, şu günlerde bile hamura dadanmadım, dondurucuda sebzelerim var, onları ve bakliyat pişiriyorum. En önemlisi de stresten öcüden kaçar gibi kaçmaya çalışıyorum.

Yani bu 8.nci deneme olacak artık bilinçliyim.fakst şu folikasit d vitamin b12 omega 3 bunlaru hiç hazırlık aşamasında kullanmadım.hazırlık bu bekleyiş sürecinde ne yapılmalı ?
Canım folik asit çokkkkk önemli. İki çok samimi arkadaşım gebelik öncesi folik asit içmediği için 4 aylıkken canlı çocukları aldırdılar((((( omurilik açıklığı olabiliyor, ikisi de gebeliğini öğrenince başladı kullanmaya ama yetmiyor. Gebelikten 3 ay önce başlaman lazım. İki buçuk senedir aralıksız folik asit içiyorum, o kadar bıktım ki ama yapacak bişey yok.

Yani şuan rahim kavitem inceydi içerden rüptür dikiş atıldı.kürtsj yapan doktor malesef 1 kere gebelik yaşadım 16 haftalıkken düşükle sonuçlandı.onun yaptığı pisliği temizlemeye çalışıyorum.herşey harikayken berbat etti.şuan yapışıklık var biraz daha açtı hoca fakat içerde pembe doku hiç yok denecek kadar azken şuan pembe doku iyi kötü var.fakst çocuğun tutunacağı yer gelişeceği yer çok inceydi hoca rüptür dikişler attı içeriye ki çocuk karın bölgesine geçmesin diye.şu virüs nedeniyle ameliyat oldum 1 ay geçti.hsziran da dondurlmuşlar transfrr edicem ne kullanayım bilemedim hoca hiç birşey kullanma dedi 6 mm kalınlık var şuan.estrofem de vermedi.ben de dedim acaba benim gibi olupta bir ilaç takviyesi alan gebe kalan var mı.şu durumda hiç olmazsa kullanayım folikasittir vb.ilaçlara.baya yorulduk.çok kötü şeyler yaşadık.buraya yazsam okumakran da sizler yorulursunuz.artık prf.olduk ama işte hala bir kaygı var acaba diyorsun.şu boş zaman da ilaçlara başlsyıp gebeliğr hazırlık mı yapsam diyorsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…