Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Kizlar bugun 1.gun ama simdiden bunaldim evde...transferden kac gun sonra evden çıktınız...evim 4.kat asansor de yok...korkuyorum disari cikmaya gecen denememde test gunune kadar evdeydim hep...

Benimde transferim perşembe günüydü ve ben cuma günü attım kendimi dışarıya. Hayırlısı olsun hakkımızda bakalım sonuç günü bekliyorum.

Kızlar neyazıkki benim bu ayda iptal oldu rahim 6,5 mmin de kaldı ilerlemedi bende yaza kadar ara verdim doktorum ilaç değişikliği yapacaz bide 1,5 ay rahimi iğnelerle baskılıycaz dedi bende çok detaylı bişey sormadım moralim bozuldu inşallah sizinkiler olumlu sonuçlanır hepinizede güzel dualarınız için teşekkür ederim ❤

canım benim hakkında hayırlısı olsun. vakit saat dolmadan hiçbişey olmuyor.
biz bugünlere sabrımızla geldik yine sabırla bekliycez dualarım hep seninle

Hakkinda hayirlisi olsun insallah...gec olsun da sonuc güzel olsun

81870719 ilkinde çok dikkat etmişsin bence çok dikkat ettiğin için aklından çıkmadığı için tutmasını engelliyorsun.. ben hiç yatmadım hiç eve girmedim koştum zıpladım çok şükür tuttu..

Canım yatılı misafir var mide bulantılarım yeni geçti ama mutfak çok pis kokuyor bana ya her işi eşim yapıyor valla..
Senin nasıl geçiyor? Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu??

bulantılarım hafifledi çok şükür ama iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum canım hiçbişey istemiyor
bugün belli oldu cinsiyetimiz kızım olacak inşAllah

Aksam yemegi icin disari cikcaz esimle...yoksa catliycam evde...rabbim nasip ettiyse zaten olacaktir...akisina biraktim napayim

canım benim hakkında hayırlısı olsun. vakit saat dolmadan hiçbişey olmuyor.
biz bugünlere sabrımızla geldik yine sabırla bekliycez dualarım hep seninle
Teşekkür ederim cnm rabbim seninde bebeğine sağlık sıhhat versin sağ salim kucağınada almayı nasip etsin napalım dediğin gibi vakti var demekki geç olsun güç olmasın

bulantılarım hafifledi çok şükür ama iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum canım hiçbişey istemiyor
bugün belli oldu cinsiyetimiz kızım olacak inşAllah
Yaaa maşallah bende haftaya ense kalınlığına gidecem 12 haftalık olucaz cinsiyeti belli olur mu acaba çok merak ediyorum..
Bu arada ben geçen hafta sabaha kadar idrarım kan olarak geldi kum dökmüşüm ve idrar testimde protein kaçağı çıktı kendi doktorum protein kaçağı var dedi bol su içmemi söyledi ve tuzu yasakladı.. perşembe günü tekrar gittim temiz çıktı haftaya gidince tekrar baktırcam merak ediyorum..
Ben bebeğimi erkek hissediyorum eşim kız hissediyor:)) sen ne hissetmiştin öğrenmeden önce? Hissettiğin mi çıktı? Merak ediyorum..

Aksam yemegi icin disari cikcaz esimle...yoksa catliycam evde...rabbim nasip ettiyse zaten olacaktir...akisina biraktim napayim
Aynen canım ama bence sürekli yatayım dersen kafadan atamıyorsun vucutta bebişi istemiyor stresten dolayı.. yatma sürekli hareket halinde ol bebişin tutunması için rahime kan akışı şart. Bunun içinde yürüyüş önemli.. bana doktorum yatma demişti..

ben hep erkek hissediyodum canım eşim bişey hissetmiyodu
arkadaşlarımda yarı yarıyaydı
12 haftada söylemiyolar canım görselerde çok erken oluyomus

ben hep erkek hissediyodum canım eşim bişey hissetmiyodu
arkadaşlarımda yarı yarıyaydı
12 haftada söylemiyolar canım görselerde çok erken oluyomus
Zaten doktorumda hiç cinsiyetten bahsetmedi ense kalınlığına bakıcaz dedi sadece ama ben bi umut cinsiyet söyler belki heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…