• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim dinlendirme sonrası dondurulmuş embriyo transferi

Başarıları düşmesin diye öyle birşey yapacaklarını sanmam başka merkezde benimde ilk transferim negatif şimdi bahceciye geçtim labaratuvar iyi diye bakalım göreceğiz
evet labratuvarları ıyı bnımde bıldıgım kadarıyla ama ama gerı kalan durumlar ıcın bırsey dıyemem ınaşşah sız sonuc alırsınız ama tabı bılmıyorum maddıyatla alaklı olark ne durum ama ıyı para cıkıyor ve su ahım dınlendırme parası almalrı kadarda sacma bı durum yok zaten donduruyosunuz embıyoları 2200 e bıda 1750 tl neye para verıldı bılmıyorum sızde ona bı bakın bence ayrıcada gıdınce nalrsınız sıze orda hıssettırılen tıcarethane durumu

evet labratuvarları ıyı bnımde bıldıgım kadarıyla ama ama gerı kalan durumlar ıcın bırsey dıyemem ınaşşah sız sonuc alırsınız ama tabı bılmıyorum maddıyatla alaklı olark ne durum ama ıyı para cıkıyor ve su ahım dınlendırme parası almalrı kadarda sacma bı durum yok zaten donduruyosunuz embıyoları 2200 e bıda 1750 tl neye para verıldı bılmıyorum sızde ona bı bakın bence ayrıcada gıdınce nalrsınız sıze orda hıssettırılen tıcarethane durumu
Başka sansizim yok tatlım mecbur ne derlerse veriyoruz evet bizde verdik rahim dinlendirme zamanında dondurma cozdurme yapıyorlar ya onun içinmis o para şuan hiç iniz yok borç harç gittik bakalım inşallah sonu güzel olsun borç ödenir gider deyip devam ediyoruz

Başka sansizim yok tatlım mecbur ne derlerse veriyoruz evet bizde verdik rahim dinlendirme zamanında dondurma cozdurme yapıyorlar ya onun içinmis o para şuan hiç iniz yok borç harç gittik bakalım inşallah sonu güzel olsun borç ödenir gider deyip devam ediyoruz
inşlllah rabbım gonlunuze gore versın ılk transferde tutsun ınsallah umarım guzel sonuc alırsınız

canım bende ebru hocaya gıdıyorum kadından cok memnunum yanı asırı ıı enrjısı var fakat dedıgın gıbı bendede rahım dınlendırmesı yapılar ve 1750 vedım ama ondan oncede 3150 grısı parası sonra rahım dınlendırme ve gerı kalan transfer parası 9100 verdım
o 3150 için kan tahlıl dedıler ama anlamdım o kısım cok sacma ama nereye gıdersek gıdelım olay tamamen parasal anlamıyozda belkıde bılerek yapıyorlar bazı seyleri

sımdı 2. transfer ıcın hazırlık yapıyoruz ılkte benım tutmadı hsg gerekırsede hosteroskobı yada laparoskobo cekılcekmıs bırde bızden kromozom analızı ıstedıler
merhaba gecmıs olsun
bende cem hocanın hastasıyım kalıtelı embrıyom tutumadı bendımde bana da rahım çizdirme onerdı ve kromozom tetslerı falan ıstedı sız
hangı asamadasınız

kesınlıkle katılıyorum ıkızkez dondurma parası alıyrolar sınır bozucu resmen

merhaba gecmıs olsun
bende cem hocanın hastasıyım kalıtelı embrıyom tutumadı bendımde bana da rahım çizdirme onerdı ve kromozom tetslerı falan ıstedı sız
hangı asamadasınız
ben ordan aldırdım embrıyolarımı mıdem bulandı adatıpda devam edıcem burda sımdı 2. transfer ıcın hazırlık yapıyoruz eger olamzsa septumun var hafıf dedı onu alırız dedı sımdıkı doktorum ve herseydende para almıyolar bu ay kıstım vadı doktor mınık bır operasyonla aldı valla para faalnda almadılar bahcecıde yaptrısaydık yıne dokerdık paraları ..sımdılık durum boyle canım

ben ordan aldırdım embrıyolarımı mıdem bulandı adatıpda devam edıcem burda sımdı 2. transfer ıcın hazırlık yapıyoruz eger olamzsa septumun var hafıf dedı onu alırız dedı sımdıkı doktorum ve herseydende para almıyolar bu ay kıstım vadı doktor mınık bır operasyonla aldı valla para faalnda almadılar bahcecıde yaptrısaydık yıne dokerdık paraları ..sımdılık durum boyle canım
Valla benıde zorladılar acıkcası bakalım dinlenme asamasındayım sımdı hayırlısı olsun canım ınsallah 🐣

merhaba..tüp bebek tedavisi sonucunda 24 yumurtam toplandı ve 12 tanesi birinci kalite embriyo şeklinde donduruldu pko olduğum için doktorum taze transfer önermedi ve 2kez adet görüp rahmi hazırlayıp sonrasında transferi uygun gördü. planlanan transfer tarihim 1 eylüldü fakat bugun olduğum kontrolde rahim içi kalınlığım 7,5mm olarak ölçüldü.adetimin 14.günü bu arada. rahmin iç tabakasını ince bulduğu için transfer tarihimi erteledi ve estrofemi iki katına çıkardı.3 gün sonra tekrar bakacak 9un altındaysa bu ay iptal edecek.bu durumu yaşayanlar varmı bu değerim yükselirmi
Merhabalar, benimde c.tesu yumurta toplandı ve 27adet toplamda. 9 tanesi istenilen gibiymis. Onlar dondurulacak herhalde. Bugün 3. Gün daha. Bekleyelim dedi doktorum çok yum. Toplandığı için ,bu da iyi değil heralde anlamadım ki. Birdahaki adetin 2. Günü gel dedi ama bakalım. Başka bildiğin birşey varsa bana yazar mısın acaba🥴

rahim dinlendirme sonrası 2 .adetimin 3 günü bugün doktora gittim ilaçlar verdi kısmetse 19 Şubatta transfer yapacak
Ne kullanıyosun canım şimdi sanırım benim transferde 15 ine falan olacak hayırlısıyla güzel haberleri alalım inşallah ☺️

Uzun bir ilaç listesi verdi şuan östrojen ve aspirin ile başladım pazartesi yine gideceğim hangi ilacı derse artık hayırlısı olsun senin içinde benimde 19 dedi

Back