• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme ferritin eksikliği

Pimpiriklila

İki çocukluluk🥹 26.07’ 21🐥 08.02’24🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
1.192
3.678
133
36
Selam kızlar. Ben tüp bebek tedavisinde rahim dinlendirme sürecindeyim. Geçen kan testi yaptırdım ferritinim 8 çıktı. 2 ay önce 11di ve dahiliye doktorum sidefer diye karışık bi takviye vermişti, onu kullanmama rağmen düşmüş. Daha önce tablet şeklinde depo demiri kullanmaya çalıştığımda aşırı mide bulantısı ve kabızlık yaşamıştım. Acaba serum istesem doktorum yazar mı? Açıkçası transfer öncesinde halletmek istiyorum. Var mı böyle bir durumla karşılaşan?

Benim ferritin değerim gebelik öncesinde 3,5 tu. Kardeşim dahiliye doktoru. Bana bir demir ilaci verdi her gün 1 tane kullandım. Sanirim 1,5 2 ay kullandım. 29 a cıktı. Oa aylarda gebe oldugumu ogrendim ve 2 ay daha devam ettim. Sonra doktorum içinde diğer vitaminlerinde oldug u başka demir hapı verdi. O da ishal yapıyor ama olsun artık 🤭
Serime gerek görürse doktorun yaptır tabiki

Benim ferritin değerim gebelik öncesinde 3,5 tu. Kardeşim dahiliye doktoru. Bana bir demir ilaci verdi her gün 1 tane kullandım. Sanirim 1,5 2 ay kullandım. 29 a cıktı. Oa aylarda gebe oldugumu ogrendim ve 2 ay daha devam ettim. Sonra doktorum içinde diğer vitaminlerinde oldug u başka demir hapı verdi. O da ishal yapıyor ama olsun artık 🤭
Teşekkür ederim cevabın için hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İshale razıyım kabız yapıyor beni genelde. kardeşinin verdiği ilaç neydi bu arada özel değilse? Ben de bi gideyim dahiliyeye diyorum daha önce gerekli görmemişti serumu ama yükselmiyor bir türlü

Bende bıanda adetten kesildim tim sonuclara temiz cıktı bitek demir kotu bu sebep olabilir mi genede kalamıyorum demir ve ferritin asırı dusuk benim bunlar engel mıdır siz yazmıssnz da ıctıkten sonra hamile kaldım diye

Bende bıanda adetten kesildim tim sonuclara temiz cıktı bitek demir kotu bu sebep olabilir mi genede kalamıyorum demir ve ferritin asırı dusuk benim bunlar engel mıdır siz yazmıssnz da ıctıkten sonra hamile kaldım diye
Bunla alakası var mi bilmiyorum . Genelde hormonlarla ilgili olabilir. Ben ilacı kullanırken hamile kaldim ama bu tesadüf mü yoksa demir yükselmesi ile ilgili mi anlamadım orasını. Kadın dogumcuya sormak lazım aslında. Bizde hamileligin önünde eşimin sperm hareketliliği engeldi. O da bir karışım kullandı.

Bunla alakası var mi bilmiyorum . Genelde hormonlarla ilgili olabilir. Ben ilacı kullanırken hamile kaldim ama bu tesadüf mü yoksa demir yükselmesi ile ilgili mi anlamadım orasını. Kadın dogumcuya sormak lazım aslında. Bizde hamileligin önünde eşimin sperm hareketliliği engeldi. O da bir karışım kullandı.
Bizde sperm sorunu da var sizinki ne kullandı da duzeldı,

konu eski ama kullandığınız ilaçları bende öğrenebilir miyim rica etsem

Back
X