Rahim aldırma ameliyatı olanların bilgilerine ihtiyacım var.. lütfen yardımcı olun ..

Denizzz76

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
33
7
48
Merhaba.. ben 45 yaşındayım menopoza girmek üzereyim düzensiz adet oluyorum artik. Rahim arka duvarında 7 cm lik myomum var. Doktor ameliyat kararını bana bıraktı çünkü kanama yapmıyor.
Fakat zayıf biri olduğum halde göbeğim şiş bedenime göre olan pantolonu kapatamıyorum o derece şiş. Ve arka duvarda oldugu için bel ağrısı ve makatta tuvalet yapma hisssi oluyor ara ara.
Ben rahmimi aldırmaya karar verdim. Aranızda Rahim ameliyatı olanlar anlatabilirmi? Korkulacak bir ameliyatmı? Çok ağrı oluyormu ameliyat sonrası? Açık ameliyat yapacaklar çünkü myom 7 cm olduğu için kapalı ameliyat tehlikeli olur dediler. Görüşlerinize ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Abla benim kayinvalidem oldu şuan 50 yaşında 4 sene falan oluyor ameliyat olalı. Sezaryen doğum ağrısı gibi oluyor diyordu. Ameliyatın ertesi günü yürümeye başladı ama tabi her ameliyat gibi buda zor. Onun miyomu büyüktü baya hatta doktor fotoğrafını bile çekmişti bize göstermek için. Allah yardımcın olsun eğer sıkıntı yaratiyorsa aldır bence.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…