Rahim ağzında damarlanma acil yardım

Tamam ozaman sorun yok korkmanı gerektirecek bir sey de yok😊
Normalde ayın 2'sinde adet olmam gerekirken bugün oldu hala olmadım stresten mi bilemiyorum belim aşırı derecede ağrıyor karnım ağrıyor ama adet olmuyorum iki gündür belirtileri var Normalde Adet olmadan önce Göğüslerim ağrır iki gündür ağrıyor ama hala olmadım belim çok kötü ağrıyor ama Bu bel ağrısı da en son adet günümden 10 gün önce söylemiştim iki gün lekelenme gibi bir kan gördüm daha sonra hiç görmedim o günden beridir de belim ağrıyor

Şöyle söyleyeyim evliliğim süresince eşime de sordum böyle bir şey olmadı dedi Ama 10 yıl önce Askerde bir iki tane bayanla o da daha küçüktü yaş olarak arkadaşlarıyla gitmiş bilememezlikten Hayat kadınına 10 yıl önce ama ondan sonra hiç olmadı zaten Ondan sonra da biz hemen evlenmedik aradan 4-5 yıl geçti Askerlikten sonra sonra evlendi
Hmm hpv kapmamıştır inş o hayat kadınlarından. Malesef sadece hpv değil cinsel yolla bulasan hastalıklarda geciyor enfeksiyondan kurtulamıyoruz o yuzden biz kadınları cok etkiliyor bu durum.

Hmm hpv kapmamıştır inş o hayat kadınlarından. Malesef sadece hpv değil cinsel yolla bulasan hastalıklarda geciyor enfeksiyondan kurtulamıyoruz o yuzden biz kadınları cok etkiliyor bu durum.
Şöyle söyleyeyim hayat kadınları ile beraber olduktan sonra 4 yıl falan Sonra biz evlendik Ondan sonra da 3 yıl 4 yıl ben böyle bir sorunla karşılaşmadım 4 yıl önce yara olduğunu fark ettim kızımın doğumundan sonra

Sen çok stres yapmışsın. Hpv misin değil misin o bile belli değil ki bence değilsin. Korkma bu kadar

Şöyle söyleyeyim hayat kadınları ile beraber olduktan sonra 4 yıl falan Sonra biz evlendik Ondan sonra da 3 yıl 4 yıl ben böyle bir sorunla karşılaşmadım 4 yıl önce yara olduğunu fark ettim kızımın doğumundan sonra
Genital siğil problemi yoksa sorun yoktur😊

Çok şükür cnm olmadı hiç
eğer sende hpv varsa smear testinde sonucun belli olmayan hücreler diye gelir. Sonra doktor hpv testi ister. Hpv pozitifse onkolojiye yönlendirir. Orda da kolposkopi yapılır sonuca göre leep ya da takip der doktor. Sen bekle 6 ay sonra ketemde test ver. Devlet yapıyor. Her kadının yaptırması gerekiyor zaten bunu. Eğer negatif gelirsen seni aramazlar bile. 5 yılda bir test isteniyor. Devlette süreç o sekilde ilerliyor yani.

eğer sende hpv varsa smear testinde sonucun belli olmayan hücreler diye gelir. Sonra doktor hpv testi ister. Hpv pozitifse onkolojiye yönlendirir. Orda da kolposkopi yapılır sonuca göre leep ya da takip der doktor. Sen bekle 6 ay sonra ketemde test ver. Devlet yapıyor. Her kadının yaptırması gerekiyor zaten bunu. Eğer negatif gelirsen seni aramazlar bile. 5 yılda bir test isteniyor. Devlette süreç o sekilde ilerliyor yani.
Evet cnm burda hemen yanımda sağlık merkezî de var ama. Yaşanan dolayı yapmıyolar işte bakalım bu smear testine göre herşey belli olur inşallah

Aslında orda demek istediğim siğil varken cinsellik yaşıyorlarsa sıkıntı oluyor bunu kastetmiştim
Anladım ama siğil yokken de sıkıntı oluyor eğer hpv’si varsa çünkü penisten gelen sıvılarla da bulaşıyor. Erkeklerde sürüntü testi her zaman doğru sonucu vermiyor çünkü onlarda hpv kasıkta, peniste, penis içi kanalda olabiliyor çok geniş bir alan ve çubuğun değmediği bir alanda hpv olabilir.

Yüksek riskli hpv varsa zaten siğili de olmuyor.

X