Henüz çıkmadı beklemedeyim 9 gün oldu vereli testiNe cıktı sonuc?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz çıkmadı beklemedeyim 9 gün oldu vereli testiNe cıktı sonuc?
Bunlar korkulacak bi'şey değil değil mi yani atlatılabilir şeylerEğer ascus falan gelmişse enfeksiyondan olabilir. Cin 1 ile cin 2 yi hpv yapıyor. Cin 1 takip ediliyor. Gerileyebilir. Cin 2 de leep yapılıyor. Bütün bunlar hpv pozitifse yapılır değilse yapılmaz.
Düzenli simir testleri verirsen Allah'ın izniyle bir şey olmaz Dediğim gibi bu uyarı kadınların %80'inde olan bir şey yaktırma yapabilirsiniz en etkili çözüm diyorlar ben dondurmuştum Hatta Yaram geçmişti tamamen iyileşmişti ama oğluma Tekrar hamile kaldım O yüzden tekrar açılmam oldu yani tedavi süresince ilişkiden uzak durmak gerekiyor Bu iki ay süresi demişti doktor bana Ben bir ay diye anlamıştım 2 ayında hamile kaldığım için iyileşme aşaması benim için böyle geçtiEvet bende aynı durumdayım. Bazen kanama oluyor korkuyorum. Ağrı yanma her sey var. Benim de smear testlerim negatif geliyor. Ama yıllardır var bu yara ne yapmak gerekiyor iyi bir profa mı gitsem çare bulamıyorum.
Benim anlamadığım ağzında damarlanma ne demek internette sadece Kanser hücresi olursa yapabiliyor diye yazıyor ama hemşire arkadaşım birçok sebebi olabilir dedi Çok merak ediyorum ve korkuyorum daEğer ascus falan gelmişse enfeksiyondan olabilir. Cin 1 ile cin 2 yi hpv yapıyor. Cin 1 takip ediliyor. Gerileyebilir. Cin 2 de leep yapılıyor. Bütün bunlar hpv pozitifse yapılır değilse yapılmaz.
Tabiki atlatılır. Asıl bilmeden yıllarca hpv ile yaşayan insanlar var önemli olan kontrolde olmak. Ne istiyorsan bana sorabilirsin.Bunlar korkulacak bi'şey değil değil mi yani atlatılabilir şeyler
Kızarıklık da olabiliyor damarlaşma da olabiliyor direkt yara da var diyebiliyorlar o anki vajinal muayeneye bağlı oluyor. Genelde bunu enfeksiyon yapıyor. Yani kronik rahim ağzı yarası. Bağışıklık önemli onu yüksek tutmak gerekiyorBenim anlamadığım ağzında damarlanma ne demek internette sadece Kanser hücresi olursa yapabiliyor diye yazıyor ama hemşire arkadaşım birçok sebebi olabilir dedi Çok merak ediyorum ve korkuyorum da
Çok tşk ederim yaTabiki atlatılır. Asıl bilmeden yıllarca hpv ile yaşayan insanlar var önemli olan kontrolde olmak. Ne istiyorsan bana sorabilirsin.
Google göre biz şu an kanseriz. Oraya bakma.Benim anlamadığım ağzında damarlanma ne demek internette sadece Kanser hücresi olursa yapabiliyor diye yazıyor ama hemşire arkadaşım birçok sebebi olabilir dedi Çok merak ediyorum ve korkuyorum da
Ben 4 yıldır sürekli yarıma bastırıyorum her sene düzenli sinir sesi veriyorum bu defa öyle tesadüfen gittim dedi ki Rahim ağzımda damarlanma görünüyor ve bana enfeksiyon demedi Ben de eve geldim ağladım Çünkü araştırdım baktım ki kanser ücretsiz diyor Ben de çok takıntılı biri olduğum için çok korkuyorum Sağlık konusunda Aslında öyle olmamak lazım ne geliyorsa Allah'tan geliyor kendime engel olamıyorum aynı gün bir de özel doktora gittim o da baktı rahim ağzında herhangi bir kanser türü bir şey görmedim dedim enfeksiyonum var fitil verdi Öyle işte Ben de bekliyorumKızarıklık da olabiliyor damarlaşma da olabiliyor direkt yara da var diyebiliyorlar o anki vajinal muayeneye bağlı oluyor. Genelde bunu enfeksiyon yapıyor. Yani kronik rahim ağzı yarası. Bağışıklık önemli onu yüksek tutmak gerekiyor
Ah cnm bir bilsen ben ne kadar araştırıyorum en ufak ağrıyı hemen oraya bağlıyorum Google aşırı araştırıyorum güzel bir şey değil aslındaGoogle göre biz şu an kanseriz. Oraya bakma.
Yara için dondurmak değil de yaktırmak daha etkili diye duydum. Benim de yakmadılar bebek olmadığı için önermiyorlardı. Evet yara geçip tekrarlıyor malesef bu da enfeksiyon yüzünden oluyor.Düzenli simir testleri verirsen Allah'ın izniyle bir şey olmaz Dediğim gibi bu uyarı kadınların %80'inde olan bir şey yaktırma yapabilirsiniz en etkili çözüm diyorlar ben dondurmuştum Hatta Yaram geçmişti tamamen iyileşmişti ama oğluma Tekrar hamile kaldım O yüzden tekrar açılmam oldu yani tedavi süresince ilişkiden uzak durmak gerekiyor Bu iki ay süresi demişti doktor bana Ben bir ay diye anlamıştım 2 ayında hamile kaldığım için iyileşme aşaması benim için böyle geçti
Sizce hoca yaptırayım mı ya özelde 15 bin diyo Doktor gerek yok dedi Eğer 7 ay önceki simir testini temiz çıktıysa bunu yapmana gerek yok o kadar parayı boşuna verme dedi Sen andolsun 30 yaşında tam bastığında gelir yaparsın dedi ama ben rahat edemiyorum acaba yaptırsam mı diyorum çünkü yıllardır hiç HPV vermedim hep Sinir tepsi verdim ve temiz çıktı şimdi şüpheleniyorum acaba HPV var mı diye bende diyeÇok tşk ederim ya
Kanser öyle hemen olusmuyor. Cin 1 cin 2 cin 3 sürecleri geçiriliyor. Ayrıca hpv pozitif misin değil misin onu bile bilmiyoruz. Ki bence negatifsin. Evlisin tek eşlisin. Eşinde siğil problemi var mı?Ben 4 yıldır sürekli yarıma bastırıyorum her sene düzenli sinir sesi veriyorum bu defa öyle tesadüfen gittim dedi ki Rahim ağzımda damarlanma görünüyor ve bana enfeksiyon demedi Ben de eve geldim ağladım Çünkü araştırdım baktım ki kanser ücretsiz diyor Ben de çok takıntılı biri olduğum için çok korkuyorum Sağlık konusunda Aslında öyle olmamak lazım ne geliyorsa Allah'tan geliyor kendime engel olamıyorum aynı gün bir de özel doktora gittim o da baktı rahim ağzında herhangi bir kanser türü bir şey görmedim dedim enfeksiyonum var fitil verdi Öyle işte Ben de bekliyorum
Evet 10 yıldır evliyim tek eşliyim eşimde hiç siğil çıkmadı bugüne kadarKanser öyle hemen olusmuyor. Cin 1 cin 2 cin 3 sürecleri geçiriliyor. Ayrıca hpv pozitif misin değil misin onu bile bilmiyoruz. Ki bence negatifsin. Evlisin tek eşlisin. Eşinde siğil problemi var mı?
İşin garip tarafı bunların hepsini bilmeme rağmen yine de sıkıntı yapıyorum yoksa hpv'nin vücuda yerleştiği günden kansere çevireceği güne kadar en az 10-15 yıl geçmesi gerekiyor Bunları bildiğim halde yine de çok sıkıntı yapıyorum stres yapıyorum Allah korusun varsa bile böyle bir şey bunun için moral gerekli ve ben bu morali kendimde bulamıyorumKanser öyle hemen olusmuyor. Cin 1 cin 2 cin 3 sürecleri geçiriliyor. Ayrıca hpv pozitif misin değil misin onu bile bilmiyoruz. Ki bence negatifsin. Evlisin tek eşlisin. Eşinde siğil problemi var mı?
cinsel yönden aktif olan çoklu partner değiştiren insanlar yakalanıyor genelde Senin böyle bir yaşantın var mı ya da senden önce eşinin varsa sana gecmiş oluyorSizce hoca yaptırayım mı ya özelde 15 bin diyo Doktor gerek yok dedi Eğer 7 ay önceki simir testini temiz çıktıysa bunu yapmana gerek yok o kadar parayı boşuna verme dedi Sen andolsun 30 yaşında tam bastığında gelir yaparsın dedi ama ben rahat edemiyorum acaba yaptırsam mı diyorum çünkü yıllardır hiç HPV vermedim hep Sinir tepsi verdim ve temiz çıktı şimdi şüpheleniyorum acaba HPV var mı diye bende diye
Tamam ozaman sorun yok korkmanı gerektirecek bir sey de yokEvet 10 yıldır evliyim tek eşliyim eşimde hiç siğil çıkmadı bugüne kadar
Şöyle söyleyeyim evliliğim süresince eşime de sordum böyle bir şey olmadı dedi Ama 10 yıl önce Askerde bir iki tane bayanla o da daha küçüktü yaş olarak arkadaşlarıyla gitmiş bilememezlikten Hayat kadınına 10 yıl önce ama ondan sonra hiç olmadı zaten Ondan sonra da biz hemen evlenmedik aradan 4-5 yıl geçti Askerlikten sonra sonra evlendicinsel yönden aktif olan çoklu partner değiştiren insanlar yakalanıyor genelde Senin böyle bir yaşantın var mı ya da senden önce eşinin varsa sana gecmiş oluyor
Aminn inşallah cnmm ya Bir de 3 gün sonra Memlekete gideceğim testinin sonucu çıkmadı Keşke çıksaydı rahat bir şekilde gidebilseydim şimdi o stresle falan Gitmek de istemiyorum ama mecbur gideceğim size dua edin bana ne olur Ben de size ederim☺Tamam ozaman sorun yok korkmanı gerektirecek bir sey de yok
Yok Allah'a hamdolsun bugüne kadar Sadece eşimle birlikteliğim olducinsel yönden aktif olan çoklu partner değiştiren insanlar yakalanıyor genelde Senin böyle bir yaşantın var mı ya da senden önce eşinin varsa sana gecmiş oluyor