Allah razı olsunCanım dualarımız seninle
İyi şeyler düşün lütfen
Vay be sizin adınıza çok sevindim siz daha erken öğrenmişsiniz. Benim hiç bir sorun yoktu daha bir hafta önce doktora gitmiştim herşey yolundaydı. Bir hafta sonra açıklığın var dedi.. şimdi tam açıklığım olduğu için kalkmam yasak oturma bile oturmuyorum tuvalet ihtiyacımı yatakta bezlenerek karşılıyorumİnşallah sizin gibi ileri haftaları görürüm
çok sevindim ne kadar güzelCnm öncelikle gecmis olsun sakin ol. Benimde ilk dogumumda.öyle olmustu.24 haftalikti acikligim olmustu ve sancilarim.hic kesilmedi.ciger gelistirici vuruldu
Banyo yapmam.yasakti.ve 2 ay hastaneden cikmadan yattim. 32.haftaya girdigimiz gun sabahi bebegimin kalp atislari yavasladi diye acil.sezeryana alindim.buarada kac kere dogum masasina ciktim sayamam.ama cok sukur sag salim aldim bebegimi kucagima 2 kere ciger gelstiricu vuruldu. Ve kuveze bile girmedi bebegim.suanda 5 yasinda cok sukur.darisi sana ins cnm saglikla durur ins
canım ne diyim inşallah savaşır hayatla.şimdi yenidoğan küvözleri çok gelişti ALLAH yardımcınız olsun23 Haziran Pazar doğum yaptım 24 hafta 680 gram doğdu gören olursa dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Canım dualarımız seninle23 Haziran Pazar doğum yaptım 24 hafta 680 gram doğdu gören olursa dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle23 Haziran Pazar doğum yaptım 24 hafta 680 gram doğdu gören olursa dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah size bağışlasın. Sağlıkla kucağınıza gelsin inşallah.Çok teşekkürlerinşallah Allah ım bize bağışlar.. günde bir kere beş dakika gösteriyolar öyle minikki gözlerim titriyor ona bakarken
Canımm Rabbim size başlasın meleğinizi23 Haziran Pazar doğum yaptım 24 hafta 680 gram doğdu gören olursa dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Nasıl bebeğinizin durumuÇok teşekkürlerinşallah Allah ım bize bağışlar.. günde bir kere beş dakika gösteriyolar öyle minikki gözlerim titriyor ona bakarken
Dualarımız sizinle gelişmelerden bizede bahsedin olur muHenüz geliştirme göstermedi..Dua edin lütfen iyi olsun
başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum küçücük bedenini kefene koymak çok zor gerçekten iyi dayanmış ama Allahın takdiri işte elden bişe gelmiyor.bizim de hayattaki sınavımız buymuş Allahım bidaha yaşatmasın bu acıyı.ben 2 yıl kendime gelemedim ilaçlarla ayakta durdum sen kendini salma salmamaya çalış en azından çok geçmiş olsun32 gün yaşayabildi... Ani beyin kanaması sonucu kaybettik... çok güçlü bir bebekti hareketliydi anne sütü aldı, bir kere kanguru bakım yapabildik ertesi gün ilk defa makinesiz nefes almaya başlamıştı ama o kadarmış ömrü. 32 günlük ömründe Allah a çok şükür gidişatı güzeldi çok sorunlar yaşamadı bu yüzden mutluyum diyebilirim.. bu konuyu okuyan aynı durumda olanlar için şunları diyebilirim. Bende başıma geldiğinde hep başka 24 haftalık doğan bebekleri araştırdım. Doktorların dediği gibi hiçbir bebek bir değilmiş. Asla kıyaslamamak lazım. Yaşayanlar var evet o Allah ın bileceği.. bize düşen o süreçte bol bol dua etmek ve bebeğim için ne yaparsam iyi olur diye araştırıp öğrenmek.. anne ve bebek arasındaki bağ gerçekten mucizevi birşey. Bebeğinize korkmadan dokunun. Onunla konuşun. Ona kokunuzu bırakın ben göğsümde mendil tutardım süt kokusuyla kendi kokumu her gün mendili baş ucuna koyardım bazen hemşire yüzüne üstüne örterdi... bir ay hastanede yattığım süre içimde keşke inci candemirin kitabını okusaydım dedim. En büyük tavsiyem onun kitabıdır. Size en büyük cesareti ve gücü o kitap verecektir.. biz mucize olamadık ama güzel 32 gün geçirdik. Morgdan mezarına kadar götürmek varmış nasipte.. deli gibi öpmek isteyip öpemediğin bebeğinin ölüsünü öpmek varmış nasipte... Bana bu meleği nasip eden Allah ıma şükürler olsun. İnşallah benden razıdır inşallah hakkını helal eder. Benim sütüm de ona helal olsun hakkım da helal olsun. Canım oğlum güzel oğlum.
Merhaba. Sizin için sevindim. Ben bebeğimi kaybettim maalesef.. 32 gün yaşayabildi. Onun ömrü o kadardı yoksa doğduktan sonra gayet iyi ilerledi ama Allah o kadar ömür vermişti.. doltorlarn öyle söyleme sebebi 24 haftalık doğması.. yaşam sınırı organlar gelişmemiş bağışıklık sistemi yok derileri bile incecik yap dokusu oluşmamış bebek böyle doğup yaşayan bebekler mucizenin ta kendisi. 26 haftalık doğan bebeklerin %90 ı sorunsuz taburcu olabiliyor artık. Ama ondan erken doğanlar için çok çok zor maalesef.. benim bebeğim ömrünün 31. günü makinesiz nefes alabildi. Ama bu onun ciğerlerini çok yordu ve kanamaları oldu kaybettik.. çok iyi gidiyorken ecel saati geldi ve birden fenalaşıp öldü. Doktorlar hep söylerdi bu bebekler taburcu olana kadar hep kritik durumdadır diye gerçekten de öyle.. ki inci candemirin bebeği de tabucu olacağı zaman nefes problemleri yaşadı daha geç taburcu oldu.. böyle durumda olan anneler bunları bilmeli ki her türlü sonuçta metanetini korumalı. Bu konuyu Okuyan anneler araştırın herşeyi öğrenin doktorlara herşeyi sorun imkan olduğu sürece bebeğiniz için iyi olacağına inandığınız şeyleri yapmak için izin alın. Bizim güzel 32 günümüz oldu her zaman şükrediyorum Allah a karnımda ölmedi diye bana kısa da sürse anneliği yaşattı şükürler olsunkızımda 23 haftada 2.5 cm açıklık ve dogum sancılarım vardı hepsının uzerıne suyumda sızıntı ve beslenme damarında tıkanıklık tek centıkle beslenıyor yavas kılo alıyordu ılaçlar haplar serumlar 31 haftada suyumuz tukendıgı ıcın sezeryanla 30 haftayla uyumlu 45 cm 1790 gram dogdu bızde bu kadar olumsuzluk varken bıle doktorumuz hıc sızınkı gıbı olumsuz konusmadı hep moral verdı sız de moralınızı yuksek tutun bebegınız sıze sıkı sıkı tutunuyor merak etmeyın kendınıze dıkkat edın Allahın ıznıyle sag salım alırsınız kuzunuzu kucagınıza
Çok şükür Allah sabrını veriyor ilk günler çok zor geçti ağlamaktan gözlerim acıyordu ağrısından ıyuyamıyordum morarmış gözlerle dolaştım. Ama artık iyiyim şükrediyorum ve şöyle düşünüp mutlu oluyorum; 29 haftalıkken karnımda ölebilirdi, ama Allah bana ödül verdi doğurdum gördüm sevdim dokundum göğsüme aldım sütümü verdim mememi verdim. Allah bana çok büyük nimet bahşetti bunları düşünüp mutlu oluyorum bol bol resmine bakıyorum videosuna bakıyorum. Biliyorumki en güzel yere gitti ahirette beni bekliyorbaşın sağolsun seni çok iyi anlıyorum küçücük bedenini kefene koymak çok zor gerçekten iyi dayanmış ama Allahın takdiri işte elden bişe gelmiyor.bizim de hayattaki sınavımız buymuş Allahım bidaha yaşatmasın bu acıyı.ben 2 yıl kendime gelemedim ilaçlarla ayakta durdum sen kendini salma salmamaya çalış en azından çok geçmiş olsun
Allah sizden razı olsun güzel bir örneksiniz Allah meleğinizi size şefaatçi kılsın32 gün yaşayabildi... Ani beyin kanaması sonucu kaybettik... çok güçlü bir bebekti hareketliydi anne sütü aldı, bir kere kanguru bakım yapabildik ertesi gün ilk defa makinesiz nefes almaya başlamıştı ama o kadarmış ömrü. 32 günlük ömründe Allah a çok şükür gidişatı güzeldi çok sorunlar yaşamadı bu yüzden mutluyum diyebilirim.. bu konuyu okuyan aynı durumda olanlar için şunları diyebilirim. Bende başıma geldiğinde hep başka 24 haftalık doğan bebekleri araştırdım. Doktorların dediği gibi hiçbir bebek bir değilmiş. Asla kıyaslamamak lazım. Yaşayanlar var evet o Allah ın bileceği.. bize düşen o süreçte bol bol dua etmek ve bebeğim için ne yaparsam iyi olur diye araştırıp öğrenmek.. anne ve bebek arasındaki bağ gerçekten mucizevi birşey. Bebeğinize korkmadan dokunun. Onunla konuşun. Ona kokunuzu bırakın ben göğsümde mendil tutardım süt kokusuyla kendi kokumu her gün mendili baş ucuna koyardım bazen hemşire yüzüne üstüne örterdi... bir ay hastanede yattığım süre içimde keşke inci candemirin kitabını okusaydım dedim. En büyük tavsiyem onun kitabıdır. Size en büyük cesareti ve gücü o kitap verecektir.. biz mucize olamadık ama güzel 32 gün geçirdik. Morgdan mezarına kadar götürmek varmış nasipte.. deli gibi öpmek isteyip öpemediğin bebeğinin ölüsünü öpmek varmış nasipte... Bana bu meleği nasip eden Allah ıma şükürler olsun. İnşallah benden razıdır inşallah hakkını helal eder. Benim sütüm de ona helal olsun hakkım da helal olsun. Canım oğlum güzel oğlum.