Ahhhh tatlım çok haklısın tek avuntum çok şükür ki kendiliğinden hamile kalmış olmam... Evlendikten sekiz ay sonra hamile kaldım kendiliğinden... Dört aylıkken suyu geldi yaşamadı.. Sonra olur diye düşündük olmadı yani 2017 yılından beri... Yani iki senedir olmadı.. İnsanlar okadar soruyor ki ölecem sanıyorum artık çok yıprandım haklısın inan hep bebeğe odaklıyım hayatım karardı resmen.... Uykumda bile o var... Unutamıyorum kaybettiğim yavrumu
hergün ağlıyorum... İki senedir... Ben bir kere gebe kaldığım için heralde tüp bebek öncesi histereskopi yapılmadı düştükten sonra rahim filmi çektirdim hemen ama hiçbir şey çıkmadı ki... Doktor da rahim filmine güvendi bide kendiliğinden hamile kalınca olur dedi aşılama yaptı tuttu ama boş gebelik.. Tutunamadı.. Sonra ardından tüp bebek yaptı negatif çıktı.. Çok garip düşünsene aşılama da bhgc 600 lere çıkmıştı ama tüp bebekte 0...hemde iki tane embriyo transfer etmişlerdi tatlımm
... Tüp bebek negatif olunca artık bakalım dedi histereskopi yaptı işte o perde çıktı ama ne alaka ben bir kere gebe kaldım zaten perde den olsa hiç kalmazdım yani dimi? Tüp bebek o yarım perde den mi tutmadı yani of bilmiyorum bkafam çok karışık laparoskopi bile yaptılar bişey çıkmadı...