Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Anlar diye tahmin ediyorum ki istanbuldasin ben samsundayim burda bile anladilar ki.ayrica cok kotu dusunme baktin rahim filmindede bise cikmadi hamile kalinca 12.haftada rahim boyunu takibe aldirirsin yeterki iyi doktor olsun

Anlar diye tahmin ediyorum ki istanbuldasin ben samsundayim burda bile anladilar ki.ayrica cok kotu dusunme baktin rahim filmindede bise cikmadi hamile kalinca 12.haftada rahim boyunu takibe aldirirsin yeterki iyi doktor olsun

İnşaAllah. Çoook teşekkür ederim sizden öğrendiğim şeyler doğrultusunda bazı şeylere karar verdim. Gerçekten çok saolun. Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin.

İnşaAllah. Çoook teşekkür ederim sizden öğrendiğim şeyler doğrultusunda bazı şeylere karar verdim. Gerçekten çok saolun. Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin.
Rica ederim ne demek ben cok yandim tekrar yanmak istemedm oyizden cok arastirdim sende bidaha yanma.asla tek doktorla da kalma

Benim 27 hafta da erken doğuma aldılar bebeğimi kaybettim maalesef sizin sonucu merak ettim bebeğiniz hayatta mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…