Arkadaşlar merhaba tecrübelerinizden fatdalanmak istiyorum izniniz olursa
Tedavi tüp ile hamileyim Çok ŞÜKÜR 23. Haftanın içindeyim
Daha önce kayıplarım 3 tanee en büyüğü 8 bucuk haftalık olduu bitti gitti Hamdolsun
Şuanda tedbirli ilerliyorum bu gebelik ikizle başlamıştıki her iştee RABBİM in bir bildiği vardır tek sağlıklı bebiş ile ilerliyoruz 17. Haftada nedenini bilmediğim bir kanama yaşadım bitti gitti Hamdolsun
Şuanda 3 hafta kadar öncee enfeksiyon tahlilimde enfeksiyon çıktı fakat Kültürü temiz geldi
Hemen bir monurol kullandım
Progestan akşamları atıyorum vajinal olarak
Haftada bir proluton depot vuruluyorum
Detaylı Usg günüü perinatolog alttan rahim ağzımı ölçmek istedi fakat ben korktum hamilelikten ötürü o alett vajinal yerleştirince amann dedim ama ölçemedi fakat kısaa değil kendi doktorunda bir ölçsün dedii
Sonra kendi doktoruma o gün gittim tabii
Ölçtü 35 küsür mm çıktı alttan vajinal ölçtü bundan sonra enfeksiyon oldum hemen dediğim gibii monurol kullandım sonra dahiliyeye tekrar gittim idrar baktırdım azalmış enfeksiyon +++ dan + bir artıya düşmüş bir adet dahaa monurol verdi yarın kullanıcam onuda bir hafta 10 güb geçsin Öylee içeim dedim
Yanii doktorum yürüyüş yapabilirsin ama ağırr kaldırma ağırr işlerle uğraşma sıkıntı yok dedii o günden beride arada yürüsemde dinleniyorumda
Enfeksiyon içinn suyuu bayaa arttırdım
İç çamaşırıma özenn gösteriyorum
Yaban merrsini Kurusu hergün 5 10 tanee Tüketmeye çalışıyorum
Stres olmuyorum desem yalan olurr kafama takılmıyor değil
Arada yemek yapmak mecburiyetindeim ama Annemede gidicem gibii duruyor
Sizce ne yapmalıyım ne yapmamalıyım tecrübenize sığınarak uzun olduu birazz Ama İNŞALLAH isteyen herkes zamanında sağlıkla bebişini kucağına alsınn