Ben de geçen hafta 19+4 haftalık bebeğimi kaybettim. Acısı içimden çıkmıyor. Serklajlıydım, nasıl olfu birdem o kadar su boşaldı anlamadım. 5 gün hastanede yattım 3-4 litre suyum gelmiştir en az. Karnım 8 aylık hamile gibiydi. İlk geldiğinde bitti heralde dedim, doktor ultrasonla bakalım dedi ve suyu duruyor dedi, 2 gün suyun nerden geldiğini anlamaya çalıştı. Baktı suyu azalmıyor benden yatağımı ıslatacak kadarr su geliyordu geceleri. Antibiyotik, iğne ne varsa yapıldı, hiç kalkmadım hastanede 5.gün suyu azalmış dediler, akşamına da bitti ve biter bitmez bende enfeksiyon 200 e çıktı, mecbur doğurdum doğmadan 3 saat önce bile ultrasonda kalbi atıyordu.
1 hafta daha antibiyotik tedavisi alıp, çıktık.
Eve gelince çok kötü oluyorum, niye başka doktora gitmedim niye şöyle yapmadım, niye hareket ettim.
Bir yandan da düşünüyorum, suyu mu çok fazlaydı.
İlk gebeliğim de serklajlıydım ama evin içinde ufak tefek işlerimi yemeğimi falan yapardım. Bu gebelikte bunları bile yapmadım. Bi kere kalkıp evin dağınıklığını biraz topladım aptal gibi. O gün suyum geldi. Hiç kasılma falan yoktu. Zaten adalat magnezyum kullanıyordum.
Bir tane kızım var 3.5 yaşında. Yaşım 37 oldu.
Geçen yıl 2 de boş gebelik oldu.
2.çocuk için artık çabalamasam mı diyorum. Gücüm de yok sanki.
Şu 19 haftam çok zor geçmişti, hep mide bulantısı, kanamalar, hastaneye acile koşmalar. Kızımı ihmal ettim, annem ablam baktı sağolsunlar ama kızım beni çok özledi.
Bir yandan da doktor 6 ay sonra dene yaşın geçmesin diyor. kardeşi de olsun istiyorum, ama bu gebelik ve kayıp beni bitirdi sanki. Hala ağlıyorum 10 gün oldu.
Nasıl geçer bilyorum