Rahim ağzı Yarası

Audreyhorne

09.10.2020 🌸 23.50
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
4.036
6.672
158
Merhabalar,
Muayene sonucu rahim ağzı yaramın olduğunu öğrendim.
Dondurma ve yakma işlemini söyledi doktorum. Yakma işlemi yaparız dedi fakat ben hiç doğum yapmadım. Ve doğum yapmayan kadınlara önerilmiyormuş daraltma yaptığı için.
Bilgisi olan tedavi görenlerden yorum istiyorum..

Bu konuyu bende merak ediyorum. Yaraya gore karar veriliyor sanırım. Bende de yara vardı doktorum önce doğum yapmamı bekledi. Kızım 8 aylık şimdi yeni yakılacak ana nasıl bi operasyon ağrı acı varmı ne kadar sürer merak ediyorum

Belirtileri nelerdi peki ?
Bendeki biraz buyuk ve ilerlemis iltihaplanmisti.. kasik sancisi ve iliski sirasnda kanama yapiyodu. Ama ilk evrelerinde hic farketmemistim herhangi bi belirti yoktu. Kimileri akintinin cok olmasindan dert yaniyo bu konuda kimileri de adet duzensizliginden

Bendeki biraz buyuk ve ilerlemis iltihaplanmisti.. kasik sancisi ve iliski sirasnda kanama yapiyodu. Ama ilk evrelerinde hic farketmemistim herhangi bi belirti yoktu. Kimileri akintinin cok olmasindan dert yaniyo bu konuda kimileri de adet duzensizliginden
Bende ilişki sırasında yanma ve acı var başlangıçta bende acaba yara mı var diye düşündüm. Birde idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum uZun zamandır. Salı doktora gideceğim inşallah

Merhabalar,
Muayene sonucu rahim ağzı yaramın olduğunu öğrendim.
Dondurma ve yakma işlemini söyledi doktorum. Yakma işlemi yaparız dedi fakat ben hiç doğum yapmadım. Ve doğum yapmayan kadınlara önerilmiyormuş daraltma yaptığı için.
Bilgisi olan tedavi görenlerden yorum istiyorum..
oncelikle gecmis olsun
nasil oldun
Simdi ogrendik bizde annemdede Rahim yarasi varmis
nasil oluyo
iyilestinmi aldirdinmiu sen

Benden de kırmızı akıntı geldi hemen gittim ve rahim ağzında yara var dedi . Fitil verdi 7 gün kullanıp adet gördükten sonra çağırdı donduracakmış. Ben de daha önce doğum yapmadım .

Back