rahim ağzı yara dondurma

haha de gec

hayat bana kendini öğretiyor!!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
193
Puanlar
163
arkadaşlar bundan 2 ay önce rahim ağzında yaram olduğu için bir operasyon geçirdim yaramı dondurdular. fakat o zamandan beri adet belirtilerim değişti. önceden bir anda geliveren adetim şimdi 2 gün öncesinden koyu renkli küçük ipliksi parça şeklinde geliyor daha sonra normal kanama başlıyor. aranızda böyle olanlar oldu mu? sizce normal bir durum mu??

aynı:26::26:
sebebi ne acaba

rahim ağzı yaralarına sahipmişim ben de, benimkileri de donduracağını söyledi doktorum ama bu tedavinin artı ve eksilerini bilmeden yaptırmak istemiyorum. benim reglim düzenli normalde bozulsun istemem.. :58:

merhaba 1 ay önce yara olduğunu öğrendim bende bir ilaç vermişti geçici onu kullandım (fitil) şimdi dondurucaz diyor doktorum. yalnız bir şey dikkatişmi çekti hiç bir şikayetim yoktu rastlantısıal bir şekilde çıktı ortaya bu yara ama fitilden sonraki ilk adetim 1 gün sürdü benim hiç bir adetim böyle olmadı hep düzenliydi sizdede aynı durum varmı? birde dondurma olayı ağrılımı ne kadar sürüyor bilgi verirmisiniz?

benim de öyle çok ciddi bi şikayetim yoktu.. raslantısal oldu desek yeridir. ben galiba hata yaptım hemen dondorulmasını kabul ettim. keşke iyice düşünüp karar verseydim. yara dondurma biraz ağrılı oluyo. yaklaşık 4-5 dakika sürüyor. zamanla uyuşuyo zaten. rahimi iyice gerdiriyorlar o insanın canını yakıyor biraz. ama masadan kalkar kalmaz hiç bişeyin kalmıyor. ben tüm gün alışveriş yapmıştım o gün :)) yalnız kızlar size şunu söyliyim yukarıya yazdığım şikayetlerim bitti benim. aile hekimimiz bu operasyondan sonra hücreler yenilendiği için düzensizlik olabileceğini 3-4 adet sonra düzeleceğini söylemişti çok şükür düzülemye başladım.

evet şimdi hatırlıyorumda benimde aynısı olmuştu,korkmuştum hatta ama daha sonra düzene giriyor korkma canım.

Back