Maalesef tup bebek maddi ve manevi yipratiyor insani. Insallah gerek kalmazRahim filmimi çeken doktor adet günlerin çok ağrılımı dedi hemde nasıl dedim sebep rahim ağzı darlığın bu gebeliğide etkiler dedi ... sonra aşılama kararı aldık aşılamayı yapan doktor rahim ağzın cok dar sperm burdan gecemezmis dedi hatta hiç ağrısız olan aşılama işlemi kabusa döndü cok canım yandı.. aşılamada tutmadı simdi tüp bebek dusunuyoruz ama oda çok maliyetli bizi aşıyor gibi nolacak bilmiyorum canım ..
Amin canim tüm isteyenlere nasip etsin ranbbim inşallahMaalesef tup bebek maddi ve manevi yipratiyor insani. Insallah gerek kalmazrabbim nasip eder inşallah
Gittim beta 84e düşmüş kimyasalmis bir kaç güne atarmis vücudumFyprk kuzum dr gittinmi ?
hayırlısı olsun kuzum.. vücuttan kendini atıyor olmasınada şükür ilaçsız.. senin sağlığını bozmadan..Gittim beta 84e düşmüş kimyasalmis bir kaç güne atarmis vücudum
İnşallah. Dış gebelik olmamasına çok sevindim buna da şükür dedik. Doğsaydı belki sağlıklı olmayacaktı. Bayramdan sonra eşim DNA hasarına baktiracak sperm kaynaklıdır dedi çünkü doktorhayırlısı olsun kuzum.. vücuttan kendini atıyor olmasınada şükür ilaçsız.. senin sağlığını bozmadan..
inşallah bir daha en yakın sürede sağlıkla olur
DNA hasarı önemli evet ROS ve DNA hasarı ama merak etme eğer sorun öyleyse bile 3 ayda DNA hasarı geçiyor antidoksan tedavilerle hemen düzeliyor..İnşallah. Dış gebelik olmamasına çok sevindim buna da şükür dedik. Doğsaydı belki sağlıklı olmayacaktı. Bayramdan sonra eşim DNA hasarına baktiracak sperm kaynaklıdır dedi çünkü doktor
Çok sağ ol canım benim. Rabbim sana da nasip etsin inşallah. En azından hasara bakılana kadar korunmayı düşünüyorum tekrar yaşamak istemiyorumDNA hasarı önemli evet ROS ve DNA hasarı ama merak etme eğer sorun öyleyse bile 3 ayda DNA hasarı geçiyor antidoksan tedavilerle hemen düzeliyor..
hakkında hayırlısı olsun kuzum
inşallah sonu güzel olur
Peki bu durumda hamile kaldınız miCanım merhaba mart ayın da bende rahim filmi çekildim doktor bana da rahim ağzın cok dar dedi ama bi sorun olmaz dedi geçen ay doktorumu değiştirdim ve aşılama karari aldik geçtigimiz cuma aşılama oldu bugun 6. Gunum aşılama sırasın da doktor rahim ağzın okadar dar ki kesi atmak zorundayım dedi normal yolla gebe kalman mümkün degilmis zaten sperm asla o rahim ağzın dan geçemezmiş dedi ... geçen yılda iki defa catlama ignesi klomenler kullandım boşu boşuna hormon almisim vucuduma.. rabbim en kısa süre de yuzunu gülzdürsün insallah .
Aşılama ile hamile kalamadim ama bir sonraki ay doktorumun açtıgı rahim ağzı sayesin de doğal yolla hamile kaldım.. şu an 15 haftalık hamileyim..Peki bu durumda hamile kaldınız mi
Aaa harika çok sevindim inanın. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin çok mutlu oldum inanınAşılama ile hamile kalamadim ama bir sonraki ay doktorumun açtıgı rahim ağzı sayesin de doğal yolla hamile kaldım.. şu an 15 haftalık hamileyim..
Çook teşekkür ederim rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin insallah dualarım tümm yürekten isteyen anne adaylarıylaAaa harika çok sevindim inanın. Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin çok mutlu oldum inanın
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rahim ağzınız nasıl açıldı nasıl Bi operasyonla açıldı bende de aynı sorun var biraz anlatırmısınızAşılama ile hamile kalamadim ama bir sonraki ay doktorumun açtıgı rahim ağzı sayesin de doğal yolla hamile kaldım.. şu an 15 haftalık hamileyim..
Merhabalar, konunuzu şimdi gordum, hamile kalmissiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin, benimde rahim filminde çok acili ve zorlu oldu, dar biraz dedi filmi ceken ama doktora sordugumda sorun yok demisti. Nasil gebe kaldiniz yaptiginiz ozel birsey oldu mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirimKızlar merhaba. Yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor eşimde morfoloji problemi var ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi sayıda çok kötü degil. Aşılama yapalım dedik ve anestezili rahim filmi çektirdim doktor çekerken çok zorlanmış tüplerim açık ama rahim ağzım çok darmış çok fazla kanama olmuştu. Sormak istediğim şu rahim ağzı darlığı gebeliğe engel mi internetten araştırdım ama bı sonuca ulaşamadım. Anesteziden uyandığım için doktora sormak aklıma gelmedi.
Teşekkür ederim. Özel bişey yapmadım rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım ama sağlıksız gebelikmis zaten eşimde de sorun vardı 3 ay sonra hiç beklemedigim anda hamile olduğumu öğrendim. Allah sana ve isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.Merhabalar, konunuzu şimdi gordum, hamile kalmissiniz allah kucaginiza almayi nasip etsin, benimde rahim filminde çok acili ve zorlu oldu, dar biraz dedi filmi ceken ama doktora sordugumda sorun yok demisti. Nasil gebe kaldiniz yaptiginiz ozel birsey oldu mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim. Özel bişey yapmadım rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım ama sağlıksız gebelikmis zaten eşimde de sorun vardı 3 ay sonra hiç beklemedigim anda hamile olduğumu öğrendim. Allah sana ve isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.
Merhaba canım rahim ağzı darlığı tanısı konulmamıştı ama doktor aşılama esnasın da farl etti eğer dayanabilisen biraz açalım dedi dayanırım dedim uzun makas gibi birşeyle bi kesi attı oraya .. itiraf etmek gerekirse cok canım yandı canımdan can gitti diyebilirim ama değermiş iyiki katlanmışım o acıya belki o an attığı kesi yuzun den aşılamam tutmadı ama bir sonraki ay doğal yolla gebe kaldım rabbime şükür.. Allah tez cakitte size de nasib etsin bu güzel duyguyu insallah dualarım her zaman yürekten isteyen annelerleHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rahim ağzınız nasıl açıldı nasıl Bi operasyonla açıldı bende de aynı sorun var biraz anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?