Canım merhaba mart ayın da bende rahim filmi çekildim doktor bana da rahim ağzın cok dar dedi ama bi sorun olmaz dedi geçen ay doktorumu değiştirdim ve aşılama karari aldik geçtigimiz cuma aşılama oldu bugun 6. Gunum aşılama sırasın da doktor rahim ağzın okadar dar ki kesi atmak zorundayım dedi normal yolla gebe kalman mümkün degilmis zaten sperm asla o rahim ağzın dan geçemezmiş dedi ... geçen yılda iki defa catlama ignesi klomenler kullandım boşu boşuna hormon almisim vucuduma.. rabbim en kısa süre de yuzunu gülzdürsün insallah .Kızlar merhaba. Yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor eşimde morfoloji problemi var ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi sayıda çok kötü degil. Aşılama yapalım dedik ve anestezili rahim filmi çektirdim doktor çekerken çok zorlanmış tüplerim açık ama rahim ağzım çok darmış çok fazla kanama olmuştu. Sormak istediğim şu rahim ağzı darlığı gebeliğe engel mi internetten araştırdım ama bı sonuca ulaşamadım. Anesteziden uyandığım için doktora sormak aklıma gelmedi.
Teşekkür ederim canım. Biz de tüp bebeğe karar verdik eşimde de sorun var çünkü. Aşılamada şans az vakit kaybetmek istemedik. İnşallah seninki olumlu olurCanım merhaba mart ayın da bende rahim filmi çekildim doktor bana da rahim ağzın cok dar dedi ama bi sorun olmaz dedi geçen ay doktorumu değiştirdim ve aşılama karari aldik geçtigimiz cuma aşılama oldu bugun 6. Gunum aşılama sırasın da doktor rahim ağzın okadar dar ki kesi atmak zorundayım dedi normal yolla gebe kalman mümkün degilmis zaten sperm asla o rahim ağzın dan geçemezmiş dedi ... geçen yılda iki defa catlama ignesi klomenler kullandım boşu boşuna hormon almisim vucuduma.. rabbim en kısa süre de yuzunu gülzdürsün insallah .
Teşekkürler canım insallah ikimiz icin de tüm isteyenler için de hayırlısı olsunTeşekkür ederim canım. Biz de tüp bebeğe karar verdik eşimde de sorun var çünkü. Aşılamada şans az vakit kaybetmek istemedik. İnşallah seninki olumlu olur
Merhaba bugun bende hsg cekildim ve rahim agzi dar oldugu icin doktor ilk once onunla ugrasti benimde aklimda o var acaba simdiye kadar dar olmasi mi engeldi ?Kızlar merhaba. Yaklaşık 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor eşimde morfoloji problemi var ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi sayıda çok kötü degil. Aşılama yapalım dedik ve anestezili rahim filmi çektirdim doktor çekerken çok zorlanmış tüplerim açık ama rahim ağzım çok darmış çok fazla kanama olmuştu. Sormak istediğim şu rahim ağzı darlığı gebeliğe engel mi internetten araştırdım ama bı sonuca ulaşamadım. Anesteziden uyandığım için doktora sormak aklıma gelmedi.
Canım ben aşılama yaptırırken doktorum rahim ağzı darlığın nedeniyle gebe kalamamışsın dedi ama yinede bu konuyla ilgili net bilgim yok.. benim regl günlerimde çok fazla ağrım oluyor bunun sebebi de buymus hatta hep derdim herkesmi böyle yoksa benmi anormalim diye.. ben anormalmisimMerhaba bugun bende hsg cekildim ve rahim agzi dar oldugu icin doktor ilk once onunla ugrasti benimde aklimda o var acaba simdiye kadar dar olmasi mi engeldi ?
Galiba. Ben hamileyim ama sağlıksız galiba HCG yükselmiyorMerhaba bugun bende hsg cekildim ve rahim agzi dar oldugu icin doktor ilk once onunla ugrasti benimde aklimda o var acaba simdiye kadar dar olmasi mi engeldi ?
Benimde regl gunlerim cok sancili yerleri tirmaliyorum ondan mi dersinCanım ben aşılama yaptırırken doktorum rahim ağzı darlığın nedeniyle gebe kalamamışsın dedi ama yinede bu konuyla ilgili net bilgim yok.. benim regl günlerimde çok fazla ağrım oluyor bunun sebebi de buymus hatta hep derdim herkesmi böyle yoksa benmi anormalim diye.. ben anormalmisim
İnşallah sağlıklı sonuçlanır duamdasinGaliba. Ben hamileyim ama sağlıksız galiba HCG yükselmiyor
Benim aşılamam da tutmadi canım dün test yaptım yine kocaman bir tek çizgi ama eşim hala umutlu bekleyelim belki pazartesi çıkar diyo.. hem olmuyor diye üzülüyorum hem eşim için üzülüyorum çünkü çok istiyor ve sebep benim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallahBende aşılama yaptığım da rahim ağzı çok dar spermler geçmekte güçlük çekiyor dedi ve biraz uğraştı sonra yaptı aşılamayı tutmadı tabi ama sorun eşimde de vardı kimden kaynaklı tutmadı onu bilmiyoruz
Rahim filmimi çeken doktor adet günlerin çok ağrılımı dedi hemde nasıl dedim sebep rahim ağzı darlığın bu gebeliğide etkiler dedi ... sonra aşılama kararı aldık aşılamayı yapan doktor rahim ağzın cok dar sperm burdan gecemezmis dedi hatta hiç ağrısız olan aşılama işlemi kabusa döndü cok canım yandı.. aşılamada tutmadı simdi tüp bebek dusunuyoruz ama oda çok maliyetli bizi aşıyor gibi nolacak bilmiyorum canım ..Benimde regl gunlerim cok sancili yerleri tirmaliyorum ondan mi dersin
Allah'tan ümit kesilmez inşallah olur ve seni iyi anlıyorum bizdee daha eşimde sorun olduğunu bilmiyordk bende 1 yıl önce yumurtalıkta ameliyat oldum hep kendimi suçladm eşime karşı mahçup gibiydim ve hep ağlardım. Hem ilk aşılama tutmaz zaten 3 4 anca tutuyor imkanın varsa tüp bebek yapBenim aşılamam da tutmadi canım dün test yaptım yine kocaman bir tek çizgi ama eşim hala umutlu bekleyelim belki pazartesi çıkar diyo.. hem olmuyor diye üzülüyorum hem eşim için üzülüyorum çünkü çok istiyor ve sebep benim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Ben bekarken hiç regl olduğumu bilmezdm bile o kadar rahat geçerdi evlendikten sonra ağrılı olmaya başladı. Rahim ağzı dar olduğundan rahimde kan kalıyormuş oda ağrıya neden oluyorBenimde regl gunlerim cok sancili yerleri tirmaliyorum ondan mi dersin
İnşallah canım bizde öyle dusunuyoruz tüp bebeğe karar verdikAllah'tan ümit kesilmez inşallah olur ve seni iyi anlıyorum bizdee daha eşimde sorun olduğunu bilmiyordk bende 1 yıl önce yumurtalıkta ameliyat oldum hep kendimi suçladm eşime karşı mahçup gibiydim ve hep ağlardım. Hem ilk aşılama tutmaz zaten 3 4 anca tutuyor imkanın varsa tüp bebek yap
Sağlıksız olduğuna emin misn ne dedi doktor tam olarakBenim eşimde de sorun var morfolojisi 0 bu yüzden sağlıksız gebelik oldu sanırım
Sağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi pazartesi belli olacakSağlıksız olduğuna emin misn ne dedi doktor tam olarak
Hayırlısı canım ya inşallah iyi haberler alırsın ptesiSağlıksız ve boş olma ihtimali var dedi pazartesi belli olacak
Pek ümidim yok artık malesefHayırlısı canım ya inşallah iyi haberler alırsın ptesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?