Gelinlik Ayakkabısı Rahatlığıma Düşkünüm Diyen Gelinler Bunlar Sizler İçin

ben cogunu taksimdeki ayakkabıcılarda görmüştüm ama yazın

Merhabalar...Bu ayakkabıyı nerden bulabileceğimi bilen varsa ne olur yardım etsin.. Birtürlü bulamadım sonunda özel yaptırmak zorunda kalacağım :))))

Topuklu ayakkabılar bence daha hoş duruyor, ama benim boyum nişanlımla aynı, o yüzden mecburen babet giyeceğim, paylaşım için teşekkürler

Nişanlısıyla boyu aynı olan (1.78 :bbo: ) biri için kendi şahsıma konuşayım; bu babetler tam benlik sositososito

ayyy çöok güzel ve rahat tam benlik boyumda uzun müsaitim giymeye nişanlımın kulagına geliyorum zaten ayy bunları görüğüm ii oldu

ayyy çöok güzel ve rahat tam benlik boyumda uzun müsaitim giymeye nişanlımın kulagına geliyorum zaten ayy bunları görüğüm ii oldu

keşke bende nişanlımın kulağına gelsem :bbo: birebir aynıyız topuklu giyemiyorum -tatlicadiarzu-

Ahh ahh keske azcuk boyum olsaydı .. Valla babett giymeye razıyım hem daha rahat göbek atardım ..zemuszemus

Ama malesef boyy farkııı (Kabuusss) ..fisfisfis

damat benden 3 metre uzun olsa da topuksuz giyeceğim. :)
ama bu topuksuz ayakkabıları neden sivri burun yapmıyorlar ki, böylle son anda kotun altına ayakkabı uydurmuş gibi görünmese AZICIK... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…