• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Rahatlığıma Düşkünüm Diyen Gelinler Bunlar Sizler İçin

sade bir gelinliğin altına hoş durur bence ben aldım bile fotodakilerin birini düğünümde mecburen babet gicem

ben de bu tarz bişey giyidm.hiç giymedim ki topuklu ayakkabı o gün için büyük risk olurdu benim için.gelin de eğri büğrü yürüyo demesinler di mi amaşakkıdırahat bi ayakkabı aldı şimdi de kotumun altına giyip geziyorumdelikafaduldenayrıca hiç de görünmüyor ayakkabı gelinliğin altında çok da fazla kafa yormamak lazımlülülülülülü

evet gelinliğimin altından hiç görünmedi ayakkabım fotolarda bikaç yerde görunmuş ekliyim dedim belki sizin içinde secenek olur
dsc7806.jpg

sanırım o günleri görürsem ki inş görürüm:)benimde tercihim babet olucak... aslında topuklu ayakkabı çok daha şık gösteriyor gelinliği.. ama mecburiyet napalım:):):)

tek tek baktım vallahi bulmak zor olucak ama bayıldım
neyseki sende istanbuldasın artık yer söylersin bana :icecream:

insan ömründe kaç kere gelin oluyooooo
giyin topukluları özel olsun herşey
düz ayakkabıları düğünden sonrada giyersinizzzzz
hııııııı damat gelinden kısa ise orasını bilemiycem

aynen her kelimesine katiliyorum :lepi:

bende bu tarz daha taşlı daha şık ayakkabı almayı düşünüyorum
nişanlımla boyumuz aynı topuklu giyersem aşkımdan uzun olurum kaydirigubbakcemile2

bende bu tarz daha taşlı daha şık ayakkabı almayı düşünüyorum
nişanlımla boyumuz aynı topuklu giyersem aşkımdan uzun olurum kaydirigubbakcemile2

Bende az biraz belki giyebilirim
ama Düz hem rahat hemde şık bakalım şimdi sözde napcaz yerimseniben

bende hiç topuklu giyemem ama nişanlımın boyu baya uzun en azından ilk çıkışta topuklu giymem lazım farkı kapatmam için:D

Bizimde boylarımız arasında pek bir fark yok o yüzden bende az topuklu bişeyler alıcam mecburen

benim eşimle aramızda 3 cm var :) ben 180 o 183 o yüzden ne saçımı kabarttırabildim nede topuklu giyinebildim :D zaten topuklu giyinmeyide beceremem ii oldu :D

Eğer nişanlınızla boy farkınız az ve topuklu ile zor yürüyenlerdenseniz mutlaka babet gibi düz bişeyler giyin.
Ben çok pişman oldum topuklu giydiğime, acıdan ölüyordum.

ılk bastan 3. cok ama cok guzel bulabılırsem mutlaka o ayakkabıyı alıcam nerde bulabılıcegıme daır bı bılgınız var mı kızlar

Back