• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Rahatlığıma Düşkünüm Diyen Gelinler Bunlar Sizler İçin

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
3012263469e49386ab04o.jpg

beyazsuperbabetgelinlik.jpg

grigelinayakkabisi.jpg

topuksuzgelinayakkabisi.jpg

insan ömründe kaç kere gelin oluyooooo
giyin topukluları özel olsun herşey
düz ayakkabıları düğünden sonrada giyersinizzzzz
hııııııı damat gelinden kısa ise orasını bilemiycem

biz ikinci bir düğün yapmak istiyoruz kısmetse canım repimede yazmışsın yaa açıklıyım dedim yanlış anlaşılmaz olmasınnnna.s.a.s.

biz ikinci bir düğün yapmak istiyoruz kısmetse canım repimede yazmışsın yaa açıklıyım dedim yanlış anlaşılmaz olmasınnnna.s.a.s.

kusura bakma arkadaşım benim fesatlığım şakkıdı
ikinci düğün deyince şimdikini bırakıp bidene daha mı alcan yoksa dedimnaniknanik
yalnz ikinci düğün fikri hiç fena diil kocanla tekrar evlenmek çok eğlenceli olurdu heralde

işte o bilemediğin türden sorunu olanlar için bu ayakkabılar örneğin :you_knowopuyorumnanaktan

kusura bakma arkadaşım benim fesatlığım şakkıdı
ikinci düğün deyince şimdikini bırakıp bidene daha mı alcan yoksa dedimnaniknanik
yalnz ikinci düğün fikri hiç fena diil kocanla tekrar evlenmek çok eğlenceli olurdu heralde

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy evet benim düğünüm çok karmaşa ve aceleye geldi
Aslında aceye falan gelmedi kimse nedense ilgilenmedi bi türlü
Hiç bişey ama hiç bişey istediğim gibi gitmedi
2 taraf birbirine gereksiz tavır aldı ve bu bana düğünde çok yansıdı

Amannn neyse 2. si beni gerçekden çok heycanlandırıyor
Eşimle tekrar evlenmek çok güzel olacakkk:kedi::kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu ayakkabılar güzelmiş ben de böyle bişey düşünüyorum düğünümde ayaklarımın ağrısını falan çekemem.

yaw bende uzun boylu olmaktan muzdaribim :( nişanlımla aramda 3 cm. var. Nişanda da çok topuklu almadım ama fotolarda falan hep uzun çıkmışım hoş olmuyor :( Düğünde şimdi duvak falan işin içine girince iice uzun görünücem o yüzden böyle bişey bakmam lazım. Valla varsa başka gördüğünüz modeller paylaşın kızlar.

Bu arada topuklu giycem die yakınmayın kıslar yaa. Tüm modeller topuklu ayakkabılarda. Asıl gelinlik altına az topuklu veya babet bulmak zor. Topuklularda çok şık modeller var.

kızlar benim gibi babet giymek isteyen bi tavsiyem var.

Şimdi gelinliğin altına, gelinliğin renginde, tonunda babet bulmak zor olabilir. Ancak tanıdığınız bir ayakkabıcı falan varsa, düz beyaz isteiğiniz model bir babetin üstüne gelinliğinizde bulunan kumaş veya tülden uygulatabilirsiniz. Hatta converse giyecek arkadaşlarda gene gelinliğin tülünden yada kumaşından bağcık yaptırabilirler. (Bunu bi filmde görmüştüm. Belki sizde hatırlamışsınızdır.)

Ben bi sorucam ayakkabıcılara, muhtemelen yaparlar.

arkadasım kesınlıkle ben gıycegım babetı çunku boyum 1,82 duvaktı saçtı daha yuksek olunur gercı benım sımdı böyle bı durumum yok ama ne olursa olsun böle duz bısı gıycem hem dugunde ınsan daha rahat eder böle bı ayakabı ıle rahat oynar ayakların şişme derdı olmaz yurumek daha kolay olur.
ayrıca bı arkadasımında senın gıbı nısanlısı ıle arasında 3-4 cm boy farkı vardı nişnda oda uzun oldu hoş olmadı o yuzden dugunde o bu sekılde duz bı ayakkabı gıydı saçınıda yuksek olmayan enseden bı topuz yapıtrdı denklestırdıler boyu :)

babet tarzı gercekten bulmak zor taksimde cevahirde ne kadar ayakkabıcı varsa gezdik sonunda içime sinen bi model buldum balerin ayakkabıları gibi fotosuda var zaten ama gelinlik diktirdiğim yere vercm önüne gelinliğimdeki papatyalardan ekletcm biras şık olsun

bu ayakkabılar çok güzel ama sanki günlük gibi duruyor.gelin ayakkabısı biraz daha gösterişli olur.bwlki düğünü ilerleyen saatlerinde oymanaktan gelinin ayakları şişerse rahatlasın diye giyebilir

Back