- 19 Ocak 2024
- 65
- 17
- 24
- Konu Sahibi blueberry5
Kızlar işin içinden çıkamıyorum yorumlarda buluşalım. mesleğiniz dışında rahat ama düşük maaşlı iş mi yapilmali yoksa okuduğunuz bölüm ama çok sorumluluk isteyen daha çok çalıştırılan iş mi yapilmali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayattan beklentine göre değişirKızlar işin içinden çıkamıyorum yorumlarda buluşalım. mesleğiniz dışında rahat ama düşük maaşlı iş mi yapilmali yoksa okuduğunuz bölüm ama çok sorumluluk isteyen daha çok çalıştırılan iş mi yapilmali?
Siz özel eğitim ogretmeniydiniz dimi,bence en zorunu secimissiniz.bi kaç yıldan sonra genelde alan değişikliği yapıyor herkes.Ben rahat olanı seçtim. Daha çok paraya ihtiyacım olsa zor ama daha fazla kazandıranı seçerdim. Yani tamamen şartlara bağlı bu sorunun cevabı.
İnsan sevdiği işi yapınca zor gelmiyor sanırım. Çalışma saatlerim güzel, gün içinde dinlenme olanağım var, çalıştığım ortam ve iş arkadaşlarım sorunsuz, kariyer endişem yok, performans endişem yok, işsiz kalma endişem yok. Bence kolay yani.Siz özel eğitim ogretmeniydiniz dimi,bence en zorunu secimissiniz.bi kaç yıldan sonra genelde alan değişikliği yapıyor herkes.
Her halükarda ise gireceksen ve iki maasta benim için evet ise mutlu olduğum işi yapardim.Kızlar işin içinden çıkamıyorum yorumlarda buluşalım. mesleğiniz dışında rahat ama düşük maaşlı iş mi yapilmali yoksa okuduğunuz bölüm ama çok sorumluluk isteyen daha çok çalıştırılan iş mi yapilmali?
Maddi sıkıntı yoksa rahat olanı seçerdim.Kızlar işin içinden çıkamıyorum yorumlarda buluşalım. mesleğiniz dışında rahat ama düşük maaşlı iş mi yapilmali yoksa okuduğunuz bölüm ama çok sorumluluk isteyen daha çok çalıştırılan iş mi yapilmali?