• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat edebilir.myim hasema tavsiye

Bremenin mizikacisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
349
112
23
Kuzenim yazlik aldi hayirli olsn falan derken beni de davet etti sorun su ben daha once tatile hic gitmedim haliyle de kapaliyim hasemam yok
Hasema kullananlar tavsiye de bulunabilirler mi
Bide kullanmadigim icin bilmiyorm rahat edebilir miyim sudan ciktiktan sonra vucuda yapisir mi yada en guzeli hic gitmemek mi

Eger agiz ucuyla degilde gercekten davet ettiyse gidin tabi tatile hic gitmemis olmak cok kotu. Hasema ile rahat olursunuz merak etmeyin
Gercekten davet etti hatta ogluma.yuzme flaan ogretirim falan dedi boyu kisa oglumun denizin kemiklere faydasi vs olur diye ben icjm rahat geliyim diye konustu
Suya girip cikinca vucuda yapisir mi dikkat ceker mi hic deneyimlemedigim icin bilmoyorm

Bence gidin ama denizden sonra hemen cikarin kuru bir tane giyin. O yuzden 2 tane alin. Benim de yazligim var, yaz tatilini de severim her zaman 2 bikiniyle giderim aklinizda bulunsun.
Rahat ederim ins kapali olarak oyle ortamalrda hos gozle bakilmiyor bide ustume falan yapisirsa sudan cikinca hic rahat edemem gibime geliyo ama oglum icinde gitmek istiyorm

bakın inançlara saygı duyuyorum ancak o haşema denen şey bikiniden daha beter bir şey
her yerinize yapışıyor,çıplaklıktan çok daha kötü görüntü oluşuyor ,bütün vucut hatlarınız belli oluyor
en azından altına mayo bi şey giyin de direk yapışmasın
kapılısınız diye tatile gidemeyecek misiniz
birileri şu haşemaya bi çözüm bulmalı

Ben de ilk kez geçen sene tam kapalı tesettür mayo aldım. Rem-sa. Trendyol dan aldım. Paraşüt kumaştan. Su çekmiyor. Ağırlaşmıyor. Denizden çıkınca yapışmıyor. Altı bilekten lastikli olması da iyi yukarı sıyrılmıyor paçaları. Memnun kaldım.

bakın inançlara saygı duyuyorum ancak o haşema denen şey bikiniden daha beter bir şey
her yerinize yapışıyor,çıplaklıktan çok daha kötü görüntü oluşuyor ,bütün vucut hatlarınız belli oluyor
en azından altına mayo bi şey giyin de direk yapışmasın
kapılısınız diye tatile gidemeyecek misiniz
birileri şu haşemaya bi çözüm bulmalı
Yapisiyosa asla suya girmem o zaman asla rahat edemem oglum suya girer artik ben yone hasema alirim ama ortamda kiysfetle durilmayacagi icin

İçine mayo giyiyorum ben, bence çok yapışmıyor sizin algınıza bağlı bu, o yüzden daha çok yorum olan yerlere bakmanızı öneriyorum.
Oglum icin gideym ama suya girmeye cesaret edemem heralde kiyafetle durulmayacago icin yine hasema alirim cocugum benim yzmden mahrum kalmasin ilk kez tatile gitmis olacak oglmda baska sehirlere gittik ama deniz tatili hic yapmadik

Rahat ederim ins kapali olarak oyle ortamalrda hos gozle bakilmiyor bide ustume falan yapisirsa sudan cikinca hic rahat edemem gibime geliyo ama oglum icinde gitmek istiyorm
Hos gozle bakiliyor, niye bakilmasin? Kimse karismiyor tatil yerlerinde, gitmediğiniz yerler icin fazla onyargilisiniz.

UStu tunik (dize kadar) alti havuc pantolon seklinde oluyor hasemalarin, bas icinde isterseniz enseyi orten korumali bonelileri var. Uv korumali ve hizli kuruyan bir model secerseniz sorun yasamazsiniz, yalniz ayrica uzun bir pareo almanizi oneririm cunku degistirmek icin bir alan olmayabilir islak hasema bobreklerinizi usutmenize sebep olabilir, pareoyu kendinize sarar icinde hasemanizi degistirebilirsiniz.

Not: Havuzlu sitelerde hasemanin kabul edilmedigi yerler var, bunu kuzeninize danisin mutlaka.

Ben de ilk kez geçen sene tam kapalı tesettür mayo aldım. Rem-sa. Trendyol dan aldım. Paraşüt kumaştan. Su çekmiyor. Ağırlaşmıyor. Denizden çıkınca yapışmıyor. Altı bilekten lastikli olması da iyi yukarı sıyrılmıyor paçaları. Memnun kaldım.

Icine mayo vs ekstra bisey giydiniz mi yapismiyorsa bunu alirim o zaman

ben alttan mayomu giyiyorum üstüne haşemamı giyiyorum şu suyun içinde şişenlerden değilde eskiden jarse derlerdi o kumaş olanından almıştım bir bedende büyük aldım pantolon gibi oluyor çok rahat ederim yıllardır

Back