Hemsoomm çok teşekkür ederim allah razı olsunEllerine sağlık hemsom,çok güzel görünüyorYarismada bol şanslar
Ellerine sağlık canım, tadı güzel bir tatlıya benziyor, başarılar dilerimMerhaba, Değerli KK Kadınları
Pratik ve çok lezzetli, bol hindistancevizli bir tatlı yaptım size.
Bayramınız Bayram Olsun❤
Malzemeler:
1 lt süt
yarım su bardağı şeker
3 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı pınar labne
1 vanilya
1 su bardağı hindistan cevizi
1 paket beyaz çikolata
Üzeri için
hindistancevizi
Eki Görüntüle 2848071
Yapılışı :
bir tencereye süt, un, yumurta sarısı, şekeri alıp güzelce karıştıyoruz. Ocaga alıp kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz.
Eki Görüntüle 2848074
kaynayıp yoğunlastiktan sonra içine çikolata ve vanilyayı ekleyip çikolata eriyene kadar karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2848075
daha sonra içine bir su bardağı hindistan cevizi ve labneyi ekleyip mikser ile karışmasını sağlıyoruz.
Eki Görüntüle 2848076
tatlımız hazır. Ister bardak ister kasede sunum yapabilirsiniz. Ilk sıcaklığı çıktıktan sonra üzerine bolca hindistancevizi döküyoruz.
sunum zamanı
Eki Görüntüle 2848078 Eki Görüntüle 2848080 Eki Görüntüle 2848081 Eki Görüntüle 2848083 Eki Görüntüle 2848084 Eki Görüntüle 2848085 Eki Görüntüle 2848086 Eki Görüntüle 2848087 Eki Görüntüle 2848088 Eki Görüntüle 2848089 Eki Görüntüle 2848091
Valla tadı çok güzeldi nazom çok beğendimEllerine sağlık canım, tadı güzel bir tatlıya benziyor, başarılar dilerim
Heh tam da o hissiyatı vermek istedim wunderimFotoya 10 saniye bakınca burnunuza hindistancevizi kokusu doluyorellerine sağlık başarılar dilerim ❤
Hep renk olmuyo, bu sefer siyah beyaz takılayım dedim evvoşumSosyalim ellerine sağlık çok güzel görünüyorbeyaz çok severim bol şanslar
Çok lezzetli canım, mutlaka denemelisinÇok güzel olmuş ve pratik en kısa zamanda deneyeceğim eline sağlık başarılar
'ye beni ye beni demek istiyorumYirim senin tatlılarınıbaşarılar canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Canuuummm çok teşekkür ederimellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Yasiiiiicaaaaannnnnn çok teşekkür ederim beybitoooo allah razı olsunEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum
Bak şimdi oyumu aldım mı almadım mı onu anlamadımBak bir kere tanıdık statüsünden oy vereyim dedim. Hayatımda en çok sevdiğim çikilotanın tatlısını yaptın.
Cidden vicdanım rahaaaat rahaat oyumu vermicem
Eline, koluna, emeğine sağlık
Bak şimdi oyumu aldım mı almadım mı onu anlamadım
Ohh beee bir oyu gene kurtardık gördün mü senZaten torpilli olarak alacaktın şimdi X2 kesin aldın
Ohh beee bir oyu gene kurtardık gördün mü senteşekkür ederim bebiklerin annesi, yirim sizi ❤