Aaa ne tesadüf canımEllerine sağlık canım, çok güzel olmuş , ben de bu tatlıyı yapmak istemiştim , sen almışsınçok da güzel yapmışsın, çok da güzel sunmuşsun
Aa Minnosum migrosta satıldığını bilmiyordum, bende bakayımEllerine sağlık benim en sevdiğim migrosta satılan harika yaa bayılarak yerim eminim seninki de o kadar güzeldir
Canım firdefskom çok teşekkür ederim bebekim allah razı olsunEllerine emeğine sağlık.Yarışmada bol şans diliyorum.
Aa Minnosum migrosta satıldığını bilmiyordum, bende bakayımçok güzel oldu gercekten, hindistancevizine bayılırım çok sevdim çok teşekkür ederim Minnosum ❤
Rica ederim canım. Sen zaten mükemmelsinCanım canoomm teşekkür ederim, yolundayım❤
Tatı harıkadır zaten emınım gorunus boyleyseeMerviskom ah bi de tadına bakabilseydin efsaneeeeeçok teşekkür ederim balım ❤
Yaaaaa seni yirim canoooRica ederim canım. Sen zaten mükemmelsin
Rafaelloya bayilirimmm ellerine sağlık sosyalimMerhaba, Değerli KK Kadınları
Pratik ve çok lezzetli, bol hindistancevizli bir tatlı yaptım size.
Bayramınız Bayram Olsun❤
Malzemeler:
1 lt süt
yarım su bardağı şeker
3 yemek kaşığı un
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı pınar labne
1 vanilya
1 su bardağı hindistan cevizi
1 paket beyaz çikolata
Üzeri için
hindistancevizi
Eki Görüntüle 2848071
Yapılışı :
bir tencereye süt, un, yumurta sarısı, şekeri alıp güzelce karıştıyoruz. Ocaga alıp kaynayana kadar karıştırmaya devam ediyoruz.
Eki Görüntüle 2848074
kaynayıp yoğunlastiktan sonra içine çikolata ve vanilyayı ekleyip çikolata eriyene kadar karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 2848075
daha sonra içine bir su bardağı hindistan cevizi ve labneyi ekleyip mikser ile karışmasını sağlıyoruz.
Eki Görüntüle 2848076
tatlımız hazır. Ister bardak ister kasede sunum yapabilirsiniz. Ilk sıcaklığı çıktıktan sonra üzerine bolca hindistancevizi döküyoruz.
sunum zamanı
Eki Görüntüle 2848078 Eki Görüntüle 2848080 Eki Görüntüle 2848081 Eki Görüntüle 2848083 Eki Görüntüle 2848084 Eki Görüntüle 2848085 Eki Görüntüle 2848086 Eki Görüntüle 2848087 Eki Görüntüle 2848088 Eki Görüntüle 2848089 Eki Görüntüle 2848091
Canım filizkom çok teşekkür ederim allah razı olsunEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Tatlı merviskom yaaTatı harıkadır zaten emınım gorunus boyleyseeemeğine saglık tekrar yavru kuş
Ya hiç görmeseydin ayşom büyük skandalDostum ben bunj akşam nasıl görmemişimçok güzel olmuş. Ellerine sağlık
Ayy bende bayıldım amanitam yaa çokzelRafaelloya bayilirimmm ellerine sağlık sosyalim
Akşam baya uğraştık en son bunu buldukSenin profil fotini yirim
Rica ederimCanım firdefskom çok teşekkür ederim bebekim allah razı olsun❤