Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 6 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #1 1 SENELİK bir aranın ardından Rafet El Roman süper bir albümle geliyor YAŞANDI GEÇTİ ismli çıkış şarkısı dillerden düşmeyeceye benziyor yine süper bir albüm ;çok yakında şarkılar sizlerle ...bekleyin... şimdilik sadece albüm kapağını veriyorum...
1 SENELİK bir aranın ardından Rafet El Roman süper bir albümle geliyor YAŞANDI GEÇTİ ismli çıkış şarkısı dillerden düşmeyeceye benziyor yine süper bir albüm ;çok yakında şarkılar sizlerle ...bekleyin... şimdilik sadece albüm kapağını veriyorum...
coolsena25 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2007 15 0 86 42 İzmir 17 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #2 rafet elromanaın sesini beğeniyorum fakat karısını vede çocuklarını reklam olarak kullanması hiçte hoşuma gitmiyor.o çocuların suçu günağı ne???
rafet elromanaın sesini beğeniyorum fakat karısını vede çocuklarını reklam olarak kullanması hiçte hoşuma gitmiyor.o çocuların suçu günağı ne???