• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabır (dilatör) kullanımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Obsesif bir insan olduğumu belirtmek isterim öncelikle, profil resminize çok takıldım ne olduğunu anlayamadım açıklayabilir misiniz:{
:))
Atlıcam birazcık ama için rahat etsin diye şeyediyorum..
Kırmızı tişörtlü bir erkek ve ten rengi türbanı olan bir kadın.. Başını omuza yaslamış. Sağ üst köşeye dikkatli bakarsan ağız ve burunu görebilirsin..

Konu sahibi ne süredir bu sorunu yaşıyorsunuz... Bu teşhisi doktor mu koydu?

:))
Atlıcam birazcık ama için rahat etsin diye şeyediyorum..
Kırmızı tişörtlü bir erkek ve ten rengi türbanı olan bir kadın.. Başını omuza yaslamış. Sağ üst köşeye dikkatli bakarsan ağız ve burunu görebilirsin..

Konu sahibi ne süredir bu sorunu yaşıyorsunuz... Bu teşhisi doktor mu koydu?
O omuzmuymus:confused: hayatta anlamazdim.
Teşekkürler..

Obsesif bir insan olduğumu belirtmek isterim öncelikle, profil resminize çok takıldım ne olduğunu anlayamadım açıklayabilir misiniz:{

Aslında çok basit eşimin omzuna kafamı yaslamıştım çok güneşli bir gündü ve kucağımda çantam vardı.:110:

Böylesine ciddi bir konuda böyle dalga geçenlerin olmasına çok üzüldüm. Konu sahibi link verilmiş zaten, vajinismus forumuna bakarsan orada ayrıntılı anlatırlar, kimse de dalga geçmez emin olabilirsin. Geçmiş olsun.

Konu sahibi vajinusmus topigi var oraya katılın birbirlerini cok güzel motive edip beraber yeniyorlar.parmak egzersizleri vs var.. geçmiş olsun.

Aslında çok basit eşimin omzuna kafamı yaslamıştım çok güneşli bir gündü ve kucağımda çantam vardı.:110:
Ne tesadüftür bı konuda denk geldi bende takrar tekrar bakıp profili anlamamıştım hatta eşinizin omzunu kadın göğsü sandim sanki birine yaslanır gibi yani icim fesat mi ne:KK30:

İlk kez duyuyorum dilatör ney?bildiğimiz yapay dilmi yoksa:bicak:

Ben böyle şeyleri yazmıyorum Google sonra çıkıyor aramalarda falan adamım benim hakkımda kötü düşünür diye yetmiyor mu der Allah korusun :confused::KK8::rolleyes:

Ben böyle şeyleri yazmıyorum Google sonra çıkıyor aramalarda falan adamım benim hakkımda kötü düşünür diye yetmiyor mu der Allah korusun :confused::KK8::rolleyes:

Abooo düşündüm de çok kötü :D
Açıkladur artık kk da bi kadının derdine derman oluyorduk diye :D
Neyse... Şu Vajinusmus konularını ara ara takip eden biri olarak ben biliyordum tedavi için kullanıldığını. Link verilmiş sanırım ordan takip edin konu sahibi. Çünkü eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar demişler :)

Allah Kimsenin başına vermesin arkadaşlar ben eczacıyım bu ürünü doktor tavsiyeli cidden kullanıyorlar. uygun koşullarda düzenli egzersiz ile birlikte yapıldığında rabır dilatör cidden kurtulma aşamasında etkili olduğunu söyleyebilirim. Ama bilinçsiz şekilde olan bir kullanım her hangi bir payda sağlamayacaktır. ayrıca bu durum ciddi bir şeydir. alay edilecek bir şey yok.

Hayy Allah razı olsun kardeşim. Anladıysan ne mutlu. Bakalım ben denicem. 4 günde bŞRmayı düşünüyorum rabır (dilatör) egzersizleri ile bakalım sonuç ne olacak.

@ahgul sabırlı olmalısın o kadar kısa sürede olacak bir işlem değil malesef. pes etmeden egzersizlerini düzenli uygulamanı öneririm. faydasını göreceksin fakat şöylede bir durum var. eşinizde size destek olmalı ilişkiye zorlanırsanız iyi olma süreciniz uzayacaktır. O yüzden düzenli egzersiz uygulayarak ufak ufak denemeler yapabilirsiniz. ilişki sırasında kesinlikle kendinizi zorlamayın. daha çok işin içinden cıkılmaz bir hal alır.

Back
X