- 30 Aralık 2009
- 23.299
- 92.140
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))Obsesif bir insan olduğumu belirtmek isterim öncelikle, profil resminize çok takıldım ne olduğunu anlayamadım açıklayabilir misiniz:{
Hastalik sozkonusu tabii bende bilmiyorum inan ama komik geldi arkadasin yazdigi.sifir bilgi bendeBende hiç bilmiyordum ama mecburen öğreniyor insan :)
O omuzmuymus:))
Atlıcam birazcık ama için rahat etsin diye şeyediyorum..
Kırmızı tişörtlü bir erkek ve ten rengi türbanı olan bir kadın.. Başını omuza yaslamış. Sağ üst köşeye dikkatli bakarsan ağız ve burunu görebilirsin..
Konu sahibi ne süredir bu sorunu yaşıyorsunuz... Bu teşhisi doktor mu koydu?
Obsesif bir insan olduğumu belirtmek isterim öncelikle, profil resminize çok takıldım ne olduğunu anlayamadım açıklayabilir misiniz:{
Algılarım kapalıAslında çok basit eşimin omzuna kafamı yaslamıştım çok güneşli bir gündü ve kucağımda çantam vardı.![]()
Bana göre en komik yorum buydu gün böyle başlıyorsa ins sonu hayrolur :)Hakket varmış, teknoloji gelişiyor yav. Biz rabbitte kalmışız
Güne vibrator markası arayarak başladım, hadi hayırlısı![]()
Ne tesadüftür bı konuda denk geldi bende takrar tekrar bakıp profili anlamamıştım hatta eşinizin omzunu kadın göğsü sandim sanki birine yaslanır gibi yani icim fesat mi neAslında çok basit eşimin omzuna kafamı yaslamıştım çok güneşli bir gündü ve kucağımda çantam vardı.![]()
Ne tesadüftür bı konuda denk geldi bende takrar tekrar bakıp profili anlamamıştım hatta eşinizin omzunu kadın göğsü sandim sanki birine yaslanır gibi yani icim fesat mi ne![]()
Bencede profile girlmeden bakıldığında sanki kıvrımlı bel gibi gözüküyor kırmızı t-shirt :)Ben bildiğim için mi bana anlaşılır geliyor bilemedim tabi :)
Ben böyle şeyleri yazmıyorum Google sonra çıkıyor aramalarda falan adamım benim hakkımda kötü düşünür diye yetmiyor mu der Allah korusun![]()