• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabır (dilatör) kullanımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sitenin ismi kadınlar kulubu olunca gece saatlerinde sapıklar dadanıyor bazen. Sizin nick'te ahgül olunca bir ergen geyiğine konu açtı diye düşündüm ben ilk başta. Muhtemelen çoğu arkadaşta aynı şekilde düşündü. Vajinusmus bölümüne konu açarsanız daha kolay bilgi bulabilirsiniz sanırım.
Siteyi kullanmayı bilmiyorum ki üyeliğim de olduğunu yeni hatırladım bu konu için kullanmaya çalışıyorum yeni yeni. Tek bildiğim konu açma yeri burası :)

Kullanmadım
Ama sex oyuncaklarım da bile condom kullanılalı

Konu aslında hiç komik değil ama belli ki baya şakacıyız güldüm yazılanların birçoğuna ne yalan söyleyim :KK48: Allah yardımcın olsun Umarım bu sorunu hemen aşarsın bende link bırakacaktım ama zaten bırakıldı

Haydar dümeni öneririm.Benim arkadaşım onun sayesinde yendi.

yemin ederim mikser cirpici gibi bisey sandim:bicak::deli:

Allahım komedi yaaa. Güldürdünüz beni. Neler gelmiş aklınıza :KK54:

Konu aslında hiç komik değil ama belli ki baya şakacıyız güldüm yazılanların birçoğuna ne yalan söyleyim :KK48: Allah yardımcın olsun Umarım bu sorunu hemen aşarsın bende link bırakacaktım ama zaten bırakıldı
Obsesif bir insan olduğumu belirtmek isterim öncelikle, profil resminize çok takıldım ne olduğunu anlayamadım açıklayabilir misiniz:{

Back
X