Siteyi kullanmayı bilmiyorum ki üyeliğim de olduğunu yeni hatırladım bu konu için kullanmaya çalışıyorum yeni yeni. Tek bildiğim konu açma yeri burası :)Sitenin ismi kadınlar kulubu olunca gece saatlerinde sapıklar dadanıyor bazen. Sizin nick'te ahgül olunca bir ergen geyiğine konu açtı diye düşündüm ben ilk başta. Muhtemelen çoğu arkadaşta aynı şekilde düşündü. Vajinusmus bölümüne konu açarsanız daha kolay bilgi bulabilirsiniz sanırım.
Neyin detayını versinler size ? Kullandım ve ya kullanmadım denilir ?
İşe yarar birşeyse hafızaya atmak için isteniyor sanırım
Umarım çok zorlanmadan vajunismusu atlatırsın konu sahibi
Siteyi kullanmayı bilmiyorum ki üyeliğim de olduğunu yeni hatırladım bu konu için kullanmaya çalışıyorum yeni yeni. Tek bildiğim konu açma yeri burası :)
Bende tekmetör var ,valla feci tepiyoArkadaşlar. Bir sorum olacak:
Vajinismusu yenmeyi isteyipte evde Rabır yani(dilatör) kullananlar var mı. İşinize yaradı mı.
Dogru yazmış yazdıgı bi marka sanırım merak edip neymiş diye bakayım dedim aynı yazdıgı çıktıRabır ne kız, vajinayı komple silecek misin?
Rabbit dildo olmasın o? :)
Kız birini doğru yazsaydın bari
Dogru yazmış yazdıgı bi marka sanırım merak edip neymiş diye bakayım dedim aynı yazdıgı çıktı
Hakket varmış, teknoloji gelişiyor yav. Biz rabbitte kalmışız
Güne vibrator markası arayarak başladım, hadi hayırlısı
Bende hiç bilmiyordum ama mecburen öğreniyor insan :)
Obsesif bir insan olduğumu belirtmek isterim öncelikle, profil resminize çok takıldım ne olduğunu anlayamadım açıklayabilir misiniz:{Konu aslında hiç komik değil ama belli ki baya şakacıyız güldüm yazılanların birçoğuna ne yalan söyleyimAllah yardımcın olsun Umarım bu sorunu hemen aşarsın bende link bırakacaktım ama zaten bırakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?