• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabır (dilatör) kullanımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahgul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Arkadaşlar. Bir sorum olacak:
Vajinismusu yenmeyi isteyipte evde Rabır yani(dilatör) kullananlar var mı. İşinize yaradı mı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne dilatör müü ? Hiç haberim yok o nemiş ki?
Bakalım bilen varsa anlatır, bekleyip göreceğiz :işsiz:

O nedir???

Bu forum her geçen gün insanın bilgi dağarcığını genişletiyor.

Yeni konu, cinsel içerik ve ayrıntılı bilgi:işsiz:

Ama gene de bir açıklarsan iyi olur.Nedir o :KK53:

Benimde araştırmalarım ile vajinismus Hastalarına klinik tedavilerinde kullanılıyor diye biliyorum.

Ne bileyim hiç kullanamam öyle şeyler diyorum sadece vajinismus olsamda
İnş atlatirsiniz sizde

Dert insanın başına gelince herşeyi araştırıyor. Başa gelmeden çok dikkat çekmiyor ama kimsenin başına gelmesin. Neyse ozaman şöyle diyelim kullanıp da faydasını gören varmı

Tahmin ettiğim kadar erotik birşey değilmiş yahu cidden vajinusmus tedavisinde kullanılıyormuş.

Ayy vibratördür o hehehehhe diye trollük yapıcaktım,baktım cidden dilatör diye bişey varmış. Elimde patladı :KK53:

umarım atlatırsınız bir an önce ama sanırım burada kullananlar da ayrıntı vermezler. Çünkü ne desinler yani? kullandım ya da kullanmadım en fazla.

Erotizm böyle yerlerde paylaşılır mı yahu bunu bile yazarken neler çekiyorum biliyor musunuz. Herkes farklı farklı yere çekmiş konuyu. Bu hastalığı bilmediğiniz belli ama öğrenmiş olursunuz.

Erotizm böyle yerlerde paylaşılır mı yahu bunu bile yazarken neler çekiyorum biliyor musunuz. Arkad

Sitenin ismi kadınlar kulubu olunca gece saatlerinde sapıklar dadanıyor bazen. Sizin nick'te ahgül olunca bir ergen geyiğine konu açtı diye düşündüm ben ilk başta. Muhtemelen çoğu arkadaşta aynı şekilde düşündü. Vajinusmus bölümüne konu açarsanız daha kolay bilgi bulabilirsiniz sanırım.

Back
X