Rabbimin bana verdiği en güzel yeniyıl hediyesi

Merhaba canım Seni benden daha iyi kimse anlayamaz Bende babasına ileri derecede düşkün bir kızım ve babam mayıs ayında by pass ameliyatı oldu Ben en azından bi gün böyle bişey olacağını biliyodum çünkü babam 7-8 sene önce bi kriz daha geçirmiş ancak sigarayı bırakmamıştı. Doktor ameliyat olması gerektiğini ve çok riskli olduğunu söylediğinde nasıl deli danalar gibi haykırarak ağladığımı anlatamam gezmediğim dr görüşmediğim hoca kalmadı Sonunda karar verdiğimizde onu ameliyathaneye uğurladığımda heralde ömrümden bi 10 yıl gitmiştir o gün Allahıma binlerce kez şükürler olsunki şimdi çok iyi maşallah Sigarayı bıraktı , sayesinde ben ve eşimde bıraktık. Allah uzun ömürler versin inşallah hepsinede Önemli olan ameliyat sonrası çok dikkat edin Ben 1 ay boyunca kavga dövüş kimseyi ziyaret ettirmedim.Yeri geldi kavga ettim kalp kırdım ama hiç biri babamdan önemli değildi Çok şükür enfeksiyonda kapmadı ama ilk bi hafta çok zor psikolojileri moralleri kötü oluyo ağrıları oluyo Soru sormak istediğinde bana yazabilirsin cnm herzaman cevap veririm. Tekrar tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Çok sağolun evet bugun babamı gördüm iyidi ağlıyodu bacaklarım acıyo diye Allahım bugünleri atlatmak istiyorum artık babamı ayakta istiyorum hemen

Allah babanıza sağlıklı uzun ömürler versin
Babalarımız bizim canımız herseyimiz basımızdan eksik etmesin Allah

Çok sağolun Allah razı olsun bende babasına aşık bi kızım ben nerdeyse evlenene kadar babacımla uyuyodum üşüyom baba diyip yatardım yanına oğlumda cok düşkün babama hatta dede demiyo baba diyo babacıma kavga bile ediyoz o benim babam diye :) benimde babam 2kez gecirdi kalp krizi ama ufak bi kriz eğer ameliyat olmasaymış kurtulma şansı yokmş ki oldu şükür sizin bacanız nasıl peki şimdi

Benim babacigimda iyi çok sukur ,çok dikkat eder kendine ameliyata kadar sigaradan başka kötü alışkanlığı yoktu çok sukur ,ameliyat olunca onuda bıraktı heryere yurur , cok geç saatte asla yemek yemez ,normaldede çok tok kalkmaz dikkat eder canimin içi...

Bende usudugum zaman babamın koynuna girerdim hemen ayaklarimi ayaklarının arasına alırdı hemen isinirdim ,sicaciktir benim babam ,mis gibidir kokusu babadır candir can...

Baypass tan sonra insanlar yeniden doğmuş gibi oluyorlarmış birazcık nekahat dönemi oluyor tabii geçmiiişş gitmiş olsun :)

Back
X