Merhaba canım Seni benden daha iyi kimse anlayamaz Bende babasına ileri derecede düşkün bir kızım ve babam mayıs ayında by pass ameliyatı oldu Ben en azından bi gün böyle bişey olacağını biliyodum çünkü babam 7-8 sene önce bi kriz daha geçirmiş ancak sigarayı bırakmamıştı. Doktor ameliyat olması gerektiğini ve çok riskli olduğunu söylediğinde nasıl deli danalar gibi haykırarak ağladığımı anlatamam gezmediğim dr görüşmediğim hoca kalmadı Sonunda karar verdiğimizde onu ameliyathaneye uğurladığımda heralde ömrümden bi 10 yıl gitmiştir o gün Allahıma binlerce kez şükürler olsunki şimdi çok iyi maşallah Sigarayı bıraktı , sayesinde ben ve eşimde bıraktık. Allah uzun ömürler versin inşallah hepsinede Önemli olan ameliyat sonrası çok dikkat edin Ben 1 ay boyunca kavga dövüş kimseyi ziyaret ettirmedim.Yeri geldi kavga ettim kalp kırdım ama hiç biri babamdan önemli değildi Çok şükür enfeksiyonda kapmadı ama ilk bi hafta çok zor psikolojileri moralleri kötü oluyo ağrıları oluyo Soru sormak istediğinde bana yazabilirsin cnm herzaman cevap veririm. Tekrar tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.