Rabbimin bana verdiği en güzel yeniyıl hediyesi

gerçekten bu duygulara sahip olabilmek insanın hayatındaki en güzel hediyeler..
Keşke benim de Gerçekten Babam olsaydı,

vardı ama yoktu, çok büyük bi eksiklik ve acı bu, babam hastalansa?? bilmem insan olarak acırım evet ama babam olarak değil...
çok öfkelndirici bi duygu bu

Allah şifa versin babacığınıza, baba kokusu farklıdır eminim. çok isterdim çok ,
o kokuyla içimin sıcacık hislerle dolabilmesini çok isterdim
Cok üzüldüm baba kızın arasının böyle olmasına yaa bi kız evlat için baba herseydir ya nasıl böyle babalar olabiliyor.cok sağolun benim babam çocuk ruhludur herseye ağlar üzülür tv de bişey izlesin onada ağlar ona cekmişim bende iyikide ona cekmişim iyikide o olmuş benim babam

Ahhh babalar,her adı geçtiğinde içim ciz ediyor,burnumun direği sizliyor,kimsesiz hissediyorum kendimi hele başka yerde gelinsen...

Ben ki evlenene kadar her akşam kokusunu icime cekip yatardim ,dizlerine yatardim babam ...

Nasıl özledim nasil ,muyluyum hemde çok mutluyum ama içimde kocaman bir yumruk var hiç gitmeyen ...

Ah babam ozlemim babam, mis kokan babam ,sicacik elleri güzel babam ...

Bu arada ozur dilerim unutmusum yazmayı Allah im babanizi size bagislasin,kilina zeval verdirtmesin ,benim babam da 2 kere kalp krizi geçirdi en sonunda bypass oldu ,beraber uzun güzel seneleriniz olur inşallah...Dua edeceğim babanıza

Allah acil şifalar versin babacığınıza... benim için de dünya bir yana babam bir yanadır. Allahım başımızdan eksik etmesin onu sizin gibi onu hastanede o halde düşündüm bir an gerçekten üzücü ama bak iyileşmiş herşey çok guzel olacak bundan sonra.

Ahhh babalar,her adı geçtiğinde içim ciz ediyor,burnumun direği sizliyor,kimsesiz hissediyorum kendimi hele başka yerde gelinsen...

Ben ki evlenene kadar her akşam kokusunu icime cekip yatardim ,dizlerine yatardim babam ...

Nasıl özledim nasil ,muyluyum hemde çok mutluyum ama içimde kocaman bir yumruk var hiç gitmeyen ...

Ah babam ozlemim babam, mis kokan babam ,sicacik elleri güzel babam ...

Bu arada ozur dilerim unutmusum yazmayı Allah im babanizi size bagislasin,kilina zeval verdirtmesin ,benim babam da 2 kere kalp krizi geçirdi en sonunda bypass oldu ,beraber uzun güzel seneleriniz olur inşallah...Dua edeceğim babanıza
Çok sağolun Allah razı olsun bende babasına aşık bi kızım ben nerdeyse evlenene kadar babacımla uyuyodum üşüyom baba diyip yatardım yanına oğlumda cok düşkün babama hatta dede demiyo baba diyo babacıma kavga bile ediyoz o benim babam diye :) benimde babam 2kez gecirdi kalp krizi ama ufak bi kriz eğer ameliyat olmasaymış kurtulma şansı yokmş ki oldu şükür sizin bacanız nasıl peki şimdi

Allah acil şifalar versin babacığınıza... benim için de dünya bir yana babam bir yanadır. Allahım başımızdan eksik etmesin onu sizin gibi onu hastanede o halde düşündüm bir an gerçekten üzücü ama bak iyileşmiş herşey çok guzel olacak bundan sonra.
İnşallah canım şimdi ben ona bebek gibi bakıcam şindi o benim çocuğum olucak rolleri değişcez

Hepinizden Allah razı olsun cok sağolun kızlar inşallah sizde yeni yılınıza sevdikleriniZle sağlıkla mutlulukla girersiniz

Yüce Rabbimin bana verdiği en güzel en anlamlı hediyeyi aldım bugün ben gerci o hediyeyi ben doğmamışken ben bu dünyaya henüz gelmemişken vermiş bana en başta.Allahıma binlerce kez şükürler olsunki babamı herşeyimi bağışladı bana.canım babam benim aniden baypass ameliyatı oldu ki çok şükür yarı atlattı uyandı bugün kolunu kaldırıp selam verdi bize iyim dedi çay istiyorum dedi çok koydu be babacım o yatakta yatman makinelerle birlikte olman cok koydu bana inanamıyorum sanki uyancam böyle bişey olmamış gibi bana gelip torunumu adaşımı ver bana diyip oğlumu alıp yine oynamaya çıkıcakmışsın gibi ama eminim en yakın zamanda kalkıp o yataktan yine geliceksin torununa sana konduramıyorum babam hastalanmayı Hemen kalk ayağı nolur cünkü sen benim bu yıl ve ömür boyu aldığım heryıl en güzel hediyemsin babammm.
Merhaba canım Seni benden daha iyi kimse anlayamaz Bende babasına ileri derecede düşkün bir kızım ve babam mayıs ayında by pass ameliyatı oldu Ben en azından bi gün böyle bişey olacağını biliyodum çünkü babam 7-8 sene önce bi kriz daha geçirmiş ancak sigarayı bırakmamıştı. Doktor ameliyat olması gerektiğini ve çok riskli olduğunu söylediğinde nasıl deli danalar gibi haykırarak ağladığımı anlatamam gezmediğim dr görüşmediğim hoca kalmadı Sonunda karar verdiğimizde onu ameliyathaneye uğurladığımda heralde ömrümden bi 10 yıl gitmiştir o gün Allahıma binlerce kez şükürler olsunki şimdi çok iyi maşallah Sigarayı bıraktı , sayesinde ben ve eşimde bıraktık. Allah uzun ömürler versin inşallah hepsinede Önemli olan ameliyat sonrası çok dikkat edin Ben 1 ay boyunca kavga dövüş kimseyi ziyaret ettirmedim.Yeri geldi kavga ettim kalp kırdım ama hiç biri babamdan önemli değildi Çok şükür enfeksiyonda kapmadı ama ilk bi hafta çok zor psikolojileri moralleri kötü oluyo ağrıları oluyo Soru sormak istediğinde bana yazabilirsin cnm herzaman cevap veririm. Tekrar tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Back
X