Rabbimin bana verdiği en güzel yeniyıl hediyesi

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
103
35
Yüce Rabbimin bana verdiği en güzel en anlamlı hediyeyi aldım bugün ben gerci o hediyeyi ben doğmamışken ben bu dünyaya henüz gelmemişken vermiş bana en başta.Allahıma binlerce kez şükürler olsunki babamı herşeyimi bağışladı bana.canım babam benim aniden baypass ameliyatı oldu ki çok şükür yarı atlattı uyandı bugün kolunu kaldırıp selam verdi bize iyim dedi çay istiyorum dedi çok koydu be babacım o yatakta yatman makinelerle birlikte olman cok koydu bana inanamıyorum sanki uyancam böyle bişey olmamış gibi bana gelip torunumu adaşımı ver bana diyip oğlumu alıp yine oynamaya çıkıcakmışsın gibi ama eminim en yakın zamanda kalkıp o yataktan yine geliceksin torununa sana konduramıyorum babam hastalanmayı Hemen kalk ayağı nolur cünkü sen benim bu yıl ve ömür boyu aldığım heryıl en güzel hediyemsin babammm.

Çok geçmiş olsun dua edicem babanız için ...

En kısa zaman içerisinde tamamen iyileşir inşallah...

Cok gecmis olsun. Umarim baban en kisa zamanda iyilesir. Bende biraz babakiziyim, babami hastanede öyle görsem bende kötü olurdu' :( Ama bak uyanmis, cay bile istiyor :) Hele baban sagligina dikkat ederse tam olur :)

Yüce Rabbimin bana verdiği en güzel en anlamlı hediyeyi aldım bugün ben gerci o hediyeyi ben doğmamışken ben bu dünyaya henüz gelmemişken vermiş bana en başta.Allahıma binlerce kez şükürler olsunki babamı herşeyimi bağışladı bana.canım babam benim aniden baypass ameliyatı oldu ki çok şükür yarı atlattı uyandı bugün kolunu kaldırıp selam verdi bize iyim dedi çay istiyorum dedi çok koydu be babacım o yatakta yatman makinelerle birlikte olman cok koydu bana inanamıyorum sanki uyancam böyle bişey olmamış gibi bana gelip torunumu adaşımı ver bana diyip oğlumu alıp yine oynamaya çıkıcakmışsın gibi ama eminim en yakın zamanda kalkıp o yataktan yine geliceksin torununa sana konduramıyorum babam hastalanmayı Hemen kalk ayağı nolur cünkü sen benim bu yıl ve ömür boyu aldığım heryıl en güzel hediyemsin babammm.
Allah şifalar versin canim babana
Benim de babamla aram limoni bir suredir tokat gibi çarptı mesajın ağladım valla

Geçmiş olsun... Allahım acil şifalar versin.. allahım hiç kimseye sevdiğinin acısını göstermesin :KK43:

Oo keyiflere bak, cay bile istiyor.
Allah sizi uzun seneler ayirmasin hayirlisiyla, gecmis olsun insallah hemen ayaga kalkar.

Allah şifalar versin canim babana
Benim de babamla aram limoni bir suredir tokat gibi çarptı mesajın ağladım valla
Her ne olursa olsun yinede ailenizle aranızı acmayın çok şükür benim ailemle aram çok iyi arada tatsz şeyler oluyo elbet ama babam bambaşka benim o bi öksürsün benim içim parcalanıyor

Hüzünlendirdi beni başlığınız.
Kıymetini bilmiyoruz malesef babalarimizin. Ancak kaybedince yada kaybetmenin esigine geldiginde anliyoruz.
Rabbim sifa versin babaniza en kisa surede de ayaga kalsin insaAllah.
Çok sağolun inşallah daha iyi olucak babam babam benim herseyim okadar seviyorumki onu hala hiç çekinmeden utanmadan sarılırım ona sıkı sıkı yada sakalasıp vurup kacarım kadar seviyorumki onu oğluma babamn adını verdim.

gerçekten bu duygulara sahip olabilmek insanın hayatındaki en güzel hediyeler..
Keşke benim de Gerçekten Babam olsaydı,

vardı ama yoktu, çok büyük bi eksiklik ve acı bu, babam hastalansa?? bilmem insan olarak acırım evet ama babam olarak değil...
çok öfkelndirici bi duygu bu

Allah şifa versin babacığınıza, baba kokusu farklıdır eminim. çok isterdim çok ,
o kokuyla içimin sıcacık hislerle dolabilmesini çok isterdim

Back
X