- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.391
- 133
- 38
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Canim benim bak simdi iki dayi gelini benim amca kizim teyzemin kizi ve yakin akrabadaki bi sürü tanidigim bak allahin adina ant iciyom senin inanman icin hepsininde adet duzensizligi vardi ve bazilari doktora gitiler pko oldugunu soylediler hemen olmadilar hamile ama 2 yili gecmeden hamile kaldilar son olarak dayi gelini 3 yilik evli oda simdi 6 aylik hamile yani sana sunu diyecem sogan kuru dene ve bu hastaliga sahip olan insalarin stresten uzak durmalari gerekir eger cok kiloluysan biran once zayifla ama emin ol kalacan sadece inan bu arada bende hipo hipo hastasiyim tüp bebek olmadan anne olamiyom ama siz sanslisinizIsikOlsun haklısınız sadece polisikitik over olmam da bir bahane işin Rabbim nasip etti mi her türlü nasip eder hani diyorlar ya işte adeti düzenli olanlar daha kolay hamile kalıyor diye tamam bu doğru olabilir ama Rabbim yüce mevlam verirse her türlü zaten verir değil mi Rabbim bu yoldaki emeklerimi görüyor hayırlı kıldığı zamanda inşallah hamile kalırım hani bazı kişiler 7 yıl 10 yıl sonra çocuğu olanlar oluyor bazen diyorum ki acaba bizde mi çok bekleriz diyorum vakit geçince
Üzülme canim rabbim büyük seni anliyorum bende bu yoldan gectim bi 2 tüp bebek 2 asilama elde var bi düşük ve nagatifler rabbim bu cumanin hatirina hz ademi nasil yoktan var etiyse bizim karnimizida onlarin vesilesiyle öyle can veriri. Insallah amin7 yıldır evliyim ilk senemde hamile kaldım dış gebelik geçirdim tüpüm alındı bir tanesi ikinci yılımda tekrar kaldım düşük yaptım 5 yıldır da hiç kalamadım 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp bebek hepsi negatif şimdi şükret kendine çok yeni evliliğin oof ff yaramı deştin yaa
hemen olmasın zaten. evliligin keyfini cıkartın..Merhabalar ben 10 aylık evliyim ve adet düzensizliği var bunun için doktora gidiyorum ve bebek istiyoruz iki görümcem var birisinin yeni hamile olduğunun haberini aldım Tamam Rabbim hayırlısını versin tabiki ama neden benim de hemen olmuyor sonuçta benim gibi adet düzensizliği olup hemen hamile kalanlar da vardır tabiki Rabbim ne zaman hayırlı kıldı ise o zaman olsun yine de ne biliyim herkes bizden beklerken görümcenin hamile kalması ve eşimin ailesinin 4.kez dede anneanne olması ne biliyim ya canım çok sıkkın ne olur bana yardım edin nasıl içimi ferahlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?