• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbimden hayırlısı olsun

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
Merhabalar ben 10 aylık evliyim ve adet düzensizliği var bunun için doktora gidiyorum ve bebek istiyoruz iki görümcem var birisinin yeni hamile olduğunun haberini aldım Tamam Rabbim hayırlısını versin tabiki ama neden benim de hemen olmuyor sonuçta benim gibi adet düzensizliği olup hemen hamile kalanlar da vardır tabiki Rabbim ne zaman hayırlı kıldı ise o zaman olsun yine de ne biliyim herkes bizden beklerken görümcenin hamile kalması ve eşimin ailesinin 4.kez dede anneanne olması ne biliyim ya canım çok sıkkın ne olur bana yardım edin nasıl içimi ferahlatabilirim

Hayatta en çok istediğin şey sınavın olurmuş derler bu bir ;ikincisi daha on ay olmuş yıllarca çocuğu olmayan insanlar var ,sabır önemliii:işsiz:

bugün bende bir konu açmıştım ama lütfen isyan etmeyin allah hayırlısıyla sizede versin inşallah kimseyle kendinizi kıyaslamayınn :KK200:

Adet düzensizliğinin sebebi ne ? Önce onu bulsunlar sonra bebek olur .

10 aylık evlisin gez toz rahatlığın tadını çıkart hemen ne acele

Bebek sahibi olmak istemen çok normal ama demek ki zamanı var, hayırlı zamanda sağlıkla hayırlı bi evlat olacaksa beklemeye değmez mi? Belki senin istediğin zaman hayırlı zaman değil, Allah korusun şimdi olsa ama sağlıklı olmasa yada ilerde hayırlı bi evlat olmasa daha mı mutlu olacaksın. Her şerde bi hayır vardır. Ümitsizliğe kapılma ve kendini bebek diye şartlandırma.

Benim bir tanidigim var sunun bunun bebegi oluyor da benim niye olmuyor dedi ve hic cocugu olmadi. Bu kadar cok istedikce senden daha da kacar. Ayrica daha evleneli 10 ay olmus. Hem sartlar uygun olacak hem de nasip olacak. Oyle kolay degil. 18 senede bebegine kavusan tanidigim var boyle ay gun sayarsan isin cok zor...

Zeytinkizim Zeytinkizim çok teşekkür ederim evet sadece görümcem mesela adetleri düzenliymiş hani ilki de 2 ay sonra olmuş şimdiki de istedikleri zaman olmuş yani Rabbim hayırlısını versin ben de polikistik olduğundan adetlerim düzensiz zaten gittiğim doktor en büyük etken bu dedi önümüzdeki ay eşim de sperm testi yaptırcak ona göre hareket etcez ama hani kimisi uğraşmadan olur kimisi de uğraşırsa oluyor herhalde

Kirpicik Kirpicik haklısınız sadece görümcem hamileyim diyince hani içimden dedim ki bir gün ben de bu güzel haberi Rabbimin izni ile seviklerime verebilecek miyim dedim

cansinn cansinn evet isyaqn etmiyorum haşa sadece etrafımada hani çok aldırış etmiyorum sadece insan anlık üzülür ya kendi adına öyleyim ben de kayınvalidem 4.kez anneanne oldu

Merhabalar ben 10 aylık evliyim ve adet düzensizliği var bunun için doktora gidiyorum ve bebek istiyoruz iki görümcem var birisinin yeni hamile olduğunun haberini aldım Tamam Rabbim hayırlısını versin tabiki ama neden benim de hemen olmuyor sonuçta benim gibi adet düzensizliği olup hemen hamile kalanlar da vardır tabiki Rabbim ne zaman hayırlı kıldı ise o zaman olsun yine de ne biliyim herkes bizden beklerken görümcenin hamile kalması ve eşimin ailesinin 4.kez dede anneanne olması ne biliyim ya canım çok sıkkın ne olur bana yardım edin nasıl içimi ferahlatabilirim
10 ay umutsuzluğa kapılmak için çok kısa bir süre bence.

Zeytinkizim Zeytinkizim çok teşekkür ederim evet sadece görümcem mesela adetleri düzenliymiş hani ilki de 2 ay sonra olmuş şimdiki de istedikleri zaman olmuş yani Rabbim hayırlısını versin ben de polikistik olduğundan adetlerim düzensiz zaten gittiğim doktor en büyük etken bu dedi önümüzdeki ay eşim de sperm testi yaptırcak ona göre hareket etcez ama hani kimisi uğraşmadan olur kimisi de uğraşırsa oluyor herhalde
Benim arkadaşımda pko vardı ama çok kolay hamile kaldı herkesin bünyesi farklı tabi ki ama dediğim gibi düşünürsen kendini yıpratma, ve inan rahatlarsın. çünkü hem aileler hem bebekler ne sıkıntılar yaşıyo. Internetten biraz araştır demek istediğimi anlayacaksın. Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin canım.

Kirpicik Kirpicik haklısınız sadece görümcem hamileyim diyince hani içimden dedim ki bir gün ben de bu güzel haberi Rabbimin izni ile seviklerime verebilecek miyim dedim
Yani kismet orasi hic bilemeyiz ama sevdiklerine haber vermeyince cok daha rahat geciyor hamilelik. Ben kimine dogumdan sonra kimilerine kirki cikinca soyledim. O anki psikolojiyle soylenen her sey insanin sinirini bozabiliyor her kafadan bir suru ses cikiyor. Bebegi odak noktan olmaktan cikarirsan hamile kalma ihtimalin yukselir. Stres cok buyuk etken ve 10 ay cidden erken.

gez toz keyfine bak tedavinide ol daha 10 aylik evlisin acelen ne birde stres yapmissin olur merak etme

10 aydır evlisin, bebek istiyorsun, görümcen hamile diye onu kıskanıyorsun...
Ben 32,5 yaşındayım, bekarım, okumadığım dilek duası kalmadı ağlaya ağlaya istedim RABBİM'den, psikolojim bozuldu inan, düşün benden 8-10 yaş küçükler evlendi çoluk çocuğa karıştı ve benim evlenme umudum bitti, haliyle çocuğum da olmayacak.kuzenim nişanlandı 8 yaş küçük benden dün bohça hazırladılar erkek tarafına ve ben düzenledim o bohçaları üzülmedim niyeyse umutsuz olunca insan artık canı da yanmıyormuş. ŞÜKRET HALİNE SENİ SEVEN BİR EŞİN VAR, elbet olur birgün bebeğinde....

Back