rabbim günah yazmasın ölmek istiyorum

ben çevremde paylaşacak insan olmadığı için sizlerle paylaşıyorum

üzülme hayat çok güzel eşin izin veriyorsa arkadaş çevresi yap kendine çok iyi geliyor inan onlarla takıl kafanı toplayım bu ilişkide nerdeyim biz neyiz gibi soruların cavabını bulduğunda ya boşanırsın yada devam edersin

siz neler yaşamıştınız mümkünse paylaşırmısınız ve kaç yıllık evlisiniz
Ben daha bir yıl bile olmadı evleneli
Sürekli Tartışma yasıyoruz buraya konu açtım hatta bugün
Hamileyim ve bu kavgaların içine doğsun istemiyorum
Çözüm aşamasındayım suan profesyonel yardım düşünüyorum
Eger olmazsa da bosanmaktan korkmuyorum böyle yaşamaktansa dul demelerinden hic gocunmam

Ben daha bir yıl bile olmadı evleneli
Sürekli Tartışma yasıyoruz buraya konu açtım hatta bugün
Hamileyim ve bu kavgaların içine doğsun istemiyorum
Çözüm aşamasındayım suan profesyonel yardım düşünüyorum
Eger olmazsa da bosanmaktan korkmuyorum böyle yaşamaktansa dul demelerinden hic gocunmam[/QUOTE eşiniz çocuk itemiş fajkat benim kocam çocuk istemiyor , benimde doğurganlığım geçti geçecek...tahammülüm yok..rabbim hayırlı evlat versin inşallah size, yüzünüzü en azından evladınızdan güldürsün. cinsiyeti belli mi

Canım eğer ölmek gerçekten kalıcı bir çözüm olsa şuan etrafta 1 tane bile insan olmazdı. Herkes ölürdü yaşadığı hayat yüzünden. Onun için bu dünya geçici, ve Allah'a vereceğin hesabı düşün. Daha da şey yazmak istedim ama yasak biliyorsun. Onun için boşver.

Neden istemiyor peki gerçi böyle bir adama çocukta yapılmaz ya
Evet kızım olacak inşallah tek mutluluğum o suan

o kadar çok doluyum ki anlatamıyorum, boğazım düğümleniyor, ağladığımda hıçkırıklara boğuluyorum nefes alamıyorum. ağlamadığım gün sayısı az...

Allah layığını versin o pisliğin
E at basından be Gül'üm Çekme daha fazla
Madem düzelmiyor ve hic niyeti yok ne yapacaksın ki böyle

her şeye boşan diyenleri anlamıyorum ya neden boşansın adam aldatmamış ki, Evli kadın kalmayacak burda. Vardır her şeyin bi çözümü elbet tüm yorumları okumadım ama konuşarak halledemez misin? SAnırım ortak bir şeyler yapamıyorsunuz mesela birlikte bi kursa yazılın, bi tatile çıkın

ben zaten diyorum ben senden önce öleceğim diye. o da kadınlar 7 canlıdır bişi olmaz diyor

boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan
Ne dilediğine dikkat etmek lazım, Allah korusun tutar falan.. Başka biri için bunları kendine reva mı görüyorsun?
Baban o kadar sevgi doluysa, boşanıp yanlarına gitmen sorun olmayacaktır. Elalemi de düşünmeyin, hiç kimse kendi canınızdan daha önemli değil, olmamalı..

bekarlık sultanlıktır çok doğru...evlenince hiçbirşey baba kapısındaki gibi olmuyor.hayatta seni en çok seven erkek babandır hiç şüphesiz.çünkü baba sevgisi bitmez, tükenmez, çıkarsız, çok derin ve saf bir sevgidir....baba ile kız çocuklarının ufak tefek tartışmaları olur ara sıra...fakat baba gönül almayı bilir...ama kocan öyle değil, ne hal bilir, ne kıymet bilir, ne şefkat gösterir, yüzü gülmez, despot, gönül almaz, sırtını çevirir yatar, sen varsın yooksun sorun olmaz, olmasanda olur, çocuk istemez, gezmek istemez, vs. vs. bazen bu da benim imtihanım diyorum fakat dayanamıyorum...ölmek istiyorum...o kadar tükenmişim ki, kendimden bile nefret eder oldum...çok tartışıyoruz...ve kimselerin bilmesini istemiyorum bu huzursuzluğun...rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin...keşke evlenmeseymişim diyorum.ruh halim çökmüş durumda. Allah rızası için bir akıl verin
canım sakın bunalıma düşme sabret eğer sabredemiyorum diyorsanda cesur ol boşan kimse senden daha kıymetli değil.
eğer inançlı bir insansan sakın şeytana kapılıp ölüm düşüncesini bile aklına getirme silkelen hayata dört elle sarıl ve allah ın sana bahşettiği hayatı layıkıyle yaşa hesabını veremezsin çok kötü bir düşünce sakın sakın..

gezmeyi de sevmiyor, tatile zaten gitmedik, ki ben çok iyi şartlarda yetiştirildim, kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum.

X