rabbim günah yazmasın ölmek istiyorum

bende Allah'tan korkuyorum...ve diyorum ki rabbim beni günahkar yapma, hayırlısıyla hayırlı ölüm nasip et...hiç bir umudum yok...tüm gece uyuyamadım, hem içim hem dışım ağlıyor
Hayat eşten ibaret değil.
Önce bi oturun konuşun, yürümez diyorsa eşin boşan. Ne çekiyorsun elin adamının tribini?

kocam hariç ben de çok şanslı bir insanım...tek şnassızlığım mutlu bir evlilik değil benimkisi...hep hayallarim vardı oysaki, fakat tüm çiçeklerim soldu, öldü..yaşama sevincimi bile gitti

Canım Çalışıyor musun eger öyle değilse hemen bi is bul kendine güvenin gelsin
Böyle oturup mutsuzluk icinde kaybolursan kimse sana yardım edemez
Benimde seninkine benzer bir evliliğim var daha iyidir belki ama kendime güvenim sayesinde
Öyle ölüm falan Düşünme hayat senin ve onu güzelleştirecek olanda yine sensin 48844823652

bekarlık sultanlıktır çok doğru...evlenince hiçbirşey baba kapısındaki gibi olmuyor.hayatta seni en çok seven erkek babandır hiç şüphesiz.çünkü baba sevgisi bitmez, tükenmez, çıkarsız, çok derin ve saf bir sevgidir....baba ile kız çocuklarının ufak tefek tartışmaları olur ara sıra...fakat baba gönül almayı bilir...ama kocan öyle değil, ne hal bilir, ne kıymet bilir, ne şefkat gösterir, yüzü gülmez, despot, gönül almaz, sırtını çevirir yatar, sen varsın yooksun sorun olmaz, olmasanda olur, çocuk istemez, gezmek istemez, vs. vs. bazen bu da benim imtihanım diyorum fakat dayanamıyorum...ölmek istiyorum...o kadar tükenmişim ki, kendimden bile nefret eder oldum...çok tartışıyoruz...ve kimselerin bilmesini istemiyorum bu huzursuzluğun...rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin...keşke evlenmeseymişim diyorum.ruh halim çökmüş durumda. Allah rızası için bir akıl verin
canım hayata bir kere geliyosun kendini bu kadar hırpalama seni mutlu etmeyen bi adama katlanmaya değmez bence kendini herkesten çok önemse kimseye boyun eğme

Babanla eşin aynı karakterde değil baban senin baban eşin de eşin. Sen babanı özlemişsin belli eğer eşimden bu kadar şikayetçiysen baban da sana çok düşkün boşanmana karşı gelmez diye düşünüyorum kızının göz göre göre mutsuz olmasını hangi baba ister ki

bacı ölmek ıstemek de nedır bosansana madem bu kadar derttlısın

demek yok sizin ailede boşanma,işte sana fırsat ilk ol,bak öle konuşma kanser falan,yaşın kaç,arkadaşın görümcesi öel dua etmiş,sevdiği için,adam gitmiş evlenmiş,oda göğüs kanseri olmuş,Allahım onunla evleneyım,yoksa göğüs kanseri bile olmaya razıyım demiş,hep anlatrı arkadaş,kendınıze gelin,kanser olsanız ülkenın sağlık guvencesıne bile zararsınız,töbe yaa,

O nasil bir sey oyle.
Evlenmek istedigi kisi ile mi evlenmis? Adam baskasi ile mi evlendi? İyilesti mi?

niçin ölecekmissin? boşan. bir çok insanın başına geliyor bu. zararın neresinden dönsen kardır. önünde bir yaşam var. bundan sonrasına bakarsın.

Şu söylediklerinde ne kadar saçmaladığının farkında mısın? Kanser olsam ne demek? Sağlığına kavuşmak için nelerini feda edecek birsürü insan var. Ayrıca olabilir huzursuz olabilirsin, her şeyin bir çözümü vardır. Huzursuz olmanızın bir nedeni olmalı değil mi? Kaç yıllık evlisin?
Allahtan korkuyorsun ama keşke ölsem kanser olsam diyorsun. Bu şekilde umutsuz olmak yerine Allaha sığınıp yardım dilemelisin.. Hem eşin için, hem kendin için.. Sorunun ne bilmiyorum ama elbette baba gibi olmaz hiç bir eş. Anne baba karşılıksız sever nazını çeker ama eş, isterse dünyanın en iyisi olsun anne baba gibi olmaz.. O yüzden boşuna kıyaslama babanla. Neden bu kadar umutsuz ve karamsarsın ?

Canım Çalışıyor musun eger öyle değilse hemen bi is bul kendine güvenin gelsin
Böyle oturup mutsuzluk icinde kaybolursan kimse sana yardım edemez
Benimde seninkine benzer bir evliliğim var daha iyidir belki ama kendime güvenim sayesinde
Öyle ölüm falan Düşünme hayat senin ve onu güzelleştirecek olanda yine sensin
kendi ayakları üzerinde duruyorum, iyi bir işim var, saygınlığım var. işte o saygınlığımı kaybetmek istemiyorum. kimseler bilmesin istiyorum mutsuzluğumu

O nasil bir sey oyle.
Evlenmek istedigi kisi ile mi evlenmis? Adam baskasi ile mi evlendi? İyilesti mi?
şöle bu kadın admaı çek sevmiş,Allahım demiş onunla evleneyım ama göğüs kanseri olmaya razıyım demiş,zaten sevgili imişler,admaın ailesi kadını istememiş,adamda bırakmış,başkası ile evlenmiş,çocuğu olmuş,diğer kadında yanı arkadşaımın görümcesi göğüs kanseri oldu,

umarım hak kapısı açıktır benimde duam kabul olur...kurtulurum..hani bir söz vardır; şansım olsa erkek doğardım...hangi sıfatta olursak olalım kadınız...kadınım

Ailem bilse mutsuzluğumu kahrolur. ben onlara hep çok iyiyiz diyorum...içim kan ağlıyor...nefret ediyorum

şöle bu kadın admaı çek sevmiş,Allahım demiş onunla evleneyım ama göğüs kanseri olmaya razıyım demiş,zaten sevgili imişler,admaın ailesi kadını istememiş,adamda bırakmış,başkası ile evlenmiş,çocuğu olmuş,diğer kadında yanı arkadşaımın görümcesi göğüs kanseri oldu,

Ben de sevdigi ile evlendi ve kanser oldu sandim ya. Kimseyi Allah'tan cok sevmeyeceksin demek ki.

Konu sahibi gerektiginde ayrilmayi bilmek lazim her sey daha kotuye gitmeden...

boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan
Allah akil fikir versin kardesim.. boyle biseyi nasil dilersin kendine reva görürsün? bosanmak ailende yoksa yok ne olmus yani ilk sen bosanirsin. Boyle bi adamla hergun olmek istiyorum diyecegine aileni bi kerelik karsina al

boşanamam, bunu gururuma yediremem...bazen kocam öldürse, katil olsa diyorum.ama o yürek te yok onda...

aynı zamanda en ufak şeyden korkan birisi, korkak..ben daha gözü karayım, cesurum...tak aciz olduğum kocam

kendi ayakları üzerinde duruyorum, iyi bir işim var, saygınlığım var. işte o saygınlığımı kaybetmek istemiyorum. kimseler bilmesin istiyorum mutsuzluğumu
Bende senin gibi düşündüm ilk zamanlar ama başkalarının ne diyeceği senin mutsuzluğundan daha mi önemli
Eger gerçekten bittiyse bu evlilik ve hic Ümit yoksa bosan ve yeniden kur düzenini
Kimse boşandı diye saygınlığını yitirmez eger bununla değer biçen birileri varsa bırak onlarda SAYGI Duymasın sana hic Mühim değil

X