rabbim günah yazmasın ölmek istiyorum

asset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
180
21
bekarlık sultanlıktır çok doğru...evlenince hiçbirşey baba kapısındaki gibi olmuyor.hayatta seni en çok seven erkek babandır hiç şüphesiz.çünkü baba sevgisi bitmez, tükenmez, çıkarsız, çok derin ve saf bir sevgidir....baba ile kız çocuklarının ufak tefek tartışmaları olur ara sıra...fakat baba gönül almayı bilir...ama kocan öyle değil, ne hal bilir, ne kıymet bilir, ne şefkat gösterir, yüzü gülmez, despot, gönül almaz, sırtını çevirir yatar, sen varsın yooksun sorun olmaz, olmasanda olur, çocuk istemez, gezmek istemez, vs. vs. bazen bu da benim imtihanım diyorum fakat dayanamıyorum...ölmek istiyorum...o kadar tükenmişim ki, kendimden bile nefret eder oldum...çok tartışıyoruz...ve kimselerin bilmesini istemiyorum bu huzursuzluğun...rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin...keşke evlenmeseymişim diyorum.ruh halim çökmüş durumda. Allah rızası için bir akıl verin

Neden ölümü düşünmek yerine boşanmayı düşünmüyorsunuz? İlişkinizin düzeleceğine dair umudunuz varsa, düzeltmek için çabalayın elbette ama umut görmüyorsanız, mutsuzsanız, evli kalmak için sebepleriniz mi var?

Tabi ki baba sevgisi gibi olmaz ama cokta genelleme yapmamak lazim herkes bir degil

Sizde sorun nedir

hep çok seven taraf ben oldum, o da zaten diyor ben seviyorum ama senin kadar çok değil..bu bile beni üzüyor...

babam bir tanedir, bana sevgisini doğrudan göterir.. kocam öpmeyi geçtim sarılmaktan bile aciz... beni sevdiğini düşünmüyorum

boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan

nasıl ınsnalarız,evlenmeyi bilmıyoruz,ayrılmayı bilmıyoruz,ne arabesk mılletiz,ölemk istiyoruzda,yinede o benım kocam,hayatımdan geçerim amma asla kocamı bırakmak,lütfen yaa,baba sevgisi ayrı bişi koca ayrı,sen koca sevgisini baba sevgisi ile karıştırmışsın,eğer babanı sevdiğin gibi sevdiğiysen adamı sonuç ortada,geçen bırı yazmışdı,annem gibi görüyoprum dıye,beklentın yanlış,o baban değil,kocan

boşanmak bizim ailemzide hiç yok...ve boşanmaktansa ölmek kurtuluş gibi geliyor...diyorum ki keşke kanser olsam, dermansız bir hastalığım olsa da tez zamanda kurtulsam şu hayattan
demek yok sizin ailede boşanma,işte sana fırsat ilk ol,bak öle konuşma kanser falan,yaşın kaç,arkadaşın görümcesi öel dua etmiş,sevdiği için,adam gitmiş evlenmiş,oda göğüs kanseri olmuş,Allahım onunla evleneyım,yoksa göğüs kanseri bile olmaya razıyım demiş,hep anlatrı arkadaş,kendınıze gelin,kanser olsanız ülkenın sağlık guvencesıne bile zararsınız,töbe yaa,

Ya saçmalama, Allah aşkına! Sen ölmeyi bayılmak zannediyorsun heralde. Allahın verdiği canı sen kimsin ki bu tür şeyler söyleyerek hiçe sayıyorsun? Güçlü ol biraz. Bizim ailede boşanma olmaz ne demek? Evlenmek Allahın emriyse boşanmak da öyle.

ha duvar, ha kocam aynı..çevreye çok mutluyum izlenimini veriyorum...içim kanıyor,acıyor, soğumuşum.evde yabancı gibi

Ailede bosanmak yok diye bosanmak yerine olmeyi istemek, yasayacagin belki de ne kadar cok guzel gun varken bunlardan vazgecmek niye?
bosanmak icin elle tutulur bisey mi yok tereddutun mu bu yuzden?
ya ds bu kadar yuku tek basina kaldiramiyorsan paylasacaksin, baska yolu yok. Anlatacaksin birilerine..

Eşimle sevgiliyken ben de böyle abuk sabuk şeyleri kafama takar, bi hastalığım çıksa da benle ilgilense kıymetimi anlasa diye düşünürdüm. Yaş 19 falan. Aptallıkmış! Şimdi askeriyenin sınavına girdim, bi hastalığım olsaydı sağlık aşamasında elenecektim, hep bu söylediklerim gelir aklıma. İyi ki diyorum hasta falan olmamışım, yoksa Allahın bana verdiği bu şansı nasıl kendi ellerimle harcadım diye kendi kendimi yerdim.
Aklını başına topla, hayat o kadar güzel ki, sana öyle fırsatlar sunuyor ki sen bile şaşarsın.

bende Allah'tan korkuyorum...ve diyorum ki rabbim beni günahkar yapma, hayırlısıyla hayırlı ölüm nasip et...hiç bir umudum yok...tüm gece uyuyamadım, hem içim hem dışım ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…