" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" şeklinde kısaca okunan Rabbi Yessir duası, "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" anlamına gelir.
LİSTEMİZ
1.
MoonfacedMom 2.
Mintimint 3.
Morrmeneksee 4.
Life light 5.
A arkadasimes 6.
@CherryQueen 7.
@lunissss 8.
Mucizemm222 9.
Magnifiaque 10.
Yorgunkus 11.
namaste21 12.
O oziko_53 13.
namaste21 14.
@ciceklibocekli111 15.
burcusami 16.
Ssevincli 17.
Ssevincli ablası
18.
K karamelli001 19.
Z zinciriye 20.
@Tospaagtd 21.
@Saadetim33 Adım Hazal
Duam; Rabbim aklen bedenen ve ruhen oğlumu sağlıklı hayırlı namazli kuranli bir şekilde büyütmeyi nasip et.
Namazlarimizi aşkla kılmayı nasip et Allahım.
Eşim ve benim sağlıklı bir şekilde ideal kilomuza gelmeyi nasip et.
İçimde söyleyemedigim dualarımı bilen sensin Rabbim hayırlısı ile oldu çok şükür sevinci yasat bize amin inşallah.
22.
@Onlymemeself Ben isterimki herkesin duasi kabul olsun. Herkes saglikli, huzurlu ve mutlu olsun.
Benim bu zor gunlerde islerim rast gitsin isterim
23.
@Nesl-i han Bismillahirrahmanirrahim, Allah'ım hayırlısı ile 2021 DGS ile gönlümdeki okulu çok iyi bir puan ile kazanmami nasib eyle. Kazandıktan sonra okula gidip gelme konusunda herkes bana destek olsun. Kendi şefim dahil olmak üzere tüm şefler ve tüm müdürler destekçim olsun. İdari izin konusunda kimse asla sıkıntı çıkarmasın, surat asmasın. Herkes yanımda olsun. Ve işimde her daim çok başarı olayım
Duama amin diyen herkesin gönlünden geçen duasını da kabul eyle. Amin
24.
perestu İsmim kevser
Rabbim beni, eşimi, ailemi ve sevdiklerimi bağışla. Bizleri yolundan ayırma, imansız bırakma. Bizleri şeytan ve şeytan nefisli insanların şerrinden koru. Rabbim evimizi hayırlısıyla almayı nasip et. Bana ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip et. Rabbim biz bir tek Sen'den ister ve dileriz, Senin dilemen ile herşey oluverir, bu mübarek günler hürmetine dualarimizi kabul eyle.
25.
V Vavin 26. İpek
Allahım hepimizi su hastalıkta kurtarsın hayırlı saglıklı Alah yollunda cocuklarımızı buyutmeyı nasıp etsin evlat ısteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsin bizim için ve herkes için hayırlısı neyse Allah bize onu nasıp etsin
Kişi başı düşen sayı
adet
6 arkadaş için okunacak
Toplam günlük okunacak sayı 72
Saat
da süre dolacak yeni arkadaşlara geçilecektir.