- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
- Konu Sahibi MoonfacedMom
30 olmasada olur canım tabi sen bilirsin ama30 falan düşünüyordum ama kimse görmedi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 olmasada olur canım tabi sen bilirsin ama30 falan düşünüyordum ama kimse görmedi sanırım
Beklemicem zaten canm gece kaç kişi varsa başlarız30 olmasada olur canım tabi sen bilirsin ama
Tabiki canmBende katılabilir miyim
Tabiki hemen ekliyorum canmBende katilabilirmiyim?
Ekledim canm listedesn daha listeyi paylaşmadmMoonfacedMom kuzum listede adımı göremedim benimde ekle olur mu
Tabiki hemen ekliyorumMerhaba, grupta yer varsa katılabilir miyim ben de?
Tabiki hemen ekliyorumGrupta yer varsa bende katılmak istiyorum.
24 kişiyiz bekleyelim mi başlayalım mıKızlar ne zmn baslıyoruz
Ayetel kürsi de yarın baslayacak.. Mumkunse bu grupta yarın baslasın balım cok ıyı olur.. Yınede taktir sızın24 kişiyiz bekleyelim mi başlayalım mı
Yarın başlarız dedim herkese canm. Sayımızda yeterli gelen olursa yarına kadar alım devam edecekAyetel kürsi de yarın baslayacak.. Mumkunse bu grupta yarın baslasın balım cok ıyı olur.. Yınede taktir sızın
Günlük herkes birbiri ıcınmı okuyacak burda sımdı balım lısteye gore..Yarın başlarız dedim herkese canm. Sayımızda yeterli gelen olursa yarına kadar alım devam edecek
Günlük 4 kişiye okuruz canm. Toplam günlük 56 tane okuyacağız. Gelen olursa ona göre sayı değişecek sabaha kadar zamanı varGünlük herkes birbiri ıcınmı okuyacak burda sımdı balım lısteye gore..