- 3 Aralık 2014
- 7.853
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Eski listede vardın zaten canm geçen sene okumuştkTamamdır o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski listede vardın zaten canm geçen sene okumuştkTamamdır o zaman
Yaaa ne guzell duani okudul simdi ne diye ev aldiinuz o zamanBenim kabul olmuş sen deyince gördüm
Ahah aynen duamı şimdi okuyunca kabul olduğunu anladmçok dua grubundaydm başka başka niyet etmiştim meğersem vu kbul olmşYaaa ne guzell duani okudul simdi ne diye ev aldiinuz o zaman
Ne guzel diger dualarinizda kabul olsun insAllah hepimiz en kisa zaman icinde bakip aaa bu duamiz kabul olmus demeyi nasip etsin insAllahAhah aynen duamı şimdi okuyunca kabul olduğunu anladmçok dua grubundaydm başka başka niyet etmiştim meğersem vu kbul olmş
Amin inşallahNe guzel diger dualarinizda kabul olsun insAllah hepimiz en kisa zaman icinde bakip aaa bu duamiz kabul olmus demeyi nasip etsin insAllah
Sayi az olucaksa katılırım tamam baska dua gruplarım da var15 kişi olduk kişi başı 19 20 adet düşüyo günde 2 3 kişiye okucaz katılacak mısın
Az olacak kimse zorlanmasın istekli okunsun istiyorumSayi az olucaksa katılırım tamam baska dua gruplarım da var
Bencede en güzeli zaten malum ramazan cuzlerimiz de var..Az olacak kimse zorlanmasın istekli okunsun istiyorum
Aynen canm ekliyorum o zamanBencede en güzeli zaten malum ramazan cuzlerimiz de var..
Tamamdır ekleyebilirsin..Aynen canm ekliyorum o zaman
Evet şimdi hatırladım canımEski listede vardın zaten canm geçen sene okumuştk
İnsallah bu listeninde hepsinin duaları kabul olsunYaa ne güzel kabul olmuş duaları duymak..Bende geçen merak ettim Ayetel kürsi özel formulü diye bir topik vardı . Bu formulu yapanların (geneli çocuk istemişti)sonraki konularına baktım bebek sahibi olmuşlar yada hamilelerdi..Topik 2016 da açılmış .Üşenmedim baktım valla tek tek profili açık olanlara
Ahh benim canım hayırlı olsun yeni grubumuz. Bana kaç düşerse düşsün sıkıntısız okurum yeterki okuyim. Anacım grup ayrını vermek ne zormuş hakkını helal et1. MoonfacedMom
2. Mintimint
3. @Morrmeneksee
4. @Life light
5. A arkadasimes
6. @CherryQueen
7. @lunissss
8. Mucizemm222
9. @Magnifiaque
10. Yorgunkus
11. namaste21
12. @oziko_53
13. Ssevincli
14. namaste21
Listemiz bu arkadaşlar sizde arkadaşlarınızı davet edin yarın başlayalım
Helal olsun canım ne demekAhh benim canım hayırlı olsun yeni grubumuz. Bana kaç düşerse düşsün sıkıntısız okurum yeterki okuyim. Anacım grup ayrını vermek ne zormuş hakkını helal et
Tabiki canm.Canım bende katılabilir miyim MoonfacedMom
30 falan düşünüyordum ama kimse görmedi sanırımKaç kişi olmasını planlıyorsun cnm