- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
okudum 300 kere Allah kabul etsin aminnnCanım direk listeyi yazdım. 1.sayfadaki arkadaşları sırasına göre yazıyordum. Sıkıntı olursa haber verirsin, yardım ederim.
28.12.2017
@Ftskls
R ruyagokk
@Melike49
Bugun bu 3 arkadasimiz icin ayrı ayrı 100'er tane okunacak. Rabbim simdiden kabul etsin.
Niyetlerimiz
@Ftskls Rabbim hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli, imanlı ve hayırlı bir evlat nasip eylesin inşaAllah.
R ruyagokk Yeşim tez vakitte hayırlı evlat sahibi olmak eşimin şifa bulması değerlerinin tez vakitte duzelmesi İnsaAllah
@Melike49 Allahtan hayırlı salihli evlat istiyorum
Arkadaşlar okuyacağımız duâ:
"RABBI HEBLI MINESSALIHIN"
("RABBIM BANA KATINDAN HAYIRLI EVLAT VER")
ADETLI OLANLAR "RABBI YESSIR" DUASINI OKUYACAKTIR "
Gunluk 3 kisi icin 100'erden toplamda 300"
RABBIM SIMDIDEN NIYETLERINIZI KABUL ETSIN.
Okudum canlar Allah kabul etsin inşallahCanım direk listeyi yazdım. 1.sayfadaki arkadaşları sırasına göre yazıyordum. Sıkıntı olursa haber verirsin, yardım ederim.
28.12.2017
@Ftskls
R ruyagokk
@Melike49
Bugun bu 3 arkadasimiz icin ayrı ayrı 100'er tane okunacak. Rabbim simdiden kabul etsin.
Niyetlerimiz
@Ftskls Rabbim hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli, imanlı ve hayırlı bir evlat nasip eylesin inşaAllah.
R ruyagokk Yeşim tez vakitte hayırlı evlat sahibi olmak eşimin şifa bulması değerlerinin tez vakitte duzelmesi İnsaAllah
Insallah canim benin tez vakitte
Canım direk listeyi yazdım. 1.sayfadaki arkadaşları sırasına göre yazıyordum. Sıkıntı olursa haber verirsin, yardım ederim.
28.12.2017
@Ftskls
R ruyagokk
@Melike49
Niyetlerimiz
Çocuk sahibi olmak için: “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” esmâları vird edinilir Allah’ın izni ile şifa bulunur. netden buldum canım. esmalarla dua da güzel. katılırım bendeKizlar yarin liste bitiyor ne okumamiz gerektigine karar verelim insaAlalh. Hepimiz hayirli saglikli evlatlar istiyoruz . Ya musavvir de cekebiliriz. Mesela 10.000den geriye sayariz.kolay cekiliyor zaten
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:Kizlar yarin liste bitiyor ne okumamiz gerektigine karar verelim insaAlalh. Hepimiz hayirli saglikli evlatlar istiyoruz . Ya musavvir de cekebiliriz. Mesela 10.000den geriye sayariz.kolay cekiliyor zaten
Kizlar yarin liste bitiyor ne okumamiz gerektigine karar verelim insaAlalh. Hepimiz hayirli saglikli evlatlar istiyoruz . Ya musavvir de cekebiliriz. Mesela 10.000den geriye sayariz.kolay cekiliyor zaten
Tamam canim. Oyle yapalim herkes gunluk bir kisiye okusun 70 tane@Gokkusagi80 (kadriye) tez vakitde sağlıklı salih bir evlat.
İçin de okudum.
Canım sayı fazla olmadıkça her türlü duaya devam ederim ben de. Dediğin gibi toplu niyetlenip okuyabiliriz. Gokkusagi80'nin yazdıkları da çok güzel. Özellikle istiğfar.
Şunu da düşünebiliriz:
(70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.
Allah razı olsun. rabbim gönlünden ne geçiriyorsan tez vakitde nasip etsin hayırlı bir şekilde@Gokkusagi80 (kadriye) tez vakitde sağlıklı salih bir evlat.
İçin de okudum.
Canım sayı fazla olmadıkça her türlü duaya devam ederim ben de. Dediğin gibi toplu niyetlenip okuyabiliriz. Gokkusagi80'nin yazdıkları da çok güzel. Özellikle istiğfar.
Şunu da düşünebiliriz:
(70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.
rabbi yessir duasını 300 kere okudum ALLAH kabul etsin etsin aminn29.12.2017
Bugunku okunacak arkadaslar:
just_married
yelsem
esest
Duamiz:
RABBI HEBLI MINESSALIHIN
RABBIM KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASIP ET. AMIN
ADETLI OLANLAR RABBI YESSIR DUASINI OKUYACAKTIR.
Rabbim tum niyetlerinizi kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin insaAllah29.12.2017
Bugunku okunacak arkadaslar:
just_married
yelsem
esest
Duamiz:
RABBI HEBLI MINESSALIHIN
RABBIM KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASIP ET. AMIN
ADETLI OLANLAR RABBI YESSIR DUASINI OKUYACAKTIR.
Rabbim tum niyetlerinizi kabul etsin
Canim bende katılırım insaAllahKizlar yarin liste bitiyor ne okumamiz gerektigine karar verelim insaAlalh. Hepimiz hayirli saglikli evlatlar istiyoruz . Ya musavvir de cekebiliriz. Mesela 10.000den geriye sayariz.kolay cekiliyor zaten