Neden cikiyorsun canim.benimKizlar hepiniz icin okudum rabbim kabul etsin listeden cikiyorum rabbim hepinize hayirli evlat versin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden cikiyorsun canim.benimKizlar hepiniz icin okudum rabbim kabul etsin listeden cikiyorum rabbim hepinize hayirli evlat versin insallah
ismim kadriye canım (Gokkusagi80)30.12.2017
mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80
Bugun 3 arkadasimiz icin okucaz . Rabbim simdiden kabul etsin..
Duasi: RABBI HEBLI MINESSALIHIN
31.12.2017 de OKUMA YOKTUR . INSALLAH 01.01.2018 e YENI DUAMIZLA BASLICAZ. HERKESIN YENI YILI SIMDIDEN HAYIRLI VE BEREKETLI OLSUN
okudum yessirli duasını. Allah kabul etsin aminn30.12.2017
mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80
31.12.2017 de OKUMA YOKTUR . INSALLAH 01.01.2018 e YENI DUAMIZLA BASLICAZ. HERKESIN YENI YILI SIMDIDEN HAYIRLI VE BEREKETLI OLSUN
30.12.2017
mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80 ( kadriye)
hormon değerlerim normale döndüğü an doktorum gel tedaviye başlıycağız dedi. ilaç tedavisine başladım bu hafta.herşeyim normal değerde olur inşallah. sağlıklı bir şekilde hamile kalırım inşallah. burda dua eden tüm arkadaşlarım hepimiz hayırlı sağlıklı salih evlatlara kavuşuruz inşallah tez vakitde aminOkudum Allah kabul etsin
Aminn canim benim aminnhormon değerlerim normale döndüğü an doktorum gel tedaviye başlıycağız dedi. ilaç tedavisine başladım bu hafta.herşeyim normal değerde olur inşallah. sağlıklı bir şekilde hamile kalırım inşallah. burda dua eden tüm arkadaşlarım hepimiz hayırlı sağlıklı salih evlatlara kavuşuruz inşallah tez vakitde amin
Okudum kızlar Rabbim dualarınizı kabul eylesin inşallah30.12.2017
mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80
30.12.2017
mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80
hormon değerlerim normale döndüğü an doktorum gel tedaviye başlıycağız dedi. ilaç tedavisine başladım bu hafta.herşeyim normal değerde olur inşallah. sağlıklı bir şekilde hamile kalırım inşallah. burda dua eden tüm arkadaşlarım hepimiz hayırlı sağlıklı salih evlatlara kavuşuruz inşallah tez vakitde amin
tiroid prolaktin canım benim. yüksek ti. bu değerler normale inerse gel dedi doktorum. yumurta takibi olucak sanırım.okudum Rabbim kabul etsin insaAllah
Amiiiiin canim neyin var senin
Tsh degerlerin yani insallah duzelir insaAllah 2018 hayirla gelir bebislerimizde inslalahtiroid prolaktin canım benim. yüksek ti. bu değerler normale inerse gel dedi doktorum. yumurta takibi olucak sanırım.
amin canım. 2018 de hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah tez vakitdeTsh degerlerin yani insallah duzelir insaAllah 2018 hayirla gelir bebislerimizde inslalah
30.12.2017
mayissinegi
D darrbee
@Gokkusagi80
Amiiinamin canım. 2018 de hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallah tez vakitde
01.01.2018
@Mucizeolsakeske (Elif)
Arkadasimiz icin okuyoruz. Gunluk sadece bir kisi icin okuyoruz
Zikirimiz
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defaokumalı.
Sirayla 70 adet canim yani hepsi bir solukta okunacakCanim yazdigin esmalarin hepsinimi 70 kere okuyoruz ? Bir tanesimi yani. Yoksa sirasiyla okuyup 70 adet mi