• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Qui parle français?

salut a tous ! je suis étudiante en dernière année à l'universite d'Istanbul département de l'enseignement du français...J'apprends le français depuis trois ans. premièrement, on doit aimer cette langue pour l'apprendre proprement, je l'aime bien :)

salut a tous ! je suis étudiante en dernière année à l'universite d'Istanbul département de l'enseignement du français...J'apprends le français depuis trois ans. premièrement, on doit aimer cette langue pour l'apprendre proprement, je l'aime bien :)

Salut :3:
Ouii , je suis d'accord avec toi :31:
Moi aussi j'apprends depuis 3 ans. Mais j'apprends à la maison,je suis allé à un petit cours.. :10:

hele bir bekleyin bende fransızcaya çalışayım çünkü hatırlamıyorum çoğunu,
bende şakır şakır fransızca yazışıcam.:21:

ay en çok istediğim şeylerden biri kızlar aranıza katılmak.
neyse ben daha fazla sayfanızı doldurmayayım.:16::54:

hele bir bekleyin bende fransızcaya çalışayım çünkü hatırlamıyorum çoğunu,
bende şakır şakır fransızca yazışıcam.:21:

ay en çok istediğim şeylerden biri kızlar aranıza katılmak.
neyse ben daha fazla sayfanızı doldurmayayım.:16::54:

Hosgeldin canim,bende cok bilmiyorum fransizcayi bildiklerimi yaziyorum sadece iste, benimde yazmam guzel konusmaktan,sen fransada misin ?

yok tatlım ben türkiye deyim.
hiç bir işime yaramamasına rağmen kursa gitmiştim.
aşktı benim ki sonra araya başkaları girdi.:25:

yok tatlım ben türkiye deyim.
hiç bir işime yaramamasına rağmen kursa gitmiştim.
aşktı benim ki sonra araya başkaları girdi.:25:

Fransizca cok romantik bir dildir hakkini vererek konusmak lazim,bende cok seviyorum ama su siralar pek calistigim soylenemez tv den ne duyarsam kapiyorum iste,sende konusmak istersen bazi siteler var adresini verebilirim sanada :34:

ay o kadar sevinirim ki:16:
atama bekliyorum hayırlısıyla eğer atanırsam fransızcaya yoğunlaşacam ahdım var.

Fransizca cok romantik bir dildir hakkini vererek konusmak lazim,bende cok seviyorum ama su siralar pek calistigim soylenemez tv den ne duyarsam kapiyorum iste,sende konusmak istersen bazi siteler var adresini verebilirim sanada :34:

pouvez vous me donner les liens, s'il vous plaît? moi aussi, je veux parler couramment le français, plus plus plus !! merci :)

salut a tous .. J'ai eu ma classe de français au lycée ..
comment allez-vous?

salut :))
je veux participater à votre conversation, si vous m'acceptent

je m'appelle cemre eylül, j'avais une nurse française quand j'étais petite, elle m'a appris français
actuellement, je n'utilise pas le français, c'est la raison pour laquelle j'ai peur de l'oublier.
:ssz::ssz:

Back