Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar, 10 ekimde düğünüm var ve queen'in görüntüsünü çok begendim netten araştırdım biraz ama ne yazıkki yorumlar olumsuz, aranızda orada balayı yapan varmı acaba? detaylı yorumlarınızı bekliyorum....
Balayı yapmadım ama 2 gece konakladım , güzel temiz büyük bir hotel.Balayı ciftlerine ne gibi hizmet sunarlar bilmiyorum ama onun dısında discosu kapalı havuzu spa merkezi falan mevcut.
tesis güzel bence o konuda sıkıntı yasamazsınız dıye tahmın edıyorum
fakat ekim ayında antalya havası nasıl olur acaba?başka bölgelerimi tercih etseniz???
biz bu otele temmuzda gitmek istedik görüntüsü nedeniyle.ama otel şikayet.com.daki yorumları okuyunca vazgeçtik.özelllikle temizlik konusunda şikayet çoktu.sen bence iyi düşün ve bu sitedende araştırma yap.gidip kalanların görüşleri var..çünkü artık yaz sezonu bitti.çoğu oteller bu dönemlerde animasyon falan yapmıyormuş ve hizmet kalitesi düşüyormuş..arayıp bilgi al.gerçi gidenler ama iyi araştır.balayını mahvetme.sana şimdiden mutluluklar dilerim.
canım bizim bi tanıdığımız dun oraya gitti balayı için ama daha tam konusamadık bence sen o cevredekı farklı otellerede bak cok guzel olan otellerde var mesela biz norman tatıl için Delphin diva ya gitmiştik ama hem cok guzel hem cok temızdi balayı ıcınde oraya gitmeyi düşünüyorum cunku ayrı balayı suitleri falanda var ama sanırım senın bahsettiğin otelde yokmus kaptan kösku varmıs oda cok pahalıymıs .
Olumsuz yorumlara çok fazla takılmamanızı öneririm Ets'de çalışan ve otellerin oldukça içinde olan biri olaraktan. Çünkü her hotel hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar olucaktır herkesi aynı oranda memnun etmemiz imkansız. Beklentiler yüksek olunca istediğini bulamıyor insanlar. Balayı için tercih edebilirsiniz Ets'de tek yetkili olarak çalışıyor sezonda bu otelle bilginize.