Qlairista ve ara kanama

DoLL_

benim inandığım ölümsüz masallarım var...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.969
1.973
333
merhaba bayanlar ben 6 aydır Qlairista doğum kontrol hapı kullanıyorum.geçen aya kadar her şey normaldi geçen ay ilacın 14.gününde kahverengi akıntım ve ardından kanamam başladı.ilaç ara vermeden 28 hap şeklinde kullanılıyor. ardından boş haplara geldiğimde kanama giderek arttı.kutu bitti yeni kutuya başladım 3 gün daha devam etti bu arada 3kerede doktora gittim ve her şeyin normal olduğunu soylediler.kanamaya bir anlam veremediler.1 adet kanama durdudan hormonal haptan içtim kanama kesildi.şuan yeni kutunun 16 günündeyim ve yine kahverengi akıntı başladı. böyle bir durum yaşayan var mı? farklı ilaç kullananlarda fikir verebilir belki.ilaç hafif geldiği için midir? Qlairista haricinde diğer haplara da cok güvenemiyorum açıkçası bu içlerinde en doğalı gibi geliyor bana doktor özellikle tavsiye etmişti.ama şimdi bırakmalı mıyım acaba :( ? :18:

aynı sorunu ben de yaşıyorum canım. ben qlairista ya başlayalı 2 ay oldu 2 aydır aynen senin anlattığın gibi ara kanamalarım oluyo adet desen adet değil lekelenme de değil:( ben de şaşırmış durumdayım.

aynı sorunu ben de yaşıyorum canım. ben qlairista ya başlayalı 2 ay oldu 2 aydır aynen senin anlattığın gibi ara kanamalarım oluyo adet desen adet değil lekelenme de değil:( ben de şaşırmış durumdayım.

evet bayanlar bende de oldu. 2. kutuya başladım, 10. günümde kanama gibi bişey oldu. Ben kahverengi lekelenme tedavisi için kullanıyorum ama şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum.

merhaba bayanlar ben 6 aydır Qlairista doğum kontrol hapı kullanıyorum.geçen aya kadar her şey normaldi geçen ay ilacın 14.gününde kahverengi akıntım ve ardından kanamam başladı.ilaç ara vermeden 28 hap şeklinde kullanılıyor. ardından boş haplara geldiğimde kanama giderek arttı.kutu bitti yeni kutuya başladım 3 gün daha devam etti bu arada 3kerede doktora gittim ve her şeyin normal olduğunu soylediler.kanamaya bir anlam veremediler.1 adet kanama durdudan hormonal haptan içtim kanama kesildi.şuan yeni kutunun 16 günündeyim ve yine kahverengi akıntı başladı. böyle bir durum yaşayan var mı? farklı ilaç kullananlarda fikir verebilir belki.ilaç hafif geldiği için midir? Qlairista haricinde diğer haplara da cok güvenemiyorum açıkçası bu içlerinde en doğalı gibi geliyor bana doktor özellikle tavsiye etmişti.ama şimdi bırakmalı mıyım acaba :KK43: ? :18:

Bende bir ay kadar önce korunma amaçlı bu ilaca başladım.ilk 7-15 gün arasında damlama şeklinde ufak tefek ara kanamalarım kahverengi akıntım olmuştu fakat ilk aylarda normal olduğunu biliyorum.Ancak şöyle bir sorun yaşıyorum bugün ilk kutum bittiği halde doğru dürüst bir adet olamadım.2 gün önce şiddetli bir kahverengi akıntı başladı, adet gördüğümü sanıp ped kullanmaya başladım ama kanamaya dönüşmedi ve adete göre çok az miktarda bir şey var ortada.Adet mi oluyorum yoksa kahverengi bir akıntı mı sadece anlayamadım.gebelik ihtimalim sıfır çünkü hala bekarım.Adet desem değil ama ara kanama içinde şiddetli sayılır.Bu sorunu yaşayan var mıdır aranızda başka ve bu normal bir kanamaya dönüşür mü, yoksa zaten ilacın etkisiyle çok hafif bir adet mi geçiriyorum bilemedim.Aynı durum başına gelen var mı?

Merhabalar Ben 1,5 aylik evliyim ve 2,5 aydir da doğum kontrol hapi qlairista kullaniyorum. Ilk kutunun sonunda adet gormedim ara lekenlenme oldu 2. Kutudan sonra normal adet oldum fakat 3. Kutuya basladiktan 10 gün sonra tekrar kanamam basladi doktora gittim herhangi bir sorun yok ilacin icindeki hormon yetersiz gelmis dedi kanamam 1 haftadir devam ediyor 3 gundur de ilaci tamamen biraktim boyle bi durumu daha once tecrube eden var mi paylasirsa swvinirim bu kanama NE kadař daha surer acaba

Merhaba. Bahsedildiği gibi ilk üç ay içinde ara kanama olması normal. Benim sadece ilk ay ara kanama oldu. İlk kutu bitince de normalden miktar ve süre olarak daha az adet kanaması oldu. Yani sizlerin yazdıkları normal gözüküyor, ilk 3 ay kanama olabileceğini ilacı yazan doktor da hapın prospectusü de söylüyor zaten. Hiç endişe etmeyin . Benim ikinci ay ve sonrasında hiç ara kanamam olmamıştı. Ama şimdi 6. Kutudayım 8. Günde bi pembe akıntım var. Benzer durumlara bakmak için forumu arayınca bu topiği buldum. Benim gibi ilk 3 ay sonrasında böyle ara kanama yaşayan var mı acaba?

Merhaba
Bende de ilk kez 7.kutumda böyle birşey oldu. 3yıllık evliyim, daha önce ginera kullandım ama kilo yapma problemi olduğu için bu ilaca geçtim. Herşey çok normaldi ama aynı anlatılan gibi ne kanama ne leke, tuhaf bir kan var koyu renk ve seyrek. Şimdilik doktora gitmeyeceğim ama devam ederse bir görünmekte fayda olabilir

Bende bu ay başladım adetimin 3.gününde 17.günündeyim hapın fakat pazar günü ilişkiden sonra lekenme oldu bende yarada var o yüzden sandım 3 gün lekenme şeklinde devam etti fakat 3 gündürde kahverngi şeklnde knamam oluyor kasıklarımdada ağrı var adet oluyor gibiyim ama olmamam lazım yeni bitti çnkü normal mi bu durum acaba 6 gündür kanamam var yani

Ben de 17.günündeyim kanamam var iki gündür ama adetim bir hafta önce bitmişti .Lekelenme olduğu süreçte ilişki mümkün değil değil mi yeni evliyim kist için başladım ilaca ben de

Back
X